• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Slm kızlar,
wendy wendy çiçeklerin çok güzel, ben hala çiçek bakamıyorum yani ilgim yok aslında ama anneme bunu kabul ettiremiyorum habire çiçek verip duruyor 🙈
Dün bizde de temizlik vardı oh mis gibi oldu ev, kafam rahat diğer sorunlara kafa yoracak alanı açıyor anca ama 😆😆😆
Mia- Mia- sen planlarını yazdın başka yazan yok mu? Motive ediyor insanı ben de yazayım inşallah 🙏

Bu seneyi değerledireyim.
2025 Hedeflerim

1- Çocuklarla ilişkimi geliştirmek - Bu konuda bir çok şey yılın 2. Yarısında rayına oturmaya başladı. İnşallah daim olur 🙏

2- Sağlıklı ve ölçülü beslenmek- sağlıklı ama ölçüsüz beslendiğimi düşünüyorum 😅

3- Yurtdışı tatiline gitmek- İspanya’ya gittim🥳

4-İnsan ilişkilerimde mesafemi kendim ayarlamak- bu konu bu sene tam istediğim kıvama geldi. Çoğu kişi umrumda değil olanlarla da güzel bir ilişkim var.

5- Her gün az ya da çok demeden kitap okumak- bu yıl 8 kitap bitirmişim, 9.yu okuyorum. Son 2 aydır okuyamadım. Öncesi iyi gidiyordum. Toparlarım yakında umarım.

Bu seneyi değerledireyim.
2025 Hedeflerim

1- Çocuklarla ilişkimi geliştirmek - Bu konuda bir çok şey yılın 2. Yarısında rayına oturmaya başladı. İnşallah daim olur 🙏

2- Sağlıklı ve ölçülü beslenmek- sağlıklı ama ölçüsüz beslendiğimi düşünüyorum 😅

3- Yurtdışı tatiline gitmek- İspanya’ya gittim🥳

4-İnsan ilişkilerimde mesafemi kendim ayarlamak- bu konu bu sene tam istediğim kıvama geldi. Çoğu kişi umrumda değil olanlarla da güzel bir ilişkim var.

5- Her gün az ya da çok demeden kitap okumak- bu yıl 8 kitap bitirmişim, 9.yu okuyorum. Son 2 aydır okuyamadım. Öncesi iyi gidiyordum. Toparlarım yakında umarım.
Genel olarak çok güzel bir yıl geçmiş 😊
Yazmana sevindim 2026 hedeflerin olursa burada da paylasirmisin bende motive oluyorum sayenizde 😊

Yeni yıl planlarım bu yılki hedeflerim ve rutinlerimle devam edeceğim gayet memnunum.
Bunlara ek 3 hedefim var
1. Tarif defteri yazmak sevdiğim tarifleri yazacağım her zaman internetten arayıp bulmak zor oluyor.

2. Fotograf albümü yapmak dijital ortamda fotoğrafların kalitesi düşebiliyor zamanla.
Hemde kaybolma silinme ihtimali var.

3. Telefonumu değiştirmek şarj sorunu var bataryası değişti ama pek bir faydası olmadı hemde baya eskidi.
Ben fotoğraflara şöyle çözüm buldum canım instagramda bir sayfa var 100 lü fotoğraf 280 miydi neydi çıkartıyor senede bir kere toplu çıkartıyorum telefondan da siliyorum 👍

Bugün planlarım
Sabahtan günlük işleri yaptım 30 dk sürüyor
Eşimle kızım hazırlanırken yatakları topluyorum sadece kahvaltı sofrasını toparlamak kalıyor.
Kızımı okuldan alınca saçlarıma yüzüme bakım yapacağım birkaç gündür kendimi iyi hissetmiyordum bugün daha iyiyim uyku düzenim normale döndü.
Kahvemi içip kitap okurum.
Saçıma yağ sürünce yemek hazırlığına başlarım bekleme süresinde başka iş yapınca zaman kazanıyorum.
Bakım sonrası ıhlamur demlerim. 😊

Kızıma çorap siparişi vermiştim birde öğretmenler günü hediyesi aldık kargolari bekliyorum yüzümde maske dışarı çıkmak istemiyorum umarım erken gelir.🙃
Biz bu sene öğretmenimiz adına löseve bağış yaptık 👍👍

Yarın da hep beraber dışarda kutlayacağız ❤️

Ben daha hedeflerimi belirleyemedim ekstra olarak maneviyat yönünde eksikliklerim var onları tam düzenli yapmayı hedefliyorum.
Saglıklı beslenme kilo verme spor yapma hedefim vardı çok güzel geçti bu yıl önümüzde ki yıl da devam eder inşallah yeni yerler gezme hedefim vardı 3 farklı şehir gezdik bu yıl bence güzeldi hepsi. Yeni yılda da umarım başka görmediğimiz yerlere gidebildiğimiz bir yıl olur.Ehliyete yazılma hedefim vardı onu biraz erteledim çünkü kendimi hazır hissetmiyorum korkuyorum
Yeni yılda birikim yapmak hedefim var miadan aldıgım ilhamla . Rutinime devam edebildiğim bir yıl olsun inşallah

Ben daha hedeflerimi belirleyemedim ekstra olarak maneviyat yönünde eksikliklerim var onları tam düzenli yapmayı hedefliyorum.
Saglıklı beslenme kilo verme spor yapma hedefim vardı çok güzel geçti bu yıl önümüzde ki yıl da devam eder inşallah yeni yerler gezme hedefim vardı 3 farklı şehir gezdik bu yıl bence güzeldi hepsi. Yeni yılda da umarım başka görmediğimiz yerlere gidebildiğimiz bir yıl olur.Ehliyete yazılma hedefim vardı onu biraz erteledim çünkü kendimi hazır hissetmiyorum korkuyorum
Yeni yılda birikim yapmak hedefim var miadan aldıgım ilhamla . Rutinime devam edebildiğim bir yıl olsun inşallah
Araba sürmek için hiçbir zaman hazır hissedemiyorsun ilk yıllar korku ve heyecan olurdu müzik bile acmazdim yola konsantre olacağım diye. Anahtarı elime alınca başlardı heyecan ama sürmeye başlayınca geçerdi. Sürdükçe alışacaksın. O yüzden erteleme 😊

Birikimin bereketli olsun 🙏

Maneviyatı bende ekleyeyim listeme 👍

Araba sürmek için hiçbir zaman hazır hissedemiyorsun ilk yıllar korku ve heyecan olurdu müzik bile acmazdim yola konsantre olacağım diye. Anahtarı elime alınca başlardı heyecan ama sürmeye başlayınca geçerdi. Sürdükçe alışacaksın. O yüzden erteleme 😊

Birikimin bereketli olsun 🙏

Maneviyatı bende ekleyeyim listeme 👍

Ben aynı burdaki kız gibiydim🤣🤣

Back
X