Kapı çalınca hep böyle

Eklentiler

• 1000001459.webp
    1000001459.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 42
Yaşanmışlık oluyo işte canım mağazadan alındığı gibi kalmıyo ki kalmasın da 😍
Bizim koltuklar baya bi yaşanmışlık içinde şuan heros diğer koltuğa göz dikti 😁😁 Sprey şisesinden çok korkuyo ben hiç korkutmadım da şişeyi yanına koyuyorum unutana kadar yaklaşmasın diye 😁

Çok kötü görünüyor artık kışa doğru bir kere daha silerim örtü kullanır bilmiyorum. 😅
Yada değiştiririm.
Aslında bazı mobilyaların değişme zamanı geldi 11 yıl olmuş ama işte yeni ev alma ihtimali olunca idare edelim dedik. 4 yıl daha 😂

Şiseden niye korkuyor acaba 😁 hızlandırılmış yaşanmışlık katıyor kedi olunca 😁

Eline sağlık dondurucu şart kesinlikle
Bizim evde yer olmayınca dondurucusu büyük dolap seçtim ama yerim olsa dondurucu alırdım.
Yemek yapmak çok pratik oluyor.
Teşekkür ederim, 2 çekmeceli benim dolabın dondurucusu baya da geniş ama yetmiyor gerçekten

Çok kötü görünüyor artık kışa doğru bir kere daha silerim örtü kullanır bilmiyorum. 😅
Yada değiştiririm.
Aslında bazı mobilyaların değişme zamanı geldi 11 yıl olmuş ama işte yeni ev alma ihtimali olunca idare edelim dedik. 4 yıl daha 😂

Şiseden niye korkuyor acaba 😁 hızlandırılmış yaşanmışlık katıyor kedi olunca 😁
Bilmiyorum ki canım eski sahibi şişeyle eğitim vermiş olabilir mutfağa felan hiç girmiyo çünkü sprey şisesi görünce de kaçıp saklanıyo hemen yazık 😁
Değiştirirsiniz canım zamanı gelince inşallah. Ayy esyalarını 11 yıl önce mi almıştın o zamandan zevkliymişsin ya ben pembiş gelin şeysindeydim ayyy rezalet 😁😁 ama 20 yaşımdaydım o yüzden 🤓

Bilmiyorum ki canım eski sahibi şişeyle eğitim vermiş olabilir mutfağa felan hiç girmiyo çünkü sprey şisesi görünce de kaçıp saklanıyo hemen yazık 😁
Değiştirirsiniz canım zamanı gelince inşallah. Ayy esyalarını 11 yıl önce mi almıştın o zamandan zevkliymişsin ya ben pembiş gelin şeysindeydim ayyy rezalet 😁😁 ama 20 yaşımdaydım o yüzden 🤓

Evet evlenirken pembe modası vardı.
Ufak tefek şeyler pembeydi benimde abajur nevresimler falan ama küçük şeyleri değiştirmek kolay oldu 😊
Süreç içinde yeni alınan şeyler oldu ama hala ilk alınan mobilyalar var.
Idare edilir durumdalar birkaç yıl daha

Evet evlenirken pembe modası vardı.
Ufak tefek şeyler pembeydi benimde abajur nevresimler falan ama küçük şeyleri değiştirmek kolay oldu 😊
Süreç içinde yeni alınan şeyler oldu ama hala ilk alınan mobilyalar var.
Idare edilir durumdalar birkaç yıl daha
Bende evlenirken cok az eşya almıştım doğuya gideceğiz diye iyi ki öyle olmuş 😅

Selam kızlar🌸
Geçen hafta annemdeydim 9 gün kadar. Pazar eve döndüm, hemen çamaşırları hallettim. Dün de genel temizlik sil süpür yaptım, camları sildim, 2 bölüm dizi izledim.
Bugün hızlı bir toparlama, sonra kızıma ders çalıştırdım. Tatil kitabı almıştık, az kaldı bu hafta bitiririz diye düşünüyorum.
Tatilimizi de ayarladık. Cumartesi Kuşadası’na gideceğiz. Her şey dahil otel tercih ediyoruz her zaman. Yeni okul dönemi öncesi iyi bir dinlence olur bize. Sonra zaten rutine dönüş🙏🏻

