Kızımı aldım geldim elektrikler gitti
Sohbet ettik sonra birlikte evi toplayalım mi dedim tamam dedi
Mutfağı oturma odasını girişi birlikte toplayıp süpürdüm sildim. Sonra ödeve geçti.
Yemek yaptım.

Kalan işleri yemek sonrası devam ederim yarına güzel bir başlangıç olsun.

Çamaşır katlama işim kaldı sadece

Bugün Eylül'e gr altınların 1 tanesini sattım. Neyse en azından ev içi ekonomiyi çözüyoruz 😅

1 gr kaldı elimde direniyorum 🫣
En azından batmadım eksilerde değilim ama kötü oldu tabi.😄
Eylül kapalı çarşı gibi maşallah 😆

Bugün planımı yazayım
Çok bekledim kar yağar diye yağmadı ama

Oğlumu durağa bıraktım
Sonra kedicikleri besledim
Karnı kocaman olmuş doğurdu doğuracak biri
O durumda bile zıplıyor koşuyor
Dedim az yavaş ol anne ol

Eşim bugün işe gitmedi yeni eve gelecekler doğalgazı açmak için
Bir de site toplantısı varmış ona katılacak

Kahvaltı yaptık beraber
Dünden sarma ve enginar var
Yanına ne yapayım bilemiyorum 🤷‍♀️

Bugün eşimin deniz dergileri var onları kolileleyeceğim
Meyve sıkacağı hamur kesme gibi aletler var onları da koliye koyacağım

Tünaydın kızlar, sabah yazmamışım, dünden kar yağmaya başlamıştı, bembeyaz bi güne uyandık, puf puf çok güzel bir kar var. 6 şubatta yine kar vardı, yine okullar tatil edilmişti ama o modlara hiç girmek istemiyorum, karın güzelliğiyle ilgilenmeye çalıştım mümkün olduğunca.

IMG_3308.png
IMG_3306.jpeg

Bana gelince hastayım. Midemi üşütmüşüm, ya da mide bağırsak enfeksiyonu geçiriyorum henüz emin değilim. Geçmezse yarın doktora gideceğim.
Okulda zor dayandım ama zorladım kendimi. Eve gelip bir saat uyudum. Sonra toplantı vardı oraya gidip geldim. Şimdi dinleniyorum.

Bana gelince hastayım. Midemi üşütmüşüm, ya da mide bağırsak enfeksiyonu geçiriyorum henüz emin değilim. Geçmezse yarın doktora gideceğim.
Okulda zor dayandım ama zorladım kendimi. Eve gelip bir saat uyudum. Sonra toplantı vardı oraya gidip geldim. Şimdi dinleniyorum.
Hala geçmemiş :( bir an önce toparlanırsın umarım.

Geçmiş olsun Mikancım

Güzel dinlenmen lazım
Biran önce geçer inşallah 🙏

Back
X