- 23 Eylül 2013
- 26.071
- 54.362
- 798
Salı gününe pismaniye notunu alıyorumHaftaya Salı saat 2 de herkes kahve/çay yanı pişmaniye fotosu atmazsa ben çıkıyorum gruptan![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Salı gününe pismaniye notunu alıyorumHaftaya Salı saat 2 de herkes kahve/çay yanı pişmaniye fotosu atmazsa ben çıkıyorum gruptan![]()
Eline sağlıkSelam kızlar
Pazartesi temizlik günümdü. Sabah arkadaşa kahvaltıya gittim. Okul saatine kadar takıldık. Okuldan kızımı alıp eve gelince sil süpür toz al vs işlerimi hallettim. 1 makine çamaşır yıkattım. Fırında et, makarna, salata yedik.
Dün rutin işlerimi halledip takı, toka, sakladığım fiş, fatura vs ayıkladım. Bir süs eşyası ve tepsi eledim. Makyaj malzemelerimi elden geçirdim 1 dudak nemlendiricisi eledim. Yemek olarak kuru, pilav, turşu yedik.
Bugün okulda velilere yönelik seminer vardı. Evde işlerimi halledip ona katıldım. Ordan arkadaşa geçtik çay kahve içmeye. Sonra tekrar okula gidip kızımı alıp eve döndüm. Yemek var, ev toplu.
Kızımın oyuncak mutfağını birine vermeye karar verdik (kızım ikna oldu) Küçülenlerini de başka bir yere göndereceğim ama öncesinde denetmem gereken kıyafetler var. 2 küçük battaniyesi var, onları da vereceğim. Görünen görünmeyen hiçbir yerde dağınıklık ve kalabalık olsun istemiyorum.
Menümüz aynıGünaydın kızlar
Gerçi geç oldu ama
Yeni kahvaltı yapıyorumannemle telde konuşuyorum diye zaman nasıl geçmiş anlamadım
Sabah 5 de kedicikleri beslemiştim hava çok yağıyordu şimdi dinmiş yağmur
Mamalar yenmiş yeni mama koydum
Yemek için tavuk kanat yapacağım
Yanına tarhana çorbası
Belki bir de makarna çünkü eşim yok oğlumla ikimize yeter
Mutfağım topluydu sabah toplamıştım
Şimdi koltuk örtülerini yıkayacağım
Süpürge açarım
Kitabım bitti Gogol palto idi
Çok güzel tavsiye ederim![]()
Eline sağlık yeni kitabımı çıkmış adı ne çok severim yazarı.Günaydıın
Bende yorganları çıkardım bazanın altı çok ferah o kadar şey eledim ki cok güzel oldu ferah ferah
Oğlumun kutu oyunlarının büyük bir kısmını da bazanın altına kaldırdım köy okuluna götürmeyi düşünüyorum memlekette gidince onlar bir süre daha kalır. Başka oyuncaklarına ikna edemedim bakalım biraz daha oynasın
Şimdi evi toparlayıp bakımlarımı yaparım.
Dün oğlumla kendime kitap aldım Sarah jionun yeni çıkmış kitabı sadece okumadıgım bu kitabı vardı bir yazarı beğenince bütün kitaplarını okuyorumAmazon'da kitaplar da çok güzel indirim var kızlar bir bakın derim
Okuduğum kitap bitince sipariş veririmYaşanmamış Hayatlar, Ağustos'ta çıkmış canım ben de çok severim![]()
Ben sabah 5 de oğlana kahvaltı hazırlarken en az 1,5 saat mutfakta oyalanıyorum o sırada yemekler de pişsin diye atıyorum ocağaHaftalık alişverişi yaptıım artık cuma günleri market alısverişi yapıyorum cumartesi günleri de pazardan sebze alışverişi yapıyo eşim. Şimdi oğlumla dolaşmaya çıkıyoruz
Doktor miyopu için bol bol dışarda vakit gecirsin dedi oğlumda eve bayılıyo zorla çıkarıyorum hep
Birisi de yemek yapmıs evin içi nasıl soğan kokuyo sabah sabahbu detayı neden söyledim bilmiyorum
![]()
Ben sabah 5 de oğlana kahvaltı hazırlarken en az 1,5 saat mutfakta oyalanıyorum o sırada yemekler de pişsin diye atıyorum ocağa
Yakın olsak o komşun ben olabilirim diyecektim
Kokuyu duyanlar sabah 5 de de yuh artık soğan kokmasın diyebilirler ama napayım gün erken başlıyor bana![]()
ben de merak ediyorumBugün kendime kanaviçe kitleri oluyo ya ondan aldım bide küçük taşlı mozaik boyama seti aldım. Bir tane de oğluma aldım o da çok sevdi![]()
Kumaşi ipi içinde canım nerde kullanılıyo bir fikrim yokben de merak ediyorum
Nasıl oluyor
Kumaşı ayrı mı satılıyor
Nerelerde kullanılıyor
O şekiller önce üzerine çizilip sonra mı yapılıyor