- 23 Eylül 2013
- 25.159
- 52.037
- 798
Kızımda yemek istiyor.Anaam fıtı fıtı yürüyup gidiyo gariban onu niye yiyonuz yaaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızımda yemek istiyor.Anaam fıtı fıtı yürüyup gidiyo gariban onu niye yiyonuz yaaa![]()
Eylül kapalı çarşı gibi maşallahÇamaşır katlama işim kaldı sadece
Bugün Eylül'e gr altınların 1 tanesini sattım. Neyse en azından ev içi ekonomiyi çözüyoruz
1 gr kaldı elimde direniyorum
En azından batmadım eksilerde değilim ama kötü oldu tabi.![]()
Bayıldım yaaa çok güzel görünüyor
puff puff karlar, gerçekten kartpostal gibi bi anda yağdı.Bayıldım yaaa çok güzel görünüyor
Bizim yerimize de tadını çıkarınpuff puff karlar, gerçekten kartpostal gibi bi anda yağdı.
Çoook güzel yıllardır göremediğim manzarapuff puff karlar, gerçekten kartpostal gibi bi anda yağdı.
bizim de muhtemelen yarına gider gibi, çok durmaz karlar. her zaman bekleriz hepinizibizim yerimize de tadını çıkarın
Burda da güneş açtı![]()
bi gün bu taraflara gelirsiniz belki, umarım o zamana da bu kar denk gelmiş olurÇoook güzel yıllardır göremediğim manzara![]()
Hala geçmemişBana gelince hastayım. Midemi üşütmüşüm, ya da mide bağırsak enfeksiyonu geçiriyorum henüz emin değilim. Geçmezse yarın doktora gideceğim.
Okulda zor dayandım ama zorladım kendimi. Eve gelip bir saat uyudum. Sonra toplantı vardı oraya gidip geldim. Şimdi dinleniyorum.
Geçmiş olsun MikancımBana gelince hastayım. Midemi üşütmüşüm, ya da mide bağırsak enfeksiyonu geçiriyorum henüz emin değilim. Geçmezse yarın doktora gideceğim.
Okulda zor dayandım ama zorladım kendimi. Eve gelip bir saat uyudum. Sonra toplantı vardı oraya gidip geldim. Şimdi dinleniyorum.