• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Selam kızlar hafta sonu termale gittik.
Güzel vakit geçirdik.
Ama birkaç gündür baş ağrım hafif boğaz ağrım var dün ilaç içtim daha iyiyim. Hava değişikliğinden dolayı galiba.

Ay sonu da gelmişken hedeflerimi de yazıyım.

Aylik hedeflerim
Kart limitimi 60 binden 40 bine düşüreceğim 80 bin civariydı hedefim 25-30 bin

Alışveriş yok kendime 3 aylık sınır koymuştum.

Sosyal medyaya ara verdim ve alışveriş sitelerine de. Ağustos ayında devam.

Dolap hesabını aktiflestirdim olsada olur olmasa da olur dediğim ürünleri yükleyip duruma bakacağım.

Tatil bavulu ve hazırlığı yapmak hergün ufak tefek eksikleri eklerim son bir hafta kala liste yaparım.

Ağustos planlaması yapmak.
Bütçe planlamasını yapmıştım aylik planlamasını yapacağım. Sonra da haftalik planlamaları ekliyorum rahat oluyor.

Yazın pek kitap okuyamıyorum ama okurum umarım.

Okul kayıt işleri ve okul kiyafet alışverişi yaparız.

Ay sonuna doğru kışlık hazırlık. Eylül gibi devam eder. Her hafta eklerim dolaba kışın kolaylık oluyor.

Kızımın doğum gününe küçük bir kutlama yaparız.

Birde bizim yıl dönümümüz tatile denk geliyor zaten.

Bitirmek istediğim ürünleri de böyle ayrı yere gözümün önüne koydum.
İyi oldu öncelik buradan kullanıyorum.

Eklentiler

• 1000048259.webp
    1000048259.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 25
  • 1000047591.webp
    1000047591.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 22
Sosyal medya ve diğer alışveriş siteleri olmayınca son durum 👍
Bazı saatlerde videolar arka planda çalışıyor iş yaparken.
Tavsiye ederim bir ay ara verin farkı görün en azından seçim size kalır.

Eklentiler

• 1000048260.webp
    1000048260.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 20
Selam kızlar hafta sonu termale gittik.
Güzel vakit geçirdik.
Ama birkaç gündür baş ağrım hafif boğaz ağrım var dün ilaç içtim daha iyiyim. Hava değişikliğinden dolayı galiba.

Ay sonu da gelmişken hedeflerimi de yazıyım.
Selam mia
Geçmiş olsun.

Biz de cumartesi ailece dışarıdaydık
Pazar evdeydik
Pazartesi temizlik günümdü
Bugün de arkadaşlarla ormana pikniğe gittik. Gelince avmde akşam yemeği yedik. Günümüz çok güzel geçti.

Bitirmek istediğim ürünleri de böyle ayrı yere gözümün önüne koydum.
İyi oldu öncelik buradan kullanıyorum.
Ben de gözümün önünde tutuyorum her şeyi. Cilt serumlarımın hepsi bitti. Henüz yenilemedim. Minimum ürünle idare ediyorum şu an.

Selam mia
Geçmiş olsun.

Biz de cumartesi ailece dışarıdaydık
Pazar evdeydik
Pazartesi temizlik günümdü
Bugün de arkadaşlarla ormana pikniğe gittik. Gelince avmde akşam yemeği yedik. Günümüz çok güzel geçti.
Selam teşekkür ederim 😊
Oh mis gibi hem sosyalleşme hemde evde iş olmamış yemek vs en güzeli

Sosyal medya ve diğer alışveriş siteleri olmayınca son durum 👍
Bazı saatlerde videolar arka planda çalışıyor iş yaparken.
Tavsiye ederim bir ay ara verin farkı görün en azından seçim size kalır.
Instagramı aktif kullanıyorum ben. Hiç kapatmadım. Epey de vaktimi alıyor aslında. Ama kapatırsam dünyadan bi habermişim gibi gelir, büyük eksiklik hissederim.

