İki katlı ev keyıflı bır o kadar zor daha önce yaşamıştık soguk oluyordu kışın ama yazın teras keyıflıydı küçük çocukluya merdıven zor 😖

Kvalıdeyle anlaşınca hersey yapılır ne güzel
Dubleks hiç istemem, müstakil ev, bahçeli ev hepsi çok zor bir o kadar da yorucu.

Günaydın kızlar Selamlar 😊
2 gündür istediğim saatte uyanmayı başardım
Erkenden işlerin çoğu bitmis oluyor. Süpürme işi için biraz bekliyorum.

Bugün kasap ve market işlerim var.
Mutfak için 1 saat ayırdım bakliyat ve buzdolabını kontrol ederim.

Slm kızlar
Kimse yazmamış bugün, herkes iyidir umarım.
Reglim yaklaştığından mı bilmem acayip keyifsizim. Okuldan öğlen geldim kızımı doktora götürüp getirdim sonra 3 te toplantım vardı oraya geçtim. O bitince eve geldim oturdum kaldım. Dünden makarna vardı eşimde gelirken çiğ köfte almış. Yemeği böyle geçiştirdim.
Yarın oğlumun beslenmesi bende 2 ölçek kek yaptım. Yufka sardım sabah pişireceğim. Mutfağı toparladım. Şimdi kahvemi içtim. Direkt uyuyacağım sanırım. Yoruldum.

Ama normalde de böyleyim bir şeye odaklanırsam çevremdeki kimseyi görmüyorum. Bilinçli bir şekilde dikkat etmezsem baktığım kişideki ya da herhangi bir şeydeki detayı özelliği fark etmiyorum 😂 biri saç şeklini değiştirse tanımıyorum falan 🤣 ay bende bir problem mi var 🫣

Benim de bugün eve ilk temizlik yaptığım da çay ve kurabiye yapıp getiren komşumun eşi vefat etmiş
55 yaşlarında filanmış
Balkonda otururken oğlunun ağlamalarını duydum
adamı hiç görmedim ama çocuğun o ağlamalarına dayanamadım ben de oturdum evde ağladım😔😔😔
Eşim baş sağlığına gitti ev biraz sakinlesin ben de giderim
Şimdi görünce de ağlarım kadın da der belki deli mi ne

Hayatın çok boş olduğunu anladığım zamanlardan biri daha

Ama normalde de böyleyim bir şeye odaklanırsam çevremdeki kimseyi görmüyorum. Bilinçli bir şekilde dikkat etmezsem baktığım kişideki ya da herhangi bir şeydeki detayı özelliği fark etmiyorum 😂 biri saç şeklini değiştirse tanımıyorum falan 🤣 ay bende bir problem mi var 🫣
Bir seye çok iyi odaklanmak daha iyi değil mi🙈
Daha başarılı olunurmuş gibi geliyor bana

İsimleri unutuyorum 🫣

Benim de bugün eve ilk temizlik yaptığım da çay ve kurabiye yapıp getiren komşumun eşi vefat etmiş
55 yaşlarında filanmış
adamı hiç görmedim ama çocuğun o ağlamalarına dayanamadım ben de oturdum evde ağladım😔😔😔

Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin 😔

55 yaşlarında filanmış

Allah rahmet eylesin🙏

Back
X