Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilık bişeyler içsin canım geçmiş olsunSelam kızlar Dün eşimde hasta oldu hastaneye gitti.
Akşamları daha halsiz hissediyorum gün içinde iyiyim.
Kızımda boğazım kuruyor dedi okuldan sonra hastaneye götüreceğim.
Sabah limonlu ılık çay yaptım öğlen götüreceğim doktora yarında evde dinleniriz.Ilık bişeyler içsin canım geçmiş olsun![]()
Geçmiş olsun canımSlm kızlar sinüslerim iltihaplanmış. Önce diş ağrısı sandım. Yüzüm başım inanılmaz ağrıyor. 2 gün rapor aldım idare etmeye çalıştıkça daha kötü oluyor. Dinlenmeliyim.
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
Çok zor oluyor o hastalık
Rapor almakla iyi yapmışsın dinlen güzelce
Geçmiş olsunSlm kızlar sinüslerim iltihaplanmış. Önce diş ağrısı sandım. Yüzüm başım inanılmaz ağrıyor. 2 gün rapor aldım idare etmeye çalıştıkça daha kötü oluyor. Dinlenmeliyim.
Teşekkür ederimGeçmiş olsun![]()
benimde yüzüm ağrıyor resmen ya, covid mi oldum acaba diye düşünmüyor da değilim, benim dinlenmeye ihtiyacım var ama denetim varış. Önce diş ağrısı sandım. Yüzüm başım inanılmaz ağrıyor. 2 gün rapor aldım idare etmeye çalıştıkça daha kötü oluyor. Dinlenmeliyim.
Dün eşime doktor covid varyanti demiş başka bir versiyonuymuş.benimde yüzüm ağrıyor resmen ya, covid mi oldum acaba diye düşünmüyor da değilim, benim dinlenmeye ihtiyacım var ama denetim var![]()