Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşanmışlık oluyo işte canım mağazadan alındığı gibi kalmıyo ki kalmasın da
Bizim koltuklar baya bi yaşanmışlık içinde şuan heros diğer koltuğa göz diktiSprey şisesinden çok korkuyo ben hiç korkutmadım da şişeyi yanına koyuyorum unutana kadar yaklaşmasın diye
![]()
Merakini almıştırDün heroş dısarıya kaçmış nasıl gitmiş hiç anlamadım aradım aradım yok kapıyı bi açtım kapının önünde duruyormuş neyse ki ayyy ne varsa dısarda resmen cehennemden kacıyo gibi kaçıyo![]()
Teşekkür ederim, 2 çekmeceli benim dolabın dondurucusu baya da geniş ama yetmiyor gerçektenEline sağlık dondurucu şart kesinlikle
Bizim evde yer olmayınca dondurucusu büyük dolap seçtim ama yerim olsa dondurucu alırdım.
Yemek yapmak çok pratik oluyor.
Bilmiyorum ki canım eski sahibi şişeyle eğitim vermiş olabilir mutfağa felan hiç girmiyo çünkü sprey şisesi görünce de kaçıp saklanıyo hemen yazıkÇok kötü görünüyor artık kışa doğru bir kere daha silerim örtü kullanır bilmiyorum.
Yada değiştiririm.
Aslında bazı mobilyaların değişme zamanı geldi 11 yıl olmuş ama işte yeni ev alma ihtimali olunca idare edelim dedik. 4 yıl daha
Şiseden niye korkuyor acabahızlandırılmış yaşanmışlık katıyor kedi olunca
![]()
Bilmiyorum ki canım eski sahibi şişeyle eğitim vermiş olabilir mutfağa felan hiç girmiyo çünkü sprey şisesi görünce de kaçıp saklanıyo hemen yazık![]()
Değiştirirsiniz canım zamanı gelince inşallah. Ayy esyalarını 11 yıl önce mi almıştın o zamandan zevkliymişsin ya ben pembiş gelin şeysindeydim ayyy rezaletama 20 yaşımdaydım o yüzden
![]()
Bende evlenirken cok az eşya almıştım doğuya gideceğiz diye iyi ki öyle olmuşEvet evlenirken pembe modası vardı.
Ufak tefek şeyler pembeydi benimde abajur nevresimler falan ama küçük şeyleri değiştirmek kolay oldu
Süreç içinde yeni alınan şeyler oldu ama hala ilk alınan mobilyalar var.
Idare edilir durumdalar birkaç yıl daha
En güzeli bence az eşya ile başlayıp ihtiyaca göre ilerlemek.Bende evlenirken cok az eşya almıştım doğuya gideceğiz diye iyi ki öyle olmuş![]()
Eline sağlık iyi tatillerSelam kızlar
Geçen hafta annemdeydim 9 gün kadar. Pazar eve döndüm, hemen çamaşırları hallettim. Dün de genel temizlik sil süpür yaptım, camları sildim, 2 bölüm dizi izledim.
Bugün hızlı bir toparlama, sonra kızıma ders çalıştırdım. Tatil kitabı almıştık, az kaldı bu hafta bitiririz diye düşünüyorum.
Tatilimizi de ayarladık. Cumartesi Kuşadası’na gideceğiz. Her şey dahil otel tercih ediyoruz her zaman. Yeni okul dönemi öncesi iyi bir dinlence olur bize. Sonra zaten rutine dönüş
Bu ara hiç kitap okuyamadım. Talebe duruyor öylece. Gittiğim yere götürüyorum ama benle birlikte hava değişimi yaşıyor sadece
57.gün de dolabımdan giyiniyorum![]()
Size de iyi tatillerEline sağlık iyi tatiller![]()
MaşallahBugün dün aldığım kışlık hazırlıkla uğraştım saatlerce
Yeşil fasülye
Bamya
Dolmalık biber
Domates doğradım
Kabak koydum.
Henüz dondurucu almadık bunları eşimin abisinin dondurucusuna gönderdim mecbur
Yeşil biber doğrarım yarın da onu da sıkıştırırım benim buzluğa
Memleketteyken annemle börülce yaptık buzluk için. Patlıcan biber közledik.
Patlıcan kızarttık. Çok pratik oluyor patlıcanı seviyorum.
Şimdilik bu kadar, dondurucu alırsam başka şeyler de yaparım. Ya da özellikle patlıcanı arttırabilirim.
Kitap bende okuyamadım
Artık okullarla birlikte duzenimize geri döneriz.
Misafir temizlik bir telaş oluyor kışlık birkaç hazırlık yaparım biter. Birde kışlıklar çıkacak acele etmeyelim de Eylül sonunu bulur belki.
Yaz için nasıl acele ettik ya![]()
Perşembe gidiyoruzSize de iyi tatiller
Ne zaman gidiyorsunuz?
Teşekkür ederim, senin deMaşallaheline sağlık oh hayalimdeki dondurucu
![]()
Ohh ellerine sağlık canım bizde patlıcan yenmiyo çok az yaptım eşim karnıyarık yaptığımda patlıcanını bırakıyoBugün dün aldığım kışlık hazırlıkla uğraştım saatlerce
Yeşil fasülye
Bamya
Dolmalık biber
Domates doğradım
Kabak koydum.
Henüz dondurucu almadık bunları eşimin abisinin dondurucusuna gönderdim mecbur
Yeşil biber doğrarım yarın da onu da sıkıştırırım benim buzluğa
Memleketteyken annemle börülce yaptık buzluk için. Patlıcan biber közledik.
Patlıcan kızarttık. Çok pratik oluyor patlıcanı seviyorum.
Şimdilik bu kadar, dondurucu alırsam başka şeyler de yaparım. Ya da özellikle patlıcanı arttırabilirim.