Ara ara telefonuma oyun indiriyorum. Sonra siliyorum. Şu an var mesela, bu kez her boşlukta elim telefona gidiyor. Ve ekran sürem çok uzuyor.

@Scss94 whatsapp bile kullanmadığını söylemiştin değil mi? Ama bu en zoru. Haberleşme için kullanıyoruz orayı. Gruplar oluyor. En gereklisi de okul grupları. Nasıl yapıyorsun?

Ben de gözümün önünde tutuyorum her şeyi. Cilt serumlarımın hepsi bitti. Henüz yenilemedim. Minimum ürünle idare ediyorum şu an.
Kışın denemek istediğim ürünleri almıştım.
Artık ne sevdiğimi biliyorum onlarla minimum devam edeceğim. Pek çok ürünü geri almayacağım.

Aylik hedeflerim
Kart limitimi 60 binden 40 bine düşüreceğim 80 bin civariydı hedefim 25-30 bin

Alışveriş yok kendime 3 aylık sınır koymuştum.

Sosyal medyaya ara verdim ve alışveriş sitelerine de. Ağustos ayında devam.

Dolap hesabını aktiflestirdim olsada olur olmasa da olur dediğim ürünleri yükleyip duruma bakacağım.

Tatil bavulu ve hazırlığı yapmak hergün ufak tefek eksikleri eklerim son bir hafta kala liste yaparım.

Ağustos planlaması yapmak.
Bütçe planlamasını yapmıştım aylik planlamasını yapacağım. Sonra da haftalik planlamaları ekliyorum rahat oluyor.

Yazın pek kitap okuyamıyorum ama okurum umarım.

Okul kayıt işleri ve okul kiyafet alışverişi yaparız.

Ay sonuna doğru kışlık hazırlık. Eylül gibi devam eder. Her hafta eklerim dolaba kışın kolaylık oluyor.

Kızımın doğum gününe küçük bir kutlama yaparız.

Birde bizim yıl dönümümüz tatile denk geliyor zaten.
Senin hedeflerin üzerinden kendimi yorumlayayım;

Kredi kartı limitim çok düşük. 12.000 TL ama kesinlikle yetmiyor. Zaman zaman erken ödeyip, limiti açmam gerekebiliyor. Ya da nakitten devam ediyorum.

Çok fazla alış veriş yapan biri değilim. Bir şeye gerçekten ihtiyacım olduğunda hiçbir şey beğenemiyorum, sıkıntı oluyor. Geçenlerde de bir şeyler beğendim ama o an denemek istemedim. Zaten istekti ihtiyaç değildi, daha geniş bir vakitte bakarım diye erteledim.

Alış veriş sitelerinde pek gezmiyorum. Gidip görüp denemek istiyorum. Ama sosyal medyada epey vakit geçiriyorum. Bunu azaltsam harika olur.

Dolap hesabını aktif kullanıyorum. Cüzi fiyatlara gidiyor ama olsun, kullanılmayan şeyler evden eksilmiş oluyor. Diğer tarafta başka birinin de ihtiyacı görülmüş oluyor.

Daha önce burda bahsetmiştim ev alma niyetimiz var. Eğer olursa bu sene otel tatili yapamayacağız.

Yazın ben de kitap okuyamıyorum. Çünkü dışarıda fazla vakit geçiriyorum. 6 aydır resim de yapmamıştım. Dün yaptım iyi de geldi :)

Okul kayıt ve kıyafet işi bizim de var.

Kızımın doğum günü 9 Eylülde.
19 Eylülde Teoman konserine gideceğim :)

Instagramı aktif kullanıyorum ben. Hiç kapatmadım. Epey de vaktimi alıyor aslında. Ama kapatırsam dünyadan bi habermişim gibi gelir, büyük eksiklik hissederim.

Ara ara telefonuma oyun indiriyorum. Sonra siliyorum. Şu an var mesela, bu kez her boşlukta elim telefona gidiyor. Ve ekran sürem çok uzuyor.

