Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SelamlarBu yıl önceliğim telefonumu değiştirmek şarjı çok çabuk bitiyor.
Taksit olmuyormuş en azından birikimi çekmektense taksit bu aşama da daha mantıklıydı.
Ben telefonu alana kadar yaz gelir.
3 taksit oluyordur diye düşünmüştüm telefon alanlar nasıl alıyor öyle o zaman.
Telefon almayalı uzun zaman oldu birde bunun şarj adaptörü de ayrı satılıyor dimi![]()
Ayy beni korkutma. Ben de retinol aldım. İlk kez kullanmaya başlayacağım. Tehlikeli bir şey olduğunu biliyorum, kullanım talimatına göre dikkat ederim.Bu arada yüzümü kurtardım çok şükür retinolle yakmıştım yaArtık haftada bir gün yapıyorum. Haftada iki gün sadece onarıcı tonik ve nemlendirici yapıyorum çok iyi oldu. O karşıtı bu karşıtı yüzüme her şeyi üst üste sürüyodum hem yaktım hem sivilcelerim çıkıyodu sürekli böyle yeni rutinim daha sade olunca yüzüm ekstra nemlendi düzeldi hem sivilcem de çıkmadı minimalizm her konuda mikemmel değil mi
![]()
Benim bugün temizlik günümdü. Çocukluk arkadaşım görüşmek istedi. Onla görüştüm sabah. Öğlene doğru eve geldim 2 saatte temizliği bitirdim. Şimdi çöpü atıp, okula geçicem. Sonra yemek faslı.evet orda bir karışıklık olmuş
Evet ya hem yemek hem temizlik çok zor oluyo bugün benim temizlik günüm ama ikiye bölüp yaparım yarına da kalır aceleye gerek yok![]()
Retinol oranı düşükken hiç bişey olmamıştı canım kaç senin aldığın serumun oranı. Bide retinol sürmeden önce toniğine dikkat et yatıştırıcı olsun ben peeling tonik kullanıyodumSelamlar
Ben değiştirmiştim Mayıs’ta telefonumu. Daha doğrusu eşim doğum günü hediyesi olarak aldı. Karta taksit yok. Dediğin gibi kredi çektiriyorlar. Bir de faturalı hat üzerinden alma var sanırım. Her ay faturana yansıyor.
Ayy beni korkutma. Ben de retinol aldım. İlk kez kullanmaya başlayacağım. Tehlikeli bir şey olduğunu biliyorum, kullanım talimatına göre dikkat ederim.
Benim bugün temizlik günümdü. Çocukluk arkadaşım görüşmek istedi. Onla görüştüm sabah. Öğlene doğru eve geldim 2 saatte temizliği bitirdim. Şimdi çöpü atıp, okula geçicem. Sonra yemek faslı.
Selamlar
Ben değiştirmiştim Mayıs’ta telefonumu. Daha doğrusu eşim doğum günü hediyesi olarak aldı. Karta taksit yok. Dediğin gibi kredi çektiriyorlar. Bir de faturalı hat üzerinden alma var sanırım. Her ay faturana yansıyor.
Ayy beni korkutma. Ben de retinol aldım. İlk kez kullanmaya başlayacağım. Tehlikeli bir şey olduğunu biliyorum, kullanım talimatına göre dikkat ederim.
Benim bugün temizlik günümdü. Çocukluk arkadaşım görüşmek istedi. Onla görüştüm sabah. Öğlene doğru eve geldim 2 saatte temizliği bitirdim. Şimdi çöpü atıp, okula geçicem. Sonra yemek faslı.
Kolay gelsinRetinol oranı düşükken hiç bişey olmamıştı canım kaç senin aldığın serumun oranı. Bide retinol sürmeden önce toniğine dikkat et yatıştırıcı olsun ben peeling tonik kullanıyodumnemlendirici üstüne retinol sonra tekrar nemlendirici yapıyorum şimdi.
Ohh ne güzel işlerin bitmiş ben de kahve molası verdim birazdan devam ederim
%0.2 retinol oranı. Sonrasında kullanmak için de nemlendirici aldım.Retinol oranı düşükken hiç bişey olmamıştı canım kaç senin aldığın serumun oranı. Bide retinol sürmeden önce toniğine dikkat et yatıştırıcı olsun ben peeling tonik kullanıyodumnemlendirici üstüne retinol sonra tekrar nemlendirici yapıyorum şimdi.
Ohh ne güzel işlerin bitmiş ben de kahve molası verdim birazdan devam ederim
Sağol canım. Evet güneş kremi genelde sürüyorum ama kışın atladığım oluyor. Onu da aksatmamam lazım. Teşekkürler tavsiye için.Eline sağlık
Retinol ilk başlarda sivilce çıkartıyor.
Ama sonra bitiyor çıkmıyor neredeyse.
Hafta da 1 kullanıyorum retinol nemlendirici bu kadar.
Ertesi güne de dikkat et nemlendirici yapsan yeter güneş kremi kullanmayı unutma
Birde çok bol bol değilde ince tabaka halinde olsun 3 damla bile yeter.
Düşük seviyedeymiş canım birşey olmaz güle güle kullan%0.2 retinol oranı. Sonrasında kullanmak için de nemlendirici aldım.
Tonik bariyer onarıcı olduğu için kullandım canım diğer peeling olanı haftada bir kullanıyorum artıkKolay gelsin
Diğer günde nemlendir sadece tonik her gün yapmasan da olur
Sağol canım.Düşük seviyedeymiş canım birşey olmaz güle güle kullan![]()
Bitmiyor dimiBanyo temizleme kaldı şimdi oraya başlıyorum çok fena uykum geldi her sabah güneşten önce uyanıyoruz selamlamak içinbu saatlerde aşırı uykum geliyor ama uyumak için vaktim yok.
Sonra bulaşık makinesi boşaltıp çamasır katlarım . Yemek için hamburger köftesini yaptım oğlum okuldan geldiğinde kızartıp hazırlarım
Seninkinin oranı kaç?Bu retinol sanırım ben de işe yaramadı
Hergün sürüyorum yanık leke herhangi bir şey yok
Zararı olmadığı gibi faydası da yok
Telefon hep eşim aldı ben kullandım
Taksit var mı bilmiyorum![]()
Evet canım 0,5Seninkinin oranı kaç?
Gece sürüyorsun değil mi?