Sağol canım. Haftada 3 gün ve 2 gğn seçeneği vardı biz 2 gün seçtik biraz uzak olduğu için. Kışında cumartesi pazar günü 1 er saat.Kurs kaç gün haftada.
Kolay gelsin bizde kayıt yapacağız haftaya başlayacak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım. Haftada 3 gün ve 2 gğn seçeneği vardı biz 2 gün seçtik biraz uzak olduğu için. Kışında cumartesi pazar günü 1 er saat.Kurs kaç gün haftada.
Kolay gelsin bizde kayıt yapacağız haftaya başlayacak
2 gün iyiBizim de 2 gün olacakmış haftaya başlayacak gözlük bone falan sipariş etmem lazım
Karneleri verdik çocukları gönderdik seminerle kaldığımız yerden devam![]()
Sağol canım. Haftada 3 gün ve 2 gğn seçeneği vardı biz 2 gün seçtik biraz uzak olduğu için. Kışında cumartesi pazar günü 1 er saat.Psidan ın dediği kursu söyledim burda kayıt ettirdiler haftada 5 gün 2 saat olacak diye mesaj gelmiş nasıl olacak öyle bilemedim
Yok bizim iki gün canım. Ücretsiz olan kurs haftada 5 gün olacakmış 5 gün hayatta gitmez ErtusHimm haftada 5 gün baya yoğun geçecek tatiliniz
Umarım severler devam ederler aktivite olur en azından evde ne yapacaklar hep dimi![]()
Çoğu var sadece bone yok.Mayo havlu terlik gözlük lazım oluyo canım bone veriyolar ama yedek olsun yine de . İnşallah güzel geçer![]()
Haftada 5 gün olması için ne hayal etmişler acaba kim olsa gitmezYok bizim iki gün canım. Ücretsiz olan kurs haftada 5 gün olacakmış 5 gün hayatta gitmez Ertus![]()
Yüzme bilmeyen kalmasın kampanyasıymış ya hızlandırılmıs bir program olabilirHaftada 5 gün olması için ne hayal etmişler acaba kim olsa gitmez2 bilemedin 3 gün olsun hadi.
abartmışlar.
Hangi kitaba başlıyacaksın canım. Bende yeni kitaba başlarım bugün vaktim olursa. Sırada ki kitabım Beyaz geceler evdekiler bitsin yeni kitaplar alayımEvde canım sıkılmaya başladı ne yapsam acaba
Yemeği akşama yapacağım
Markete gidiyim
Esime uğrayayım ne yapıyor.
Diziler de sarmıyor artık güzel dizi yok max da varda alsam mı bilemedim. Yada başka platformlara bakıyım.
Kitap okuyayım.
Evdeki kitaplardan bakacağım bende yarım bıraktıklarımı okurum sonraki ay kitap almaya başlarım.Hangi kitaba başlıyacaksın canım. Bende yeni kitaba başlarım bugün vaktim olursa. Sırada ki kitabım Beyaz geceler evdekiler bitsin yeni kitaplar alayım![]()
8 çok erken gerçektenGençlik Spor bakanlığının tenis ve jimnastik kursu da olacakmış onlara yazdıracağım bugün zumbaya gidince, tenis sabah 8de olacakmışnasıl kalkacak çocuk dedim ama gidecek artık bir şekilde
bu yaz etkinlikle geçsin dedim ama sanırım perişan olacağım götür getir
Tatile gidiyorsun dimiSlm kızlar,
Seminer haftasındayız. Haftaya çocuklar eşimle memlekete gidecek, ben de dönüşte Allah kısmet ederse oraya geçeceğim. Yavaştan valiz toplamaya başladım. Onların da valizini hazırlıyorum.
Kumarbaz’ı bitirdim bugün. Akıcı bir kitaptı.
Uzun zamandır pedagoji kitabı okumadım. Yeni kitabım Huzurlu Ebeveyn Mutlu Çocuk
Eveet teşekkür ederimTatile gidiyorsun dimi
Şimdiden iyi tatiller![]()
Hiç beğenmedim bulgaristanaTatile gidiyorsun dimi
Şimdiden iyi tatiller![]()