• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi akşamlar kızlar,
Bugün bütün gün çamaşır işleri ve yazılılara odaklandım ama maalesef ikisini de sıfırlayamadım🙄

Yemek olarak kısır yaptım. O bile çok yorucu geldi ya 😅 mantı sarma vs hiç bana göre değil 😂
En güzeli tencere yemeği 😅

İyi akşamlar kızlar,
Bugün bütün gün çamaşır işleri ve yazılılara odaklandım ama maalesef ikisini de sıfırlayamadım🙄

Yemek olarak kısır yaptım. O bile çok yorucu geldi ya 😅 mantı sarma vs hiç bana göre değil 😂
En güzeli tencere yemeği 😅
Eline sağlık bu hafta böyle geçmesi normal 😊

Selam 👋🏻
Dün hava çok güzeldi hiç eve giresim gelmedi, öğlen çıktık uzaylı bir etkinlik varmış oğlumu ona götürdüm arkadaşlarla
Oradan parka geçtik oynadılar
Dağıldık hadi dedim sahilde yürüyüş yapalım 🙈
Eve geldik bir çorba içtik eşim hadi biraz motorla gezelim manzaraya bakmaya çıktığımız bir tepe var evin yakınında oraya çıktık bir saat
Ne iyi geldi haftalardır taşınma işinden hiç sahile bile inememiştim
Bugün de altın günümüz var haftalardır ayarlayamadık, parkın yakınında bir kafe varmış yeni orada kahve içelim dedik
Kahvaltı yapıp ona çıkacağız

Bu süreçte en çok çamaşır işim oldu, sonunda sıfırladım günlük çamaşır işine döndüm bugün ✅

İlk defa yurtdışına çıkacağız ara tatilde çok heyecanlıyız rota İtalya
Varsa yeme içme öneriniz alırım 🫠

Selam 👋🏻
Dün hava çok güzeldi hiç eve giresim gelmedi, öğlen çıktık uzaylı bir etkinlik varmış oğlumu ona götürdüm arkadaşlarla
Eve geldik bir çorba içtik eşim hadi biraz motorla gezelim manzaraya bakmaya çıktığımız bir tepe var evin yakınında oraya çıktık bir saat
Bugün de altın günümüz var haftalardır ayarlayamadık, parkın yakınında bir kafe varmış yeni orada kahve içelim dedik

Bu süreçte en çok çamaşır işim oldu, sonunda sıfırladım günlük çamaşır işine döndüm bugün ✅

Şimdiden iyi tatiller
Bol bol makarna, pizza yersiniz artık
Bir de Roma’da dondurma😊

Selam 👋🏻

Çok güzel düşünmüşsünüz
Benim eşim de romaya gidelim istiyordu ara tatilde
Soğuk ve yağışlı olur diye vazgeçtik🙈

Eğer Milano ya gidecekseniz orada Gallerioa vittoria emanuele ll diye geçen bir yer var🙈
Milano da bir alışveriş caddesi
Orda rolexin karşısında bir restoran var
Kapısında baya kuyruk oluyor ama beklemeye değer
Orda makarna ve şarap çok güzel
Fiyatları biraz diğer yerlere göre bir tık pahalı olabilir ama değer🙈

Şimdiden iyi gezmeler😘😘

Back
X