- 23 Ağustos 2012
- 14.662
- 38.777
- 798
Cumartesi sabah biraz tembellik yaptıktan sonra evi toparlamaya başladım, 3 katı hallettik çocuklarla işbirliği içinde :) sonra kızım yemeği dışarıda yemek istediğini söyledi, çıktık yemek yedik, tatlı falan derken bi market yapıp eve geçtik, çayımı demledim mis gibi yaz kokusu içinde çekirdek çay keyfi yapıyorduk ta ki oğlum anne kefirimi aç diyene kadar.
marketten kefir alabilir miyim diyince istediğini al demiştim, meğer kefir doğru şartlarda mı saklanmadı nedir bilemedim, (iyi ki arabada açmamışım) mutfakta resmen bomba gibi patladı. tabi her yer kefir, çocuklarda kefir banyosu yaptı resmen
aklınızda olsun hele altınkılıç hiç almayın, şikayet vara baktım bir sürü şikayet yazmışlar meğer onun için.
pazar sabah nöbetim vardı çocuklar eşimdeydi, kahvaltı yapmışlar sonra beni aradılar çöpe attığım kefir yine patlamış yine her yer batmış
dedim bunun her damlası bizim mutfağa kısmetmiş 
eşim çileklerin otunu alalım dedi, bende o arada nane topladım, biraz domateslerimizle ilgilendim, bahçe işi çok zevkli ama evdeysen, yani evin her yeri emek ve zaman istiyor, çalışan bana göre hiç değil
hoş bende 40 yılda bir elliyorum o da ayrı. akşam da nane ayıklayıp kurumaya bıraktım falan derken bugün her yerim ağrıyo
salı günü içinde arkadaşlarım aradı bana gelecekler, pasta börek yapmam lazım ne ara yapacaksam.
marketten kefir alabilir miyim diyince istediğini al demiştim, meğer kefir doğru şartlarda mı saklanmadı nedir bilemedim, (iyi ki arabada açmamışım) mutfakta resmen bomba gibi patladı. tabi her yer kefir, çocuklarda kefir banyosu yaptı resmen

pazar sabah nöbetim vardı çocuklar eşimdeydi, kahvaltı yapmışlar sonra beni aradılar çöpe attığım kefir yine patlamış yine her yer batmış

eşim çileklerin otunu alalım dedi, bende o arada nane topladım, biraz domateslerimizle ilgilendim, bahçe işi çok zevkli ama evdeysen, yani evin her yeri emek ve zaman istiyor, çalışan bana göre hiç değil