Slm kızlar, bugün bi tık daha iyi gibiyim. Okula geldim.
Dinlemek, uyumak şifa gerçekten.

Sabah kahvaltı yapabildim. Dün hiç bir şey yiyememiştim. Sağlık ne kadar önemli ya kıymetini bilelim 🙏
Tekrar geçmiş olsun canım
Sağlık gerçekten çok önemli

Bilmeye çalışıyorux ama bazen koşturmacadan olmuyor😔

Gerçekten sağlığın değerini kaybedince anlıyoruz. Sağlık olmayınca insanın gözü hiç bir şey görmüyor. Yemek içmek iş güç, sadece yatmak istiyorsun. Boşuna dememişler rutin nimettir diye.

Slm kızlar 😄
Dün birkaç dolap düzenleme işleri yaptım.
Hafta içi wc banyo nevresimler değişince bugün işim kolay oldu süpür sil toz al işi yaptım. Bitirdim.

Kıyafet dolabim felaket ötesi.
Az kullandığım kıyafetleri salona koyacağım kapsül dolap oluşturacağım.
Salonum ardiye gibi oldu malesef montlarim orada, evde yerini bulamayan fazlalıkları oraya koyuyorum bu yıl evi çok detaylı elden geçirip gerekli dolapları alacağız. Elemeler yapılacak

Yaza kadar idare edeceğim sonra hersey yerini bulacak inşallah

Dolabımı duzenleyemedim hiç hazır hissedemedim.
Mutfagim nerdeyse tüm dolaplar kontrol altında
Eksik pek yokmuş birkaç parça market alışverişi kaldı yarın alacağım. Bir miktar eleme yapıldı.

Sağ salim doğum gününü atlattık 😅
Ev ayağa kalktı tekrar oturdu resmen 😂
Sağolsun gelen arkadaşlar baya yardım ettiler yoksa bitmeyecekmiş
3 poşet çöp attım onlar gidince düşünün 🙈
Çocuklar eğlendi, biz de sohbet ettik biraz herkese iyi geldi, oğlum çok mutlu oldu yorgunluğa değdi 😍

Günaydınlar
Dün evdeydik pek iş yoktu camasir yıkadım ama katlamadım birazdan yapacağım
Bugünde banyo havlularini attım makineye.
Eşimin montu kızımın montu yıkanacak.
Yatakları topladım bulaşık makinesini çalıştırdım.
Robot supuruyor daha ne olsun.

Öğlen okulda toplantı var ona katılacağım.
Akşam mercimek çorbası ve ıspanak yemeği yapacağım.
Dolabim bekliyor hala çok dağınık...

Günaydınlar
Dün evdeydik pek iş yoktu camasir yıkadım ama katlamadım birazdan yapacağım
Bugünde banyo havlularini attım makineye.
Eşimin montu kızımın montu yıkanacak.
Yatakları topladım bulaşık makinesini çalıştırdım.
Robot supuruyor daha ne olsun.

Öğlen okulda toplantı var ona katılacağım.
Akşam mercimek çorbası ve ıspanak yemeği yapacağım.
Dolabim bekliyor hala çok dağınık...
Ohhh ne güzel 😍 Sen yazınca farkettim çamaşırları da halletmişim 😁 banyodayim şuan yine yüzüme lazer yaptım saçıma biberiye suyu yaptım işlere kahvaltıdan sonra başlarım inşallah 🥴

Günaydın kızlaaar :KK200:
Sağ salim doğum gününü atlattık 😅
Ev ayağa kalktı tekrar oturdu resmen 😂
Sağolsun gelen arkadaşlar baya yardım ettiler yoksa bitmeyecekmiş
3 poşet çöp attım onlar gidince düşünün 🙈
Çocuklar eğlendi, biz de sohbet ettik biraz herkese iyi geldi, oğlum çok mutlu oldu yorgunluğa değdi 😍
oh ne güzel, darısı bize, haftaya cuma inşallah bizim de :KK200:

Scss94 Scss94 canım biberiye suyu ne kullanıyorsun? bizim kızların saçını kestirmiştim, inanılmaz kızdılar bana, 1 yılda uzadı tabi ama biraz daha hızlı uzasın diye alayım size dedim, ne alıcam bilmiyorum.

hafta sonuna girerken kar tatili olunca annem bizdeydi, makineyi ayarlamıştım sağolsun asmış, kalanları da yıkamış.

cumartesi sabah hepsini topladım yerleştirdim, tamamen dinlenme günü yaptık, pazarda yatış yapacakken çok sevdiğim bi yakınımızın vefat haberini aldım, pazar da taziye için oraya uğradık eşimle, çocukları kv bıraktık derken dönüşte orada bişiler yiyip eve geldik, hiç bir şeyi ertelememek gerekiyor ya, hayat gerçekten çok kısa.

hafta sonuna girerken kar tatili olunca annem bizdeydi, makineyi ayarlamıştım sağolsun asmış, kalanları da yıkamış.

cumartesi sabah hepsini topladım yerleştirdim, tamamen dinlenme günü yaptık, pazarda yatış yapacakken çok sevdiğim bi yakınımızın vefat haberini aldım, pazar da taziye için oraya uğradık eşimle, çocukları kv bıraktık derken dönüşte orada bişiler yiyip eve geldik, hiç bir şeyi ertelememek gerekiyor ya, hayat gerçekten çok kısa.
Başınız sağ olsun

Back
X