Akşam için
Bisküvili pasta yaptım
Mantar kavuruyorum
Buzluktan sarma çıkarttım
Eristeli mercimek yaptım
Son yesillikleri suya koydum. Salata yapacağım.
Kalanları temiz temiz dolaba koyacağım 3 gün yeter.

Haftalar önce mutfağı düzenlemiştim. Düzeni korumaya çalışıyorum daha özenli davranıyorum.
İş de birikmiyor ve kalmıyor bile.
Ev de veya yaşamımızda hedefleri belirlerken 1. Kural kontrol edebilmek olmalı.
Kontrol edilebilir bir hedef... sonra gerekiyorsa çıtayı yükselterek ilerlemek daha sağlam yol almayı sağlıyor.

Günaydınlar
Bugün sabahtan işlerimi yaptım
Süpürme işi kaldı kahvaltıdan sonra yapacağım.
Öğleden sonra market işim var.
Saçlarıma bakım yağı süreceğim
Dizi izlerim.

Günaydınnn, nöbetten çıkmışımdır 😂 (çorapları görmeyin)

IMG_3335.webp

Yulaf krebimi yaptım, kahvemi aldım, çocuklar anneannede kalmak istemişler dün, babası getirememiş, bugüne de kar tatili oldu, evde bi sessizlik 🥲 geçmişten dizi tavsiyelerinizi bulmaya çalıştım ama göstermiyor bişi olmuş yine buralara, mini dizi izle dediğiniz ne vardı?

Yulaf krebimi yaptım, kahvemi aldım, çocuklar anneannede kalmak istemişler dün, babası getirememiş, bugüne de kar tatili oldu, evde bi sessizlik 🥲 geçmişten dizi tavsiyelerinizi bulmaya çalıştım ama göstermiyor bişi olmuş yine buralara, mini dizi izle dediğiniz ne vardı?
Alias Grace 🤭

Adsız aşıklar güzeldi tavsiye ederim 💐 mis gibi keyif zamanı ne güzel 😍

Back
X