• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün hastayken lazer felan yapamadım onları yaparım spor yaparım saçlarıma yağ yaparım market alışverilişini yerleştirip yemek yaparım 🥲
Yani yazarken yoruldum 😅

Burda yavru kedileri besleyen bir kız var bütün mahallenin kedilerini besliyo ya her seferinde mama kapları dolu oluyo ben de dolu olduğu için veremiyorum mamaları aldım ona vercem o veriyo destek olayım 🥰 yavrulardan ikisi kayıp yoklar iki tane kalmış 😞

Burda yavru kedileri besleyen bir kız var bütün mahallenin kedilerini besliyo ya her seferinde mama kapları dolu oluyo ben de dolu olduğu için veremiyorum mamaları aldım ona vercem o veriyo destek olayım 🥰 yavrulardan ikisi kayıp yoklar iki tane kalmış 😞
Soğuk geceleri canım
Muhtemelen hasta olmuşlardır😔

Soğuk geceleri canım
Muhtemelen hasta olmuşlardır😔
Ama bir gün içinde kayboldular canım yuvaları vardı. Çok araba geçiyo arabaların altlarına giriyolardı 😞
Bahsettiğim kız günde kaç kez çıkıyo arabaların altından felan alıyo o kadar tatlı bir kız ki daha 12 13 yaşlarında 🥰

Ama bir gün içinde kayboldular canım yuvaları vardı. Çok araba geçiyo arabaların altlarına giriyolardı 😞
Bahsettiğim kız günde kaç kez çıkıyo arabaların altından felan alıyo o kadar tatlı bir kız ki daha 12 13 yaşlarında 🥰
Kıyamam yaa inşallah başlarına bişey gelmemiştir
O kız da daha minicikmiş bu kadar sorumluluk sahibi ise bu yaşta erken yaşta yaşlanır 😞

Ne güzel yetiştirmiş annesi🧿

Makyaj masamı böyle koymuştum eski yerine koyacağım tekrar.

Eklentiler

• 20251024_142724.webp
    20251024_142724.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 12
Cocuk odasını yapamadım
Kararsız kaldığım kıyafetleri hurca koydum.
Camasir katladım nevresim değiştir vakit aldı.

Artık işleri bitirip gelirim 🙋‍♀️

Bunları aldım nasıl gelecek bir bakıyım.

Eklentiler

• Screenshot_20251024_151533_Trendyol.webp
    Screenshot_20251024_151533_Trendyol.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 10
  • Screenshot_20251024_151459_Trendyol.webp
    Screenshot_20251024_151459_Trendyol.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 10
Back
X