- 23 Eylül 2013
- 26.194
- 54.730
- 798
Ben açmayı yapamıyorum hiç ev yapımı mantı alırız ben onu da yemiyorum zaten
Belki kendim sevip yesem yapardım![]()
Kıymalı diye mi yemiyorsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben açmayı yapamıyorum hiç ev yapımı mantı alırız ben onu da yemiyorum zaten
Belki kendim sevip yesem yapardım![]()
Afiyet olsunBugün balık günümüz![]()
Mercimekli de güzel oluyorEvet canım maalesef canım çekiyo ama geçen gün markette sebzeli gördüm güzel olur mu bilemedim![]()
Balık da mı yemiyorsunAfiyet olsunBizim de yarın balık günü
Kendim için de makarna günü![]()
Bulgur yerim makarna mercimek yerim nohut fasülye bazen sebze idare ediyorumBalık da mı yemiyorsun
Etsiz yaşadığımı düşünemiyorum
Mercimekli ben de duymadımYaa hiç denemedim patatesli olanı duymuştum bir kere yemiştim mercimekli bakayım tarifine
2 kez yedim çok güzel oluyorYaa hiç denemedim patatesli olanı duymuştum bir kere yemiştim mercimekli bakayım tarifine
Eline sağlık bu hafta böyle geçmesi normalİyi akşamlar kızlar,
Bugün bütün gün çamaşır işleri ve yazılılara odaklandım ama maalesef ikisini de sıfırlayamadım
Yemek olarak kısır yaptım. O bile çok yorucu geldi yamantı sarma vs hiç bana göre değil
![]()
En güzeli tencere yemeği![]()
Şimdiden iyi tatillerSelam
Dün hava çok güzeldi hiç eve giresim gelmedi, öğlen çıktık uzaylı bir etkinlik varmış oğlumu ona götürdüm arkadaşlarla
Oradan parka geçtik oynadılar
Dağıldık hadi dedim sahilde yürüyüş yapalım
Eve geldik bir çorba içtik eşim hadi biraz motorla gezelim manzaraya bakmaya çıktığımız bir tepe var evin yakınında oraya çıktık bir saat
Ne iyi geldi haftalardır taşınma işinden hiç sahile bile inememiştim
Bugün de altın günümüz var haftalardır ayarlayamadık, parkın yakınında bir kafe varmış yeni orada kahve içelim dedik
Kahvaltı yapıp ona çıkacağız
Bu süreçte en çok çamaşır işim oldu, sonunda sıfırladım günlük çamaşır işine döndüm bugün
İlk defa yurtdışına çıkacağız ara tatilde çok heyecanlıyız rota İtalya
Varsa yeme içme öneriniz alırım![]()
Çok güzel düşünmüşsünüzSelam
Dün hava çok güzeldi hiç eve giresim gelmedi, öğlen çıktık uzaylı bir etkinlik varmış oğlumu ona götürdüm arkadaşlarla
Oradan parka geçtik oynadılar
Dağıldık hadi dedim sahilde yürüyüş yapalım
Eve geldik bir çorba içtik eşim hadi biraz motorla gezelim manzaraya bakmaya çıktığımız bir tepe var evin yakınında oraya çıktık bir saat
Ne iyi geldi haftalardır taşınma işinden hiç sahile bile inememiştim
Bugün de altın günümüz var haftalardır ayarlayamadık, parkın yakınında bir kafe varmış yeni orada kahve içelim dedik
Kahvaltı yapıp ona çıkacağız
Bu süreçte en çok çamaşır işim oldu, sonunda sıfırladım günlük çamaşır işine döndüm bugün
İlk defa yurtdışına çıkacağız ara tatilde çok heyecanlıyız rota İtalya
Varsa yeme içme öneriniz alırım![]()