Bu ara hiç kitap okuyamadım. Talebe duruyor öylece. Gittiğim yere götürüyorum ama benle birlikte hava değişimi yaşıyor sadece😊

57.gün de dolabımdan giyiniyorum✨

Son düzenleme:
Selam kızlar🌸
Geçen hafta annemdeydim 9 gün kadar. Pazar eve döndüm, hemen çamaşırları hallettim. Dün de genel temizlik sil süpür yaptım, camları sildim, 2 bölüm dizi izledim.
Bugün hızlı bir toparlama, sonra kızıma ders çalıştırdım. Tatil kitabı almıştık, az kaldı bu hafta bitiririz diye düşünüyorum.
Tatilimizi de ayarladık. Cumartesi Kuşadası’na gideceğiz. Her şey dahil otel tercih ediyoruz her zaman. Yeni okul dönemi öncesi iyi bir dinlence olur bize. Sonra zaten rutine dönüş🙏🏻

Bu ara hiç kitap okuyamadım. Talebe duruyor öylece. Gittiğim yere götürüyorum ama benle birlikte hava değişimi yaşıyor sadece😊

57.gün de dolabımdan giyiniyorum✨
Eline sağlık iyi tatiller 😊

Kitap bende okuyamadım
Artık okullarla birlikte duzenimize geri döneriz.
Misafir temizlik bir telaş oluyor kışlık birkaç hazırlık yaparım biter. Birde kışlıklar çıkacak acele etmeyelim de Eylül sonunu bulur belki.
Yaz için nasıl acele ettik ya 😅

Bugün dün aldığım kışlık hazırlıkla uğraştım saatlerce
Yeşil fasülye
Bamya
Dolmalık biber
Domates doğradım
Kabak koydum.
Henüz dondurucu almadık bunları eşimin abisinin dondurucusuna gönderdim mecbur 😂
Yeşil biber doğrarım yarın da onu da sıkıştırırım benim buzluğa 😅

Memleketteyken annemle börülce yaptık buzluk için. Patlıcan biber közledik.
Patlıcan kızarttık. Çok pratik oluyor patlıcanı seviyorum.

Şimdilik bu kadar, dondurucu alırsam başka şeyler de yaparım. Ya da özellikle patlıcanı arttırabilirim.

Yeşil fasülye
Bamya
Dolmalık biber
Domates doğradım
Kabak koydum.
Henüz dondurucu almadık bunları eşimin abisinin dondurucusuna gönderdim mecbur 😂

Şimdilik bu kadar, dondurucu alırsam başka şeyler de yaparım. Ya da özellikle patlıcanı arttırabilirim.
Maşallah 🧿 eline sağlık oh hayalimdeki dondurucu 😊

Kitap bende okuyamadım
Artık okullarla birlikte duzenimize geri döneriz.
Misafir temizlik bir telaş oluyor kışlık birkaç hazırlık yaparım biter. Birde kışlıklar çıkacak acele etmeyelim de Eylül sonunu bulur belki.
Yaz için nasıl acele ettik ya 😅
😁Burda ekime kadar soğumaz hava galiba ama geçen yıl soğumuştu sanki 😁
Ama benim kışlığım çok az zaten kaldırırken baya eleme yapmıştım ev giyimi de dahil baya ihtiyacım var parça parça alırım liste yapıp

Bi de patlıcanı oyup koyduk.

Neyse benim oğlanın öğretmeni liste atmış. Eşim onları aldı. İsim etiketi yapıştırmakla uğraştım bi de. 😅 hemen yapılması gerekiyormuş, isimsiz kalmasınlar aman 😂😂

Yeşil fasülye
Bamya
Dolmalık biber
Domates doğradım
Kabak koydum.

Ohh ellerine sağlık canım bizde patlıcan yenmiyo çok az yaptım eşim karnıyarık yaptığımda patlıcanını bırakıyo 😅
Börülce hiç denemedim. Patlıcan közlemeye cok üşendim canım çekince marketten alırım napıyım 😆

Back
X