• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüm çocuklara ve yorgun annelere iyi tatiller diliyorum 🥳🌺

Biz de aldık karnelerimizi, küçük oğlum ilkokul yolcusu artık 🥹

Çocuklar babalarıyla parka ve bir şeyler içmeye gittiler sabah, beni de okula bıraktılar.
Eve gelince alt katı toparladım ve süpürdüm. Lavabo WC yi yıkadım.

Çocukların çantalarını boşaltıp yıkadım.

Çocuklar gelince oğlumla kitaplığını komple boşaltıp sildik, 2 poşet çöp çıktı. Masası baya ferahladı. Okumadığı kitapları ayırdık yaz için.

Çocuklara kıymalı makarna yapacağım. Arkadaşın doğumgünü var biz oraya gideceğiz.
Benim de mutfak dolabı ve buzdolabına el atmam lazım. Hedefte onlar var 🙌

Selam kızlar 😘 Nasılsınız
Selam canım
Bugün ağırdan aldığım bir gün oluyor
Sadece ortalık toparlayıp, kahvaltı yaptım.

Penceredeki kuş yumurtasını da alıp gitti onu silmem gerek. Çamaşır atarım makineye. Ütüler var yapılacak. Kızımın kırtasiye malzemeleri elden geçecek, çantası yıkanır vs. Bakalım yapabildiğim kadar bir şeyler yapacağım..

Sen nasılsın? Neler yapıyorsun?

Selam kızlar 😘 Nasılsınız
Biz de sadece kahvaltı yaptık
Mutfağı topladım makine çalıştırdım

Çamaşır makinesini çalıştırdım çıkan çamaşırları katladım
Sabah havuza giriyorlar sürekli havlu ıslak şort oluyor evde kokuyor diye hemen yıkıyorum

Eşim tekneye geçti ben de bahçemdeki kedilerimi sevdim😍anne olanlar daha çok sevilmek istiyor
Yavruları herkes seviyor anne kedi elimi çekince patisiyle elime dokunuyor sevmeye devam et diye

Şimdi de oğlumla kahve içeceğim🙈
Yemek karar vermedim
Buzluk boş gideceğim diye😬

Selamlar 😍Kontrolü yeniden ele aldım ev toplu çok sükür. Buz dolabını temizliycem . Alışverişe ve kütüphaneye gideriz bugün. Şimdi kahvemi içtim akşam için yemeği yapıp çıkarız 😘
Sabah eşim götürdü kuzenimi ( çok şükür 😁) Dün annesi aramadı yazık üzüldüm çocuğa yapacak bişey yok 😞

Biz de sadece kahvaltı yaptık
Mutfağı topladım makine çalıştırdım

Çamaşır makinesini çalıştırdım çıkan çamaşırları katladım
Sabah havuza giriyorlar sürekli havlu ıslak şort oluyor evde kokuyor diye hemen yıkıyorum

Eşim tekneye geçti ben de bahçemdeki kedilerimi sevdim😍anne olanlar daha çok sevilmek istiyor
Yavruları herkes seviyor anne kedi elimi çekince patisiyle elime dokunuyor sevmeye devam et diye

Şimdi de oğlumla kahve içeceğim🙈
Yemek karar vermedim
Buzluk boş gideceğim diye😬
Yaaa yerim onları ben ya. Dün ben de bi kedi gördüm o kadar sevimliydi ki beni görür görmez koşup geldi sevdirmek için hepsini alıp eve getirmek istiyorum 🥲

Çiçeklerim açmış 🥰

Eklentiler

• IMG_4762.webp
    IMG_4762.webp
    55 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_4760.webp
    IMG_4760.webp
    52,5 KB · Görüntüleme: 28
Bugüne planladığım işleri yaptım
Hatta fazlasını yaptım. Sadece 2 saatimi aldı. Yemek işim olmayacak, çünkü davetliyiz. Şimdi dinleniyorum..

Selam canım
Bugün ağırdan aldığım bir gün oluyor
Sadece ortalık toparlayıp, kahvaltı yaptım.

Penceredeki kuş yumurtasını da alıp gitti onu silmem gerek. Çamaşır atarım makineye. Ütüler var yapılacak. Kızımın kırtasiye malzemeleri elden geçecek, çantası yıkanır vs. Bakalım yapabildiğim kadar bir şeyler yapacağım..

Sen nasılsın? Neler yapıyorsun?

Kolay gelsin
Bende iyiyim bugün dinlendim. 😊
Birazdan bakım yaparım kızımın çantasını hazırlarım pratik bir yemek yeter.

Back
X