• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizde de bu kadar salata filan olmaz
Yanına bir yoğurt domates salatası közde sebze karpuz yada kavun tamam bitti gitti

Ama annemler de yaparken eğer eşim varsa her şey yapılıyor o seviyor diye annem yapar da yapar
Kayınvalidem de ben gidince yaptığı için ben de ona yedirip içireyim istiyorum
Tabi canım iyi düşünmüşsün menü harika 😍
Vişneli browni çok güzel oldu bu arada kötü olma ihtimali yoktu zaten. Hafta sonu yine yapcam 😋

Havuç tarator çok yapıyorum diye yapmadım
Soğan yemezler midelerine çok dokunuyor diye yani salatalar da az az olursa sorun çıkarmıyolar da direk soğan salatası yenmez maalesef

Köz patlıcanı da eşim pek sevmiyor ben çok severim ama zaten mangalda sebze olur diye onu düşünmedim 🙈

Mikan da humus yazmış nisafirlerim sever ama ben hiç sevmiyorum😂
Kendi sevmediğim şey için uğraşamam😂😂
Hep sevdiklerim yaptığım şeyler de

Piyazı da çok sevmezler ama ben köfte yanında seviyorum
Kabak da aynı şekilde
Onlar et yesin 😂😂 çok mutlu olurlar
Humus bende sevmem aynı bende öyleyim sevmediğim şeyleri yapasım gelmiyor😜😜
Burası bile çok sıcak orayı düşünemiyorum
Offfff yanıyorrrrr😅😅
Bir video var ya güneş utanmasa çay içmeye gelecek🤪🤪
Adana şimdi daha sıcaktır dimi hangi ayda gidilir oralara mesela.
Valla en güzel ekimden sonra👏👏👏
Şubat diyo muşum😂
De de şakaya gerek yok😜
Bizim orda öyle kebap felan olmaz salatayla ekmen arasına koyup yenilir. Şöyle denir bağa bi dürüm dürele denir 😁😁
Evet ya bende küçüğe yerken soruyorum dürüm mü yapayım😜😜😜
Evet ben dayanamadım sıcakken yedim ertesi gün yediğim çok daha lezzetliydi 😍
Size de afiyet olsun canım 🥰
Offff bende bayılırım sıcak browniye afiyet olsun😘

Offfff yanıyorrrrr😅😅

De de şakaya gerek yok😜

😘 sağol canım hafta sonuna kadar düzgün besleneyim dengelerim en azından aklımda başka şeyler de var yiyeceğim sürekli yemek düşünmem 😁

Şu setten şipariş ettim boyama yapmayı sevmez ama bunu severek yapar diye düşündüm. 2 tane de lego seti beğendik yeter 😁
Tatil kitabı okuma kitabı kaldı geriye onları da alırım sonra da battık zaten 😝

Eklentiler

• 1000000830.webp
    1000000830.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 17

Offfff yanıyorrrrr😅😅

De de şakaya gerek yok😜

Aa baya soğuk zamanda gidilecek o zaman Nisan mayıs gibi düşünmüştüm 😅

Psidan Psidan kurs araştırdım hiç bişey bulamadım legoyla alâkalı bişey miydi çok merak ettim öyle bişeyse hiç kaçırmayalım
Şöyle gençlik Spor bakanlığı açıyor kursu, kapalı ya da açık havuzda kendi hocaları, bakanlığın taşra teşkilatını telefonla arasan bilgi verirler aslında eşin bulur diye düşünüyorum gençlik spor ilçe müdürüne ulaşabilir, yüzme bilmeyen kalmasın sanırım kursun ismi, form doldurduk biz, 20 hazirana kadar teslim diyor, 2 ay haftada iki gün ücretsizmiş

Psidan Psidan kurs araştırdım hiç bişey bulamadım legoyla alâkalı bişey miydi çok merak ettim öyle bişeyse hiç kaçırmayalım
Legoyla alakalı özelden araştırıyorum robotik kodlama kursu ama daha birini bulamadım yaz planları belli değilmiş, kolej öğretmenleri özelde kurs açıyor dediler, hangi setleri beğendiniz biz en son vinç aldık bayram harçlıklarıyla 😅

Şöyle gençlik Spor bakanlığı açıyor kursu, kapalı ya da açık havuzda kendi hocaları, bakanlığın taşra teşkilatını telefonla arasan bilgi verirler aslında eşin bulur diye düşünüyorum gençlik spor ilçe müdürüne ulaşabilir, yüzme bilmeyen kalmasın sanırım kursun ismi, form doldurduk biz, 20 hazirana kadar teslim diyor, 2 ay haftada iki gün ücretsizmiş
Anladım canım teşekkürler. Geçen yaz başlamıstık yüzmeye kışın da devam etti. Gelecek kışda devam eder. O yüzden aynı yere gider çok az bir ücret ödüyoruz gittiği yere Ama çevremdekilere söyleyeyim göndermek isteyen mutlaka olur 😊

Legoyla alakalı özelden araştırıyorum robotik kodlama kursu ama daha birini bulamadım yaz planları belli değilmiş, kolej öğretmenleri özelde kurs açıyor dediler, hangi setleri beğendiniz biz en son vinç aldık bayram harçlıklarıyla 😅
Bunu beğendi bide tren beğendi. Güle güle oynasın biz de bayram harclığıyla temudan lego aldı Pisa Kulesi aldı çok uygundu bakalım nasıl gelecek 😁

Eklentiler

• 1000000831.webp
    1000000831.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 12
Bugün haftalık market alışverişi yapılacak. Buz dolabı temizlenecek ev süpürme var onu kahvaltıdan sonra yaparım yoksa çok sıcak. Spor yaparım bakımlarımı yaparım 🥰

Yemek yapmak var bide kolay bişeyler yaparım yenmiyo zaten

Bunu beğendi bide tren beğendi. Güle güle oynasın biz de bayram harclığıyla temudan lego aldı Pisa Kulesi aldı çok uygundu bakalım nasıl gelecek 😁
Baya detaylı güzel bir kutuymuş bu 😍 aldıkça alası geliyor çocukların ama çok hoşumuza gidiyor bizim de severek alıyoruz ailece 😅

Bugün haftalık market alışverişi yapılacak. Buz dolabı temizlenecek ev süpürme var onu kahvaltıdan sonra yaparım yoksa çok sıcak. Spor yaparım bakımlarımı yaparım 🥰

Yemek yapmak var bide kolay bişeyler yaparım yenmiyo zaten
Size bişey diyeyim mi yeni evim muhteşem
Salon hiç ama hiç sıcak olmuyor
En üst kat sıcak sadece

Eski evimde ölecem gibi hissediyordum

Back
X