• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Günaydın 🥰
Dün artık sonunda temizliği bitirdim akşam da oğlum arkadaşıyla parka çıktı bisiklet sürdüler iyi oldu Salı gününe davet ettim büyük kutlama yapmıycaz ama arkadaşı gelsin pasta keseriz diye düşündüm bişeyler hazırlarım tabi.
Bugün de oğlumun kursu var bir saat orda yine kitabımı okurum. Gitmeden önce günlük işlerimi yaparım

Selam kızlar
Dün 2 makine çamaşır yıkadım, ütü yaptım. Dizi izleyerek dolma sardım. Geçen yıldan salamura yapraklarım vardı bitirmiş oldum. Buzlukta da kuru patlıcan vardı, onları da doldurup pişirdim. Çorba yaptım. Bugüne yemeğim var. Amacım evde elimin altıdakileri kullanıp bitirmek.

Selam kızlar
Dün kızımın mobilyaları kuruldu akşam üstü
Ufak tefek eşyaları çıkarttık öğlen kitap kıyafet vs.
Eski mobilyaları da almak isteyen birisi vardı ona verdik.
Dün temizle yerleştir yaptık kızımla

Bugünde odaları süpür sil yaptım.

Banyo wc yarına artık.

Öğlen camiye götürdüm ama gitmek istemediğini söyledi. Evde takilacagiz artık 😊

Fotoğrafları ekledim.
Yatak örtüsü sandalye değişecek beğendiğimiz bir model bulursak.
Zamanla detaylar değişir hep.

Eklentiler

• 1000047237.webp
    1000047237.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 39
  • 1000047238.webp
    1000047238.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 40
Fotoğrafları ekledim.
Yatak örtüsü sandalye değişecek beğendiğimiz bir model bulursak.
Zamanla detaylar değişir hep.
Güle güle kullansın canım çok güzel olmuş 🥰

Selam kızlar

Banyo wc yarına artık.

Ellerine saglık canım 🥰
Oğlumu da dün arkadaşı aradı camiye sende gel diye ben bir düşüneyim dedi eylüle kadar düşünür 😁😁 dondurma da dagıtıyolar bak dedi ikna etmek için ama pek işe yaramadı 😆

Ellerine saglık canım 🥰
Oğlumu da dün arkadaşı aradı camiye sende gel diye ben bir düşüneyim dedi eylüle kadar düşünür 😁😁 dondurma da dagıtıyolar bak dedi ikna etmek için ama pek işe yaramadı 😆
Sağol canım 😊 seninde eline sağlık.
1 saatte gitti geldi istemiyorum dedi.
Kendin bilirsin dedim.🤷‍♀️
Türkçe konuşan bir kişi varmış.Arkadaşı da şehir dışına gitmiş gezmeye öyle olunca bizimkisi de vazgeçti.

Türkçe konuşan bir kişi varmış.Arkadaşı da şehir dışına gitmiş gezmeye öyle olunca bizimkisi de vazgeçti.
Nasıl yani yabancımıymış hepsi
İstemiyorsa gitmesin tabi ki canım sevmediyse beni zorla gönderiyolardı ben kaçmak zorunda kalıyodum suça sürüklenen çocuk 😁

Selam kızlar

Banyo wc yarına artık.

Güle güle kullansın Eylül hanım. Çok güzel olmuş odası😊

Türkçe konuşan 1 kişi varmış derken? Diğerleri nereli?

Ben bugün mutfak temizliğine giriştim. Ocak fırın davlumbaz temizledim. Mutfak dolaplarının dış yüzeylerini sildim. İçlerini kontrol ettim. Atılacakları attım, boş kavanozları ayırdım 12 tane çıktı😊 bunları anneme götürüyorum.

Nasıl yani yabancımıymış hepsi
İstemiyorsa gitmesin tabi ki canım sevmediyse beni zorla gönderiyolardı ben kaçmak zorunda kalıyodum suça sürüklenen çocuk 😁
Aynen sevmediyse zorla hiç sevmez.görevimi yaptım sonuc olarak 😁 duaları ezberliyor zaten okulda öğrensin.
Bende bir gün gitmiştim camiye 😅 Hoca çok sinirliydi korkmuştum.

Bugün kartımı ödedim 86 binden limiti 60 bine düşürdüm hedefim 30 bin market ve ihtiyaclar için yeterli olacaktır fazlası her zaman harcanıyor.
2 ay taksitli borcum kaldı eşime ait borclar da var bazı şeyleri benim karttan aldık.

Bunların dışında da Bes te 1. yılımı doldurdum ve devam ediyorum.

İlerleme oldukça yazacağım 👍

Son düzenleme:
Aynen sevmediyse zorla hiç sevmez.görevimi yaptım sonuc olarak 😁 duaları ezberliyor zaten okulda öğrensin.
Bende bir gün gitmiştim camiye 😅 Hoca çok sinirliydi korkmuştum.
Ayy ben de çok korkmuştum kadın nasıl bağırıyordu neyse ki çok görüşmedik 😁

Ben bugün mutfak temizliğine giriştim. Ocak fırın davlumbaz temizledim. Mutfak dolaplarının dış yüzeylerini sildim. İçlerini kontrol ettim. Atılacakları attım, boş kavanozları ayırdım 12 tane çıktı😊 bunları anneme götürüyorum.
Yazın turşu yapardıın kavanoz lazım 😁

Back
X