Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hava mı aldı acaba buzluk kokusu sinmiş olabilir iki kat poşet yapÇiğ koydum ben de ama sanki buzlukta bir değişik olmuştu
Bir daha deneyeyim![]()
Ben iyi gibiyim kisa videoları engelledimSelam kızlar
Bu hafta yapılacak işlerimizi planlarımızı bir gözden geçirelim ne durumdayız bir bakalım.
Gün içinde çayınızı kahvenizi alıp kenara düşünelim. Odaklanma haftası olsun
Tatil vs diye saldık mı hayat nasıl ilerliyor bir kontrol edelim.
Allah Allâh dün de aynısı olmuştu değil miYa burdanMune yi etiketleyerek yazayım
Sitede bir problem mi var yoksa bende mi sorun
Zaten giriş yaptınız diyor
Nickin s ile başladığı halde m harfi çıkıyor
Başkasının profil fotoğrafı oluyor
Beğendiklerim geri gidiyor beğenmediğim şeyler de beğendim işareti oluyor
Aynı bildirimler gelip duruyor
Sabahtan beri devam ediyor
Evet bütün gün devam etti üstelikAllah Allâh dün de aynısı olmuştu değil mi
Ayyy ne iyi teyzeTeyzemden hediyeler geldi bugün kargoyla
2 elbise bir takımım oldu bi tane hasır şapka güneş kremi aydınlatıcı maske felan göndermiş sağolsun![]()
Annem kavurup koymuş bana da verdi hiç beğenmedim. Hem tadı güzel değildi, hem de rengi koyuydu. Çiğ koyunca öyle bir sorun yaşamadım.Neden degistiki hep çiğ koyuyorum tadı ayni oluyor. Kavurup koyunca kendini salıyor pişince öyle hoşuma gitmedi.
Bir ben mi çiğ sevmemişim yavAnnem kavurup koymuş bana da verdi hiç beğenmedim. Hem tadı güzel değildi, hem de rengi koyuydu. Çiğ koyunca öyle bir sorun yaşamadım.
Ne güzel teyze buTeyzemden hediyeler geldi bugün kargoyla![]()
2 elbise bir takımım oldu bi tane hasır şapka güneş kremi aydınlatıcı maske felan göndermiş sağolsun![]()
Ne güzel teyzeler varTeyzemden hediyeler geldi bugün kargoyla
Bu sorunu sizin dışınızda 2 kişi daha söyledi, admini bilgilendirdim, sizin mesajı da göstereceğim, sorun nedir bizden mi kaynaklı bilmiyorum sarahYa burdanMune yi etiketleyerek yazayım
Sitede bir problem mi var yoksa bende mi sorun
Zaten giriş yaptınız diyor
Nickin s ile başladığı halde m harfi çıkıyor
Başkasının profil fotoğrafı oluyor
Beğendiklerim geri gidiyor beğenmediğim şeyler de beğendim işareti oluyor
Aynı bildirimler gelip duruyor
Sabahtan beri devam ediyor
Teşekkür ederim mune gerçekten sabahtan beri çok zor oldu sitede yazmakBu sorunu sizin dışınızda 2 kişi daha söyledi, admini bilgilendirdim, sizin mesajı da göstereceğim, sorun nedir bizden mi kaynaklı bilmiyorum sarah![]()
Rica ederim, benim çözebileceğim bir şey değil, hem teknik konulardan anlamıyorum hem yetkimin dışında bir alan, ben sorunsuz giriş yaptığım için de tam olarak neden hata veriyor anlayamıyorum daTeşekkür ederim mune gerçekten sabahtan beri çok zor oldu sitede yazmak![]()
Ne güzel teyze bu![]()
GünaydııınGünaydınn
dün keşfete çıkmayınca bi ortalığı toparlayım dedim, pekte bişi yokmuş ama bomboş durmuş gibi de hissetmedim kendimi, tembellik tembelliği getiriyor valla, bulaşık makinesi boşalttım, ortalığı yerleştirdim falan, yorgunluk çıkmıyormuş yani. sonra kahvemizi içtik, biraz sıcakla cebelleşme falan derken yatıp uyumuşuz, sabahta erken kalkıp erkenden geldim işe, ay hepsi birbirini tetikliyor resmen ya.