- 23 Eylül 2013
- 25.159
- 52.039
- 798
Yay burcuna beklerim burası çok güzelBen düşünüyorum yaa yengeç burcu olmanın problemleri işte 50 yıl önce yaşanmış bitmiş yani düşünme artık ne gerek var![]()

Kafalar temiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yay burcuna beklerim burası çok güzelBen düşünüyorum yaa yengeç burcu olmanın problemleri işte 50 yıl önce yaşanmış bitmiş yani düşünme artık ne gerek var![]()
Aneeeeem hiç ahtapot yemedim yemem de sanırımBugün yemek menüm biraz değişik
Pazı sarması yapmaya gideceğim
Enginar yaptım
Ahtapot ve balık var
Salata ve pazı sarması
Akşama pasta yiyeceğim
Sonra da şekersiz beslenmeye geçmeyi düşünüyorum 21 gün
İnsallah başarılı olabilirim bir ara ne kadar güzel yapmıştım
bende çok seviyorum aslında cc kremi, hemde kapatıcı olarakta iyi oluyo ama son aldıklarım egzama yapmıştı, bi de sadece nemlendirsem yetiyor gibi, kapatmasına gerek yok diye nemlendiriciye geçtim, o da baya niveaBenim cildimde aşırı kuru CC krem kullanıyorum bende. Bide kapatıcı mutlaka sürerim göz altlarim koyu olduğu için
menü çok hoş, bizimkiler bayılır, bende pazartesi sıkı diyetime geri dönüyorum, bu ara biraz boşlamıştım, tekrar ele almanın vakti geldi.Bugün yemek menüm biraz değişik
Pazı sarması yapmaya gideceğim
Enginar yaptım
Ahtapot ve balık var
Salata ve pazı sarması
Akşama pasta yiyeceğim
Sonra da şekersiz beslenmeye geçmeyi düşünüyorum 21 gün
İnsallah başarılı olabilirim bir ara ne kadar güzel yapmıştım
bazen benimkiler de çok kızıyorsun diyolar, farkında olmadan bende yapıyorum bişiler sanki.Umarim biz zinciri kirmisizdir çocuklarımız böyle düşünmez bizim için![]()
ay çok lezzetli, bi denesen seversin ama ön yargılı olmamak lazım tabi.Aneeeeem hiç ahtapot yemedim yemem de sanırım![]()
Çok lezzetli oluyor yesen yemediğin günler için pişman olabilirsinAneeeeem hiç ahtapot yemedim yemem de sanırım![]()
Karidesi ilk güzel yapan yerde yersen onu da yiyebilirsinAkşam kuru fasulye pilav yapacağım
Ahtapot yerim belki ama karides yiyemem büyük ihtimalle.kalamar çok güzel
![]()
Ohh ne güzel bende renk eşitsizliği var epey. Bide renkli Güneş kremi kullanıyorum o zaman CC kreme gerek kalmıyor.bende çok seviyorum aslında cc kremi, hemde kapatıcı olarakta iyi oluyo ama son aldıklarım egzama yapmıştı, bi de sadece nemlendirsem yetiyor gibi, kapatmasına gerek yok diye nemlendiriciye geçtim, o da baya nivea
menü çok hoş, bizimkiler bayılır, bende pazartesi sıkı diyetime geri dönüyorum, bu ara biraz boşlamıştım, tekrar ele almanın vakti geldi.
bazen benimkiler de çok kızıyorsun diyolar, farkında olmadan bende yapıyorum bişiler sanki.
ay çok lezzetli, bi denesen seversin ama ön yargılı olmamak lazım tabi.
Ellerine sağlık dün yapmıştım bendeAkşam kuru fasulye pilav yapacağım
Ahtapot yerim belki ama karides yiyemem büyük ihtimalle.kalamar çok güzel
![]()
Neye benziyo tadiÇok lezzetli oluyor yesen yemediğin günler için pişman olabilirsin![]()
Kısır daha güzelNeye benziyo tadi
Herkes önümde kebaplar köfteler balıklar yerken öyle diyo ama yiyemiyorum hayatımı mikanin kisiriyla devam ettirebilirim![]()
Kebap filan yiyemiyorsan onu da yiyemezsinNeye benziyo tadi
Herkes önümde kebaplar köfteler balıklar yerken öyle diyo ama yiyemiyorum hayatımı mikanin kisiriyla devam ettirebilirim![]()
arada tembellik iyidir, boşver bugünde böyle olsun.Bugün hiç iş yapmadım
Aksiyona ihtiyacım var.![]()
ya ahahaha, bayılıyorum senin yorumlarahh ne güzel bende renk eşitsizliği var epey. Bide renkli Güneş kremi kullanıyorum o zaman CC kreme gerek kalmıyor.
Ben deniz ürünü hiç yemedim yiyemiyorum
Bide ön yargılarım var galiba hayvani yediğimi düşününce kötü oluyorum
Bir tek Hatay dürüm yerken aklıma gelmiyo![]()
Yaaa bende sizearada tembellik iyidir, boşver bugünde böyle olsun.
ya ahahaha, bayılıyorum senin yorumlara![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aa o kitap benim de favorimdeydi bende alayımSlm kızlar
Benim de bugün boş günümdü.
Önce güzel bir kahvaltı yaptım. Sonra dışarı çıktık annem ve kızımla. Alışveriş yaptık biraz alınması gereken şeyler vardı.
Gelince de kahve keyfi. Duş aldım şimdi.
yeni kitaba başlayacağım.Psidan önermişti sanırım “Dünyanın en yalnız beyni”.
Bunun dışında çamaşır yıkandı serdim. Koca bir sepet çamaşır katladım. O kadar![]()
Anaam fıtı fıtı yürüyup gidiyo gariban onu niye yiyonuz yaaaAhtapot yemedim ben de bu arada. Kalamar ve yengeç severim![]()
Ne bilim ya hep eşimin yüzündenAnaam fıtı fıtı yürüyup gidiyo gariban onu niye yiyonuz yaaa![]()