• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün planınız ne kızlar☺️
Yemek olarak biraz dünkiler var yanına karnıbahar ve makarna yapacağım

Halılarımı yıkatmaya verdim cam pencere siler miyim bilmiyorum yağmurlu görünüyor çünkü

Kahvaltı yapıp oda oda temizlemeyi düşünüyorum
Kolay gelsin dün akşam da burada yağmur yağmış neyseki camlar cok kirlenmemiş idare etsin bir ay bari 😁

Günaydın
Öğretmenlerin günü kutlu olsun🌸

Sabah arkadaşlarla hızlı bir kahvaltı yaptık
Dişçiye gittim, dolgum yapıldı
Eve geldim, çarşafları değişitirerek başladım işlere. Genel sil süpür yapacağım.

Dün kışlıkları çıkardım, ütüledim, yerleştirdim. Ama bitmedi, biraz daha ütüm var. Onlara devam edeceğim. Bugün hepsi biter inşallah.

Günaydın
Öğretmenlerin günü kutlu olsun🌸

Sabah arkadaşlarla hızlı bir kahvaltı yaptık
Dişçiye gittim, dolgum yapıldı
Eve geldim, çarşafları değişitirerek başladım işlere. Genel sil süpür yapacağım.

Dün kışlıkları çıkardım, ütüledim, yerleştirdim. Ama bitmedi, biraz daha ütüm var. Onlara devam edeceğim. Bugün hepsi biter inşallah.
Kolay gelsin tamamen bittimi tedavi artık baya ugrastirdı geçmiş olsun 🙏

Evden çıkmadan 20 dk vardı
Çamaşırları makineye attım robot süpürgeyi çalıştırdım yatakları topladım.
Dün evi toparlamıştım.
Evden çıkarken dağıtıyorum çünkü hazırlanma sürecim dağınık oluyor 🙃
Az iş kaldı onlar bitsin uzun uzun dinlenirim.
Market işim var acil olanları alsam yeter.
Yarın daha çok dinlenirim bugün telaşlı oldu.

Akşama musakka pilav cacık yaparım.

Selamlar 😍
Sabah nevresimleri değistirip koltukları sildim. Camlar için köpük almıştım oturma odasının camlarına denedim çok güzel oldu. Dün market alışverişi yaptım aradan çıktı. Yoğurt yapmıştım çok güzel tutmuş maşallah bana 😁
Şimdi okula hazırlanırız oğluma okuldan gelince spor yaparım kalan işleri yaparım ikeadan baza yatak şipariş ettim o gelince odasını temizlerim güzel olur 🥰

Selamlar 😍
Sabah nevresimleri değistirip koltukları sildim. Camlar için köpük almıştım oturma odasının camlarına denedim çok güzel oldu. Dün market alışverişi yaptım aradan çıktı. Yoğurt yapmıştım çok güzel tutmuş maşallah bana 😁
Şimdi okula hazırlanırız oğluma okuldan gelince spor yaparım kalan işleri yaparım ikeadan baza yatak şipariş ettim o gelince odasını temizlerim güzel olur 🥰
Güle güle kullanın 😊

Kızımı okula bıraktım markete gittim bir uykum geldi.
Aldıklarımı yerleştirip kahvemi yaptım.
Diğer isleride öğlen hızlıca yaptım dinleniyim bir süre artık 😌

Kolay gelsin tamamen bittimi tedavi artık baya ugrastirdı geçmiş olsun 🙏
Diş apse yapmış, o yüzden biraz uzun sürdü. Bugün dolgumu yaptı. Haftaya da kontrole gel dedi. Yine gidicem yani. Neyse ki eve çok yakın, sıkıntı olmuyor benim için.

Temizliği bitirdim. Duş aldım, hazırlandım. Okuldan kızımı alıp market alışverişi yaparım. Eve gelince yemek yaparım. Sonra da ütü yaparım diye düşünüyorum.
Bugün yorucu olur ama tüm hafta rahat ederim☺️

Diş apse yapmış, o yüzden biraz uzun sürdü. Bugün dolgumu yaptı. Haftaya da kontrole gel dedi. Yine gidicem yani. Neyse ki eve çok yakın, sıkıntı olmuyor benim için.

Temizliği bitirdim. Duş aldım, hazırlandım. Okuldan kızımı alıp market alışverişi yaparım. Eve gelince yemek yaparım. Sonra da ütü yaparım diye düşünüyorum.
Bugün yorucu olur ama tüm hafta rahat ederim☺️
Haftanın ilk günü yorucu oluyor ama sonrası rahat oluyor 😊
Cuma cumartesi temizlik yaptım pazar disaridaydik bugün de dışarıdaki işler derken 4 gün yorucu oldu.
Dinlenecegim bu hafta

Yaa ne kötü bir olay
Çocuk nasıl gözüne sokmuş kalemi
Ailesi ile görüştünüz mü?
İnşallah bir şey olmamıştır.
Öğretmeni aradı eşim, çocuk sıkıntılıymış pedagoga falan yönlendirmiş öncesinde de öğretmen.
Öfkeliyim gerçekten, konuşmadım kendisiyle dedi durduk yere yapmış.

Back
X