Yaa ben de şimdilik keyifle okuyorum. Çok akıcı hiç sıkıcı değil. En son yazdığı kitapmış birde ustalık eseri gibi yaniKaramazov kardeşler çok çok güzel kendi hayatına dair olduğu söyleniyor benim de favorimdir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa ben de şimdilik keyifle okuyorum. Çok akıcı hiç sıkıcı değil. En son yazdığı kitapmış birde ustalık eseri gibi yaniKaramazov kardeşler çok çok güzel kendi hayatına dair olduğu söyleniyor benim de favorimdir
Ben de çok keyif alarak okumuştumYaa ben de şimdilik keyifle okuyorum. Çok akıcı hiç sıkıcı değil. En son yazdığı kitapmış birde ustalık eseri gibi yani![]()
Bu aralar hiç bişey izleyemiyorum kaydettim hepsini izliycemGeçen gün the rescue diye bir belgesel izledik çok güzeldi
Hani mağarada kalan 13 futbolcu vardı ya onların kurtarılma belgeseli
Tavsiye ederim izlemek isteyen olursa
Nice güzel sağlıklı yaşlara![]()
Teşekkürler kızlarİkisine de mutlu yıllar![]()
Teşekkür ederim canım senin mesajı gözden kaçırmışımNice sağlıklı yaşları olsun inşallah
Ben bugün o kadar çok şey yaptım ki yazmaya üşendim şuan
Ama bitti işlerim şükür. Yarın yarım gün olacak okul işleri yapamazdım neyse ki bitti çok şükür
Ohhh ellerine sağlık anne babalar olmadan nasıl olacak bakalım güzel geçer inşallahÇocuklarla börek sardık. Yarın kızartacağım.
Makarna salatası, bi de ekler olacak menüde pasta dışında. Yeterli olur diye düşünüyorum.
İnşallah sıkıntı olursa doğumgünleri bundan sonra iptalOhhh ellerine sağlık anne babalar olmadan nasıl olacak bakalım güzel geçer inşallah![]()
Hissettik malesef geçmiş olsunDün depremi hisseden oldu mu kızlar biz çok şiddetli hissettik. Çok korktuk ya hissedenlere de çok geçmiş olsun bi'daha yaşamayalım inşallah
Bu kitapta bir kişinin bir sürü takma adı oluyormuş öyle birsey varmıYaa ben de şimdilik keyifle okuyorum. Çok akıcı hiç sıkıcı değil. En son yazdığı kitapmış birde ustalık eseri gibi yani![]()
The Intern listemde var henüz izlemedim.Slm kızlar Haftasonu çocuklarla Yeryüzündeki Süper Yıldızlar filmini izledik. Aamir Khan’ın 2025 yapımı filmi.
Ben ayrıca the Intern diye bir film izledim. Çok keyifliydi tavsiye ederim ikisini de.
Bir tane oğlunun takma adı var ama bilmiyorum ki canım daha başlardayım. Ama çoğu Rus romanda oluyo takma isimler bazen kimin kim olduğunu anlayamıyorumBu kitapta bir kişinin bir sürü takma adı oluyormuş öyle birsey varmı