minnakın itiraf köşesi:)

zafını mı çözmüş san ki

valla benimki kendi yaptığı hatadan dolayı ağladı tatlım ben birşey yapmadım çok kıyamamak da iyi değil boşver sen ağlayacağına o ağlasın

zafını mı çözmüş san ki
Bir iki defa oldu artık ağlamıyor ablası Ben de dozunu öğrendim galiba bu arada
valla benimki kendi yaptığı hatadan dolayı ağladı tatlım ben birşey yapmadım çok kıyamamak da iyi değil boşver sen ağlayacağına o ağlasın
Benimki de kendi yaptığı hatadan ağladı ben sadece neye kırıldığımı üzüldüğümü söylemiştim o da çok üzüldü ağlayıverdi ben şokk
Bir de askerdeyken çok çekilmez olmuştu. Telefonda hem o hem ben ağlardık. Şu da bir gerçek ki ağlıyorsa değer veriyordur. Bir açıdan katılıyorum yani

tabi canım öyle durduk yere ağlatılmaz zaten bir erkek karşında ağlayabiliyorsa gerçekten sana aittir benim düşünceme göre

tüm yolları deneyip çıkış yolu bulanmayınca da ağlıyorlar

okula gitmek istemeyince buluşmayı ekmek isteyince falan zırt pırt niye gelmiyosun diyen arkadaşlara her seferinde hastayım diye diye soğuttum kendimden yalan söylediğimi anladılar sanırsam

okula gitmek istemeyince buluşmayı ekmek isteyince falan zırt pırt niye gelmiyosun diyen arkadaşlara her seferinde hastayım diye diye soğuttum kendimden yalan söylediğimi anladılar sanırsam
e haklı olarak tabi değil mi

ben de eski sevgilimle süper luks bi mekana gitmiştim ilk buluşmamızda böyle mekanlala ilgili sorunum yok