Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güle güle kullansın canım çok güzel olmuşFotoğrafları ekledim.
Yatak örtüsü sandalye değişecek beğendiğimiz bir model bulursak.
Zamanla detaylar değişir hep.
Ellerine saglık canımSelam kızlar
Dün kızımın mobilyaları kuruldu akşam üstü
Ufak tefek eşyaları çıkarttık öğlen kitap kıyafet vs.
Eski mobilyaları da almak isteyen birisi vardı ona verdik.
Dün temizle yerleştir yaptık kızımla
Bugünde odaları süpür sil yaptım.
Banyo wc yarına artık.
Öğlen camiye götürdüm ama gitmek istemediğini söyledi. Evde takilacagiz artık![]()
Sağol canımEllerine saglık canım
Oğlumu da dün arkadaşı aradı camiye sende gel diye ben bir düşüneyim dedi eylüle kadar düşünürdondurma da dagıtıyolar bak dedi ikna etmek için ama pek işe yaramadı
![]()
Nasıl yani yabancımıymış hepsiSağol canımseninde eline sağlık.
1 saatte gitti geldi istemiyorum dedi.
Kendin bilirsin dedim.
Türkçe konuşan bir kişi varmış.Arkadaşı da şehir dışına gitmiş gezmeye öyle olunca bizimkisi de vazgeçti.
Güle güle kullansın Eylül hanım. Çok güzel olmuş odasıSelam kızlar
Dün kızımın mobilyaları kuruldu akşam üstü
Ufak tefek eşyaları çıkarttık öğlen kitap kıyafet vs.
Eski mobilyaları da almak isteyen birisi vardı ona verdik.
Dün temizle yerleştir yaptık kızımla
Bugünde odaları süpür sil yaptım.
Banyo wc yarına artık.
Öğlen camiye götürdüm ama gitmek istemediğini söyledi. Evde takilacagiz artık![]()
Türkçe konuşan 1 kişi varmış derken? Diğerleri nereli?Sağol canımseninde eline sağlık.
1 saatte gitti geldi istemiyorum dedi.
Kendin bilirsin dedim.
Türkçe konuşan bir kişi varmış.Arkadaşı da şehir dışına gitmiş gezmeye öyle olunca bizimkisi de vazgeçti.
Sağol canim kalanı Suriye liGüle güle kullansın Eylül hanım. Çok güzel olmuş odası
Türkçe konuşan 1 kişi varmış derken? Diğerleri nereli?
Aynen sevmediyse zorla hiç sevmez.görevimi yaptım sonuc olarakNasıl yani yabancımıymış hepsi
İstemiyorsa gitmesin tabi ki canım sevmediyse beni zorla gönderiyolardı ben kaçmak zorunda kalıyodum suça sürüklenen çocuk![]()
Ayy ben de çok korkmuştum kadın nasıl bağırıyordu neyse ki çok görüşmedikAynen sevmediyse zorla hiç sevmez.görevimi yaptım sonuc olarakduaları ezberliyor zaten okulda öğrensin.
Bende bir gün gitmiştim camiyeHoca çok sinirliydi korkmuştum.
Yazın turşu yapardıın kavanoz lazımBen bugün mutfak temizliğine giriştim. Ocak fırın davlumbaz temizledim. Mutfak dolaplarının dış yüzeylerini sildim. İçlerini kontrol ettim. Atılacakları attım, boş kavanozları ayırdım 12 tane çıktıbunları anneme götürüyorum.
Burda da camide Suriyeli çocuklara ayrı eğitim veriyolar suriyeliler veriyor eğitimiSağol canim kalanı Suriye li
Annesi yapiyor demekkiYazın turşu yapardıın kavanoz lazım![]()
Ne güzel katılım az olunca karışık yapalım demişler burası galibaBurda da camide Suriyeli çocuklara ayrı eğitim veriyolar suriyeliler veriyor eğitimi