• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Legoyla alakalı özelden araştırıyorum robotik kodlama kursu ama daha birini bulamadım yaz planları belli değilmiş, kolej öğretmenleri özelde kurs açıyor dediler, hangi setleri beğendiniz biz en son vinç aldık bayram harçlıklarıyla 😅
Özel bir okulda okuyordu oğlum

Kocaman bir lego sınıfı vardı
Kitaplar vardı ordakileri yapınca legodan tik koyarlardı sonra da serbest bırakırlardı
Bizim evde lego dolu
Kitaplığında duruyor küçükken yaptığı legolar
Onlar için camlı bir vitrin alıp sergileyeceğim🙈

Kaç yaş bazı belediyelerin oluyor ibb nin var
Belki sizin orda da vardır

Baya detaylı güzel bir kutuymuş bu 😍 aldıkça alası geliyor çocukların ama çok hoşumuza gidiyor bizim de severek alıyoruz ailece 😅
Evet bizde öyle çok seviyoruz ama işte elimizden geldiğince alabiliyoruz. Bu set misal 3 bin lira Özel günlerde alıyoruz normalde daha uygunlarını alıyoruz. Öğretmenine söylemiş biz karne hediyesi felan diye şart koşuyomuşuz öğretmeni de ödüllendirmeyi uygun görmüyomuş benimle konuştu yanlış yapıyosunuz bence dedi. Bende dedim hocam zaten herkese aynı not veriliyo istedikleri cok pahalı her ay alamam öyle demek zorundayım dedim 😁

Evet bizde öyle çok seviyoruz ama işte elimizden geldiğince alabiliyoruz. Bu set misal 3 bin lira Özel günlerde alıyoruz normalde daha uygunlarını alıyoruz. Öğretmenine söylemiş biz karne hediyesi felan diye şart koşuyomuşuz öğretmeni de ödüllendirmeyi uygun görmüyomuş benimle konuştu yanlış yapıyosunuz bence dedi. Bende dedim hocam zaten herkese aynı not veriliyo istedikleri cok pahalı her ay alamam öyle demek zorundayım dedim 😁

Haklısın o fiyatlar ne öyle 😂 ama koleksiyon olanlar çok güzelmiş 😍

Slm kızlar,
Sabahtan uyandım yarın gün var ve tatlı işi bende. Sabahtan 1 tepsi ağlayan pasta1 tepsi pamuk pasta yaptım. Sonra okula geldim. O kadar yoruldum ki şu an göz kapaklarım kapanıyor. Eşim evin içini ve dışını ilaçlayacak. 3-4 saat giremeyeceğiz. Akşama da oğlanın mezuniyet. Yemeğe çıkacaktık yıldönümümüz için, yarına erteledik. Bize sıra gelmiyor 😅

Harry Potter ın Legosunu aldık biz. Minik minik benimkiler pek sahip çıkamıyor.

Küçük oğluma çizgi çalışması kitapları aldım yazın yaparız. Büyükle İngilizceye ağırlık veririz. Ek kaynak kitapları var, hikaye kitapları da hazır. İnşallah düzenli yaptırabiliriz.

Slm kızlar,
Sabahtan uyandım yarın gün var ve tatlı işi bende. Sabahtan 1 tepsi ağlayan pasta1 tepsi pamuk pasta yaptım. Sonra okula geldim. O kadar yoruldum ki şu an göz kapaklarım kapanıyor. Eşim evin içini ve dışını ilaçlayacak. 3-4 saat giremeyeceğiz. Akşama da oğlanın mezuniyet. Yemeğe çıkacaktık yıldönümümüz için, yarına erteledik. Bize sıra gelmiyor 😅

Harry Potter ın Legosunu aldık biz. Minik minik benimkiler pek sahip çıkamıyor.

Küçük oğluma çizgi çalışması kitapları aldım yazın yaparız. Büyükle İngilizceye ağırlık veririz. Ek kaynak kitapları var, hikaye kitapları da hazır. İnşallah düzenli yaptırabiliriz.
Aaa dinlenmeye fırsatın olmayacak yarın bol bol dinlen ama gün varmıs hepsi üst üste gelmiş 😁

ayy kızıma lego muadili orkide almıştı yengesi, çook güzel çıktı, odasında şimdi, ekleyeyim ondan alın bence, orjinal lego çok pahalı
Yaa çok iyi olur. Tedi marketlerde de oluyomuş bakmak lazım

IMG_6200.webp

Blx marka orkide.

Yemek yedik geldik yolda öğretmenle konuştum.
Okula arkadaşı geç geldi başta çok mutsuz oldu dedi oyy kıyamam.
Eskisehir merkezde okusa daha iyi olur dedi.
Haftaya etkinlik varmış aile katılımlı
Sıcakta ne etkinliği hocam dedim 😄
Prosedür öyleymiş yapmak zorundayız dedi 😅

Seneye teee 26 haziranda kapanacakmış okullar iyice şaşırdılar zaten şimdiden ders yok neden uzuyor ki anlamadık.🙃

Back
X