• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurs kaç gün haftada.
Kolay gelsin bizde kayıt yapacağız haftaya başlayacak
Sağol canım. Haftada 3 gün ve 2 gğn seçeneği vardı biz 2 gün seçtik biraz uzak olduğu için. Kışında cumartesi pazar günü 1 er saat. Psidan Psidan ın dediği kursu söyledim burda kayıt ettirdiler haftada 5 gün 2 saat olacak diye mesaj gelmiş nasıl olacak öyle bilemedim

Bizim de 2 gün olacakmış haftaya başlayacak gözlük bone falan sipariş etmem lazım

Karneleri verdik çocukları gönderdik seminerle kaldığımız yerden devam 😅
2 gün iyi
Sorayım bende neler almamız lazımmış 😊

Sağol canım. Haftada 3 gün ve 2 gğn seçeneği vardı biz 2 gün seçtik biraz uzak olduğu için. Kışında cumartesi pazar günü 1 er saat. Psidan Psidan ın dediği kursu söyledim burda kayıt ettirdiler haftada 5 gün 2 saat olacak diye mesaj gelmiş nasıl olacak öyle bilemedim

Himm haftada 5 gün baya yoğun geçecek tatiliniz
Umarım severler devam ederler aktivite olur en azından evde ne yapacaklar hep dimi 😊

Himm haftada 5 gün baya yoğun geçecek tatiliniz
Umarım severler devam ederler aktivite olur en azından evde ne yapacaklar hep dimi 😊
Yok bizim iki gün canım. Ücretsiz olan kurs haftada 5 gün olacakmış 5 gün hayatta gitmez Ertus 😂

Mayo havlu terlik gözlük lazım oluyo canım bone veriyolar ama yedek olsun yine de . İnşallah güzel geçer 🥰
Çoğu var sadece bone yok.
Burada veriyorlarmı hiç sanmam 😅

Evde canım sıkılmaya başladı ne yapsam acaba 😅
Yemeği akşama yapacağım
Markete gidiyim
Esime uğrayayım ne yapıyor.

Diziler de sarmıyor artık güzel dizi yok max da varda alsam mı bilemedim. Yada başka platformlara bakıyım.
Kitap okuyayım.

Evde canım sıkılmaya başladı ne yapsam acaba 😅
Yemeği akşama yapacağım
Markete gidiyim
Esime uğrayayım ne yapıyor.

Diziler de sarmıyor artık güzel dizi yok max da varda alsam mı bilemedim. Yada başka platformlara bakıyım.
Kitap okuyayım.
Hangi kitaba başlıyacaksın canım. Bende yeni kitaba başlarım bugün vaktim olursa. Sırada ki kitabım Beyaz geceler evdekiler bitsin yeni kitaplar alayım 🤗

Gençlik Spor bakanlığının tenis ve jimnastik kursu da olacakmış onlara yazdıracağım bugün zumbaya gidince, tenis sabah 8de olacakmış 😅 nasıl kalkacak çocuk dedim ama gidecek artık bir şekilde 😬 bu yaz etkinlikle geçsin dedim ama sanırım perişan olacağım götür getir

Gençlik Spor bakanlığının tenis ve jimnastik kursu da olacakmış onlara yazdıracağım bugün zumbaya gidince, tenis sabah 8de olacakmış 😅 nasıl kalkacak çocuk dedim ama gidecek artık bir şekilde 😬 bu yaz etkinlikle geçsin dedim ama sanırım perişan olacağım götür getir
8 çok erken gerçekten
Yaz uyusaydınız biraz 🙈
Okul varken 5 de uyanıyorum yokken de 8 de uyansam insanlık için tehlike çanları çalardı herhalde
Uykusuzken ben ben değilim

Slm kızlar,

Seminer haftasındayız. Haftaya çocuklar eşimle memlekete gidecek, ben de dönüşte Allah kısmet ederse oraya geçeceğim. Yavaştan valiz toplamaya başladım. Onların da valizini hazırlıyorum.

Kumarbaz’ı bitirdim bugün. Akıcı bir kitaptı.
Uzun zamandır pedagoji kitabı okumadım. Yeni kitabım Huzurlu Ebeveyn Mutlu Çocuk

Slm kızlar,

Seminer haftasındayız. Haftaya çocuklar eşimle memlekete gidecek, ben de dönüşte Allah kısmet ederse oraya geçeceğim. Yavaştan valiz toplamaya başladım. Onların da valizini hazırlıyorum.

Kumarbaz’ı bitirdim bugün. Akıcı bir kitaptı.
Uzun zamandır pedagoji kitabı okumadım. Yeni kitabım Huzurlu Ebeveyn Mutlu Çocuk
Tatile gidiyorsun dimi😍
Şimdiden iyi tatiller ❤️

Eve geldiik çok sükür yarın arkadaşım kahvaltıya gelecek kahvenin yanına tatlı bişey yaparım havuç topları yaparım sağlıklı olsun 😂
Şimdi evi bi süpürmem gerekiyo 😬
Heros her yeri batırmış ikinci kediden vazgeçtim 😁😁

Back
X