Teyzemden hediyeler geldi bugün kargoyla 🥰
2 elbise bir takımım oldu bi tane hasır şapka güneş kremi aydınlatıcı maske felan göndermiş sağolsun 🥰

Selam kızlar 😊
Bu hafta yapılacak işlerimizi planlarımızı bir gözden geçirelim ne durumdayız bir bakalım.
Gün içinde çayınızı kahvenizi alıp kenara düşünelim. Odaklanma haftası olsun
Tatil vs diye saldık mı hayat nasıl ilerliyor bir kontrol edelim.
Ben iyi gibiyim kisa videoları engelledim 😁 sosyal medya hesabım yok sporumu yapıyorum evi elimden geldiğince herkes evde olunca çok dağılıyor oğlumla alakalı şeyleri kafama takıyorum en çok ama sürekli bir etkinlik yapmak zorunda değilim diye de düşünüyorum her gün en az yarım saat vakit geçiriyoruz zaten ama hep vicdan yapıyorum🥲

Ya burdan Mune Mune yi etiketleyerek yazayım
Sitede bir problem mi var yoksa bende mi sorun

Zaten giriş yaptınız diyor
Nickin s ile başladığı halde m harfi çıkıyor
Başkasının profil fotoğrafı oluyor

Beğendiklerim geri gidiyor beğenmediğim şeyler de beğendim işareti oluyor

Aynı bildirimler gelip duruyor
Sabahtan beri devam ediyor

Eklentiler

• IMG_5736.webp
    IMG_5736.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_5738.webp
    IMG_5738.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 13

Allah Allâh dün de aynısı olmuştu değil mi

Gün içinde su içmeye dikkat ediyorum.
Vitamin ve maden suyu içmeye başlayacağım.

Kitap okumaya başlayacağım tekrar.

Aldığım bakım ürünlerin ne zaman kullanacağım planlamasını yapacağım.

Bütçe planlamasına devam.

Dolap detoksu devam bu sırada dolabımı da gözden geçireceğim.

Şimdilik böyle.

Bu sorunu sizin dışınızda 2 kişi daha söyledi, admini bilgilendirdim, sizin mesajı da göstereceğim, sorun nedir bizden mi kaynaklı bilmiyorum sarah 🤷‍♀️

Teşekkür ederim mune gerçekten sabahtan beri çok zor oldu sitede yazmak😔
Rica ederim, benim çözebileceğim bir şey değil, hem teknik konulardan anlamıyorum hem yetkimin dışında bir alan, ben sorunsuz giriş yaptığım için de tam olarak neden hata veriyor anlayamıyorum da 😬

Sizin sorunu da hemen bildirdim, ilk fırsatta bakacaklardır, hayırlı geceler :KK52:

Günaydınn :KK200:

dün keşfete çıkmayınca bi ortalığı toparlayım dedim, pekte bişi yokmuş ama bomboş durmuş gibi de hissetmedim kendimi, tembellik tembelliği getiriyor valla, bulaşık makinesi boşalttım, ortalığı yerleştirdim falan, yorgunluk çıkmıyormuş yani. sonra kahvemizi içtik, biraz sıcakla cebelleşme falan derken yatıp uyumuşuz, sabahta erken kalkıp erkenden geldim işe, ay hepsi birbirini tetikliyor resmen ya.

Günaydınn :KK200:

dün keşfete çıkmayınca bi ortalığı toparlayım dedim, pekte bişi yokmuş ama bomboş durmuş gibi de hissetmedim kendimi, tembellik tembelliği getiriyor valla, bulaşık makinesi boşalttım, ortalığı yerleştirdim falan, yorgunluk çıkmıyormuş yani. sonra kahvemizi içtik, biraz sıcakla cebelleşme falan derken yatıp uyumuşuz, sabahta erken kalkıp erkenden geldim işe, ay hepsi birbirini tetikliyor resmen ya.
Günaydııın 🥰

Günaydınlar 🥰
Sabahın üçü kitabım bitti beni etkileyen bazı bölümler vardı onun dışında çok derin bir kitap felan diyolardı ben öyle bir derinlik göremedim ama okumak keyifliydi hemen bitti. Sarı Yüz e başladım o da Netflixde film izliyormuşum gibi çok akıcı tam yazın okumalık. Ortalığı neden bu kasıp kavurduğunu henüz çözemedim ama bakalım biraz daha ilerleyelim 😁

Back
X