• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teşekkür ederim kızlar bilekliği değiştirip yerine küpe aldım sürekli dönüyordu kullanımı güzel olmadı. Neyse borçtan düştük eşim sevinecek 😅

Evet bir süre sonra hep toplayacağım saçlarımı.
Şapka falan takarım. 😅
Güle güle kullan takılarını canım💐

Saç ben de boyatacaktım burda da konuşmuştuk hatırlıyorsan
Uzun süredir boyasız kullanıyorum
Hatta geçen haftada randevu aldım vazgeçtim

Baya uzadı beyazlarım
Toplayarak kullanıyorum
Kırmızı ruh ve göz kalemi ile güzel duruyor
Ama dağınık çok güzel olmuyor çünkü hala boyalı kısımları var

Güle güle kullan takılarını canım💐

Saç ben de boyatacaktım burda da konuşmuştuk hatırlıyorsan
Uzun süredir boyasız kullanıyorum
Hatta geçen haftada randevu aldım vazgeçtim

Baya uzadı beyazlarım
Toplayarak kullanıyorum
Kırmızı ruh ve göz kalemi ile güzel duruyor
Ama dağınık çok güzel olmuyor çünkü hala boyalı kısımları var
Evet bir süre daha dağınık gezerim de toplamaya başlarım sonra seneye bu zamanlar kısa kestiririm artık duruma göre
boyatmak istemiyorum boya da bir süre sonra mat tuhaf bir renge dönüşüyor tekrar tekrar aynı döngü. Makyaj hep yapıyorum ruj rimel güneş kremi ama kırmızı rujum yok vişne rengi var kışa girerken alıyım 😊

Evet bir süre daha dağınık gezerim de toplamaya başlarım sonra seneye bu zamanlar kısa kestiririm artık duruma göre
boyatmak istemiyorum boya da bir süre sonra mat tuhaf bir renge dönüşüyor tekrar tekrar aynı döngü. Makyaj hep yapıyorum ruj rimel güneş kremi ama kırmızı rujum yok vişne rengi var kışa girerken alıyım 😊
Ben enseden topuz yapıyorum genelde
Çok yakışıyor derli toplu duruyor 🙈

Tabi öyle sağlıklı beyazlarım var ki
Parıl parıl parlıyor 😂

Öğlen arası markete gittim içecekleri aldım eve geldim okul saati geldi kızımı aldım.
Bluzum geldi beğenmedim malesef onu iade edeceğim birde krem almıştım kızıma o kadar sahte duruyorki koruması falan da yok eski kremle karsilastirdik bariz fark var onuda iade edip eczaneden almaya karar verdim ilk defa geliyor başıma
Bugün nasıl geçti anlamadım. Daha da işim var
Bluz yerine kırmızı üst alt takım aldım 🙃

Akşama da dolma yapacağım.

Yaz gelmiş ya 🥰

Eklentiler

• IMG_3619.webp
    IMG_3619.webp
    72,1 KB · Görüntüleme: 20
Oğlumu kurstan aldım kahvaltımızı yaptık evi toparladım süpürme kaldı. Heroş çok tüy dökmeye başladı ama tabi ki tıraş ettirmiycem biraz idare etcez artık 😁
Asansörü yapmak için geldileeer yaşasıııın 🥳🥳
Oğlumla dönerken bime uğradık Mia- Mia-
Güneş kremleri vardı bi bak istersen. Saç maskeleri felan vardı güzel şeyler gelmiş birazcık bişiler aldım. Saç boyamı da sipariş ettim .

Oğlumu kurstan aldım kahvaltımızı yaptık evi toparladım süpürme kaldı. Heroş çok tüy dökmeye başladı ama tabi ki tıraş ettirmiycem biraz idare etcez artık 😁
Asansörü yapmak için geldileeer yaşasıııın 🥳🥳
Oğlumla dönerken bime uğradık Mia- Mia-
Güneş kremleri vardı bi bak istersen. Saç maskeleri felan vardı güzel şeyler gelmiş birazcık bişiler aldım. Saç boyamı da sipariş ettim .
İyi olmuş yazın sıcakta in çık yapmak işkence olurdu
Yarın bakıyım neler gelmiş 😊

Selam kızlar Bugün kermes vardı sabah ev topla hazirlan derken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.
Eve geldik dinlendik akşam oldu bile. 🙃

Back
X