İnşallah büyümeden sönerBursa da yangın çıkmış çok üzüldüm en sevdiğim şehir olabilir doğası muhteşem ayda bir mutlaka gidiyorduk. Geçmiş olsun umarım daha fazla zarar görmeden önlem alınır![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah büyümeden sönerBursa da yangın çıkmış çok üzüldüm en sevdiğim şehir olabilir doğası muhteşem ayda bir mutlaka gidiyorduk. Geçmiş olsun umarım daha fazla zarar görmeden önlem alınır![]()
Selamlar,
TLC deki hayata yer aç programına denk geldim. Böyle kalabalık evler ciddi anlamda ruhumu daraltıyor. Gerçekte de bu tarz evlerde yaşayanlar var. Dağınıklık içinde nasıl yatıyorlar, o eşyalar üstlerine üstlerine gelmiyor mu anlamıyorum. Her şeyi psikolojik sorunlara bağlamak doğru mu? Bazısı da tembellikten ve her şeyi ertelemekten bu hale getiriyor evini. Böyle yaşamaya alışmış biri de titiz insanların sorunlu olduğunu düşünüyor. Her şeyi atan, zaten temiz olan yeri tekrar tekrar temizleyen, vaktini hep böyle işlerle boşa harcayan biri olarak görüyorlar. Halbuki sen o kalabalığın ve pisliğin içinde ne gibi iyi şeylere hizmet ediyor olabilirsin? Daha faydalı ne yapıyor olabilirsin dünya için? Boşuna dememişler “önce odanı topla, dünyayı sonra değiştirirsin” Hastalık derecesinde titiz olup dünyayı kendine dar etmek de doğru değil tabi ki ama her şeyde olduğu gibi bu konuda da denge önemli.
Ben deGünaydınn, bugün herzaman kullandığım yolu tadilata sokmuşlar, yaklaşık 45 dk falan tüm trafik bambaşka yollardan gitmeye çalıştık, resmen rezillik sabah sabah. neyse ki işe geldim bi çay aldım, kendime geldim.
hafta sonu ctesi temizlik vardı, ev düzene girdi şükür, pazar da kahvaltıya arkadaşlarımızı davet ettik, tüm gün kaldılar ama çok eğlenceli bi gündü. haberler yine aynıymış, baktıkça kahroluyorum![]()
Ohh ellerine sağlık canımSelam kızlar Bugün bir temizlik yapmışım mis oldu mis duşumu aldım Eylül de yıkanıyor simdi.
Akşama mantar yapıyorum eşim almış araba da kalmış bozulmak üzereydi yapıyım dedim.
Biraz dinleniyim yemek pişerken![]()