minnakın itiraf köşesi:)

minnakmimar

Real eyes,Realise, Real lies..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2014
14.815
13.543
298
evet hanımlar eşlerinize/nişanlı yada sevgililerinize ne yalanlar üfürdünüz ne dümenler çevirdiniz anlatın bakalım:)) ilk itiraf benden benim sevgilim kart oyunlarını sever ilk başladığımızda ona bütün kart oyunlarını biliyormuşum gibi anlattım eee gün geldi devran döndü bir kafede oyun masasına oturunca gerçekler bir bir ortaya çıkmıştı çok utanmıştım:26:

vay anasını bir benmişim meğersem:) nerdesiniz yahu:)

Ya bi kadın hiç bi see bulamasa eşine sırf başım ağrıyo yorgunum bugün demiştir :-D nie kimse yazmazsa....

ßůšr@

kız benim çok varsa deşifre olmaktan korkuyorumhm ama bazen şunu yapıyorum onu kızdırdığımı biliyorum haklı yani yüzde beşyüz adam haklıben haksızımama o anda o sinirli ya da tavırlı olduğu için her türlü iletişim yollarımın kapalı olduğunu bildiğim için keyfime bakıyorum sonra ama işte vay efendim tüm gece çok üzgündüm pek uyuyamadım hep seni düşündümyani hatır sorma gönül alma tadında aşk için efenim kötü maksatla diil yani

Bu biraz kötü birşey ama hepimiz yapıyoruz sanırım:)))

benim son zamanlardaki favorim..
bozulsam bozulacağım , ama fazla da takmadığım birşeye ayan beyan trip atıyorum. Karşı taraf savunmaya geçip özür telefonları için arayınca 'bi saniye bi saniye...Neden kızayım ki,saçmalama :) Deli, sırf mesajda aşkım canım yazmadım diye mi trip atıyorum zannettin,şapşal:) " falan diyorum. Karşı taraf da " ulan ne mübarek kadınsın,ben senden önce nasıl insanlarla muhattap olmuşum ki en ufak şeyde trip yediğimi zannediyorum" diyor

Aşırı kıskanç sevgilim vardı üni.de rahat vermiyordu düzgün kırşehire de gitmem gerek kızlar ile söylesem hayatta izin vermez verse burnumdan getirir istanbula gitcem dedim kırşehirde takıldım 4 gün işin garip yani evdekiler de okulda sanıyordu tam yalan rüzgarı

hastalanıyorum ben
bi keresinde bi yere gidecekti kıskandım
çok hastayım ateşim çok yüksek ya bana bişi olursa sen şimdi gidince beni hastaneye kim götürecek diye yollamamıştım

Evlenmeden önce Istanbul'da yasiyordum. Eşim Ankara'dan geliyordu hafta sonları. Ben çöp evde yasiyordum. Heryer heryerde. Ancak benzin döküp yakar, ardına bakmadan kacarsin, öyle bir ev. Eşimin geleceği günler iki temizlikci evi temizliyordu, kuaforden çıkıp, ev yapımı yemek, poğaça, tatli satın alıp, şıkır şıkır giyinip havalimanına zar zor yetişip karsiliyordum eşimi. Yolda da "canım, biliyorsun nasıl yoruluyorum işte, seni de şöyle bir istediğim gibi karsilayamiyorum, çok üzülüyorum buna" vb. derdim. Eve gelince "ya ne kadar titiz ne kadar duzenlisin. Evde 2 kedi var 2 adet tüy yok, cok güzel yemek yapıyorsun askimmm benimmuck" derdi safim benim.
Evlendikten sonra anladı bence bir dolaplarin cevrildigini ama centilmendir, hiç sormadi o kadına ne oldu diye.

bunu bende kullanıyorum çoğu zaman

iki tarafı da idare edebilmişsen ne mutlu

hastalanıyorum ben
bi keresinde bi yere gidecekti kıskandım
çok hastayım ateşim çok yüksek ya bana bişi olursa sen şimdi gidince beni hastaneye kim götürecek diye yollamamıştım
yok artık kıskançlığın da bu kadarı canım

hahahah süper ya kadın aklı işte

eşimle sevgiliyken,can sıkıntısından kavga çıkarıyordum...
kendi de panikleyip,barışmam için herşeyi yapardı...daha da uzatırdım ağlatana kadar...
yazık ya ağlattın mı koca adamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…