@Scss94 whatsapp bile kullanmadığını söylemiştin değil mi? Ama bu en zoru. Haberleşme için kullanıyoruz orayı. Gruplar oluyor. En gereklisi de okul grupları. Nasıl yapıyorsun?
Sosyal medyayı sevmiyorum aslında birkaç sevdiğim hesap için arada yükleyip bakabilirim.
Algı olayı var onu sevmiyorum.Gündemler hızlı değişiyor. Çoğunlukla sahte geliyor ama telefonda uygulama oldukça da içine çeken bir etkisi var 30 dk sınır koydum aştığım da oluyordu.
Kısa videolar odaklanmayı azaltıyor mesela uzun filmler sıkıcı gelmeye başladı.
Böyle bir döngü sağlıklı mı diye kendimce bir teraziye koydum. Faydalı olmakta zorunda değil bir bilgiye başka şekillerde de ulaşırım istersem.
Hem zaman yönetimini etkiliyor hemde diğer yönlerden bakınca soğudum.
Gereksiz gelmeye başladı hele linkler, reklamlar
Takip etmesen bile karşına çıkarıyor. 😊

Senin hedeflerin üzerinden kendimi yorumlayayım;

Kredi kartı limitim çok düşük. 12.000 TL ama kesinlikle yetmiyor. Zaman zaman erken ödeyip, limiti açmam gerekebiliyor. Ya da nakitten devam ediyorum.

Çok fazla alış veriş yapan biri değilim. Bir şeye gerçekten ihtiyacım olduğunda hiçbir şey beğenemiyorum, sıkıntı oluyor. Geçenlerde de bir şeyler beğendim ama o an denemek istemedim. Zaten istekti ihtiyaç değildi, daha geniş bir vakitte bakarım diye erteledim.

Alış veriş sitelerinde pek gezmiyorum. Gidip görüp denemek istiyorum. Ama sosyal medyada epey vakit geçiriyorum. Bunu azaltsam harika olur.

Dolap hesabını aktif kullanıyorum. Cüzi fiyatlara gidiyor ama olsun, kullanılmayan şeyler evden eksilmiş oluyor. Diğer tarafta başka birinin de ihtiyacı görülmüş oluyor.

Daha önce burda bahsetmiştim ev alma niyetimiz var. Eğer olursa bu sene otel tatili yapamayacağız.

Yazın ben de kitap okuyamıyorum. Çünkü dışarıda fazla vakit geçiriyorum. 6 aydır resim de yapmamıştım. Dün yaptım iyi de geldi :)

Okul kayıt ve kıyafet işi bizim de var.

Kızımın doğum günü 9 Eylülde.
19 Eylülde Teoman konserine gideceğim :)
Ayy çok beğendim hayırlısı olsun inşallah ev konusunda.
Teoman severim ya çok keyfi yaşayan ama çokta disiplinli birisi olduğunu biliyorum yaşam tarzını beğeniyorum. Şarkıları zaten efsane.

Canım hiç ihtiyacım olmadı eşimi ekledik gruplara
Şimdi buraya gelince annemden gruplara baktım ne doğru karar verdiğimi anladım 😁

Selamlar 😊
Cuma günü sabah yola çıkıyoruz inşallah. Bu sürec bana hiç iyi gelmedi ama şimdi gitme zamanı yaklaşınca mutluyum artık. Eve gidince bende planlarımı yaparım sporuma devam ederim hiç yapamadım
Kaşlarımı hiç aldırmamıştım kuaförde bugün bir Cesaret aldırmaya gittim çok beğendim 😊

Selamlar 😊
Cuma günü sabah yola çıkıyoruz inşallah. Bu sürec bana hiç iyi gelmedi ama şimdi gitme zamanı yaklaşınca mutluyum artık. Eve gidince bende planlarımı yaparım sporuma devam ederim hiç yapamadım
Kaşlarımı hiç aldırmamıştım kuaförde bugün bir Cesaret aldırmaya gittim çok beğendim 😊
Gel artık özledik seni 😊

Back
X