- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.696
- 798
- Konu Sahibi minnakmimar
-
bunu bende kullanıyorum çoğu zaman
iki tarafı da idare edebilmişsen ne mutlu
yok artık kıskançlığın da bu kadarı canım
hahahah süper ya kadın aklı işte
yazık ya ağlattın mı koca adamı
çok işe yarıyor bildiğin gibi değilbunu bende kullanıyorum çoğu zaman
iki tarafı da idare edebilmişsen ne mutlu
yok artık kıskançlığın da bu kadarı canım
hahahah süper ya kadın aklı işte
yazık ya ağlattın mı koca adamı
ama çok hoş yaçok işe yarıyor bildiğin gibi değil
bugün bende yaptım aynınıeşimle sevgiliyken,can sıkıntısından kavga çıkarıyordum...
kendi de panikleyip,barışmam için herşeyi yapardı...daha da uzatırdım ağlatana kadar...
bi kere ağlatmışlığım var da böyle biliçlisini denememiştimAğlat ağlat...çünkü çok sonra zamanlarda kıçları arşa değiyorhiç olmazsa hatrası kalsın
yok ayolama çok hoş yabu kadar kıskanıldığını bilse havalanır o yüzden yöntem süper
bu önemli işte bende öyle garibim hiç kıskanmıyorsun der arkasından neler yaparım bildiği yokyok ayol
benim çisem hiç kıskanmaz rahat hatun der
bende tavsiye ederimbi kere ağlatmışlığım var da böyle biliçlisini denememiştim
bi keresin de tebeşir tozu yutmuştumbu önemli işte bende öyle garibim hiç kıskanmıyorsun der arkasından neler yaparım bildiği yok
haha tamam ya dur ben ağlatıyım de görsün gününü hain kostokbende tavsiye ederim
sonra dersin ağladığın günleri unuttunmu diye
ama sende vala şaka şaka derken cidden hastanelik olcan allah korusunbi keresin de tebeşir tozu yutmuştum
ayy çok feciydi hala gülerim
çok zevkli oluyo inanhaha tamam ya dur ben ağlatıyım de görsün gününü hain kostok
küsmüştükama sende vala şaka şaka derken cidden hastanelik olcan allah korusunçılgınlık seninki kıskançlık değil
yazık ya cidden kadınlar tam bir şeytançok zevkli oluyo inan
tabi dozunu iyi ayarlaman gerek ters tepmesin
bi bana ağlasın amayazık ya cidden kadınlar tam bir şeytanaman ben ağlayacağıma o ağlasın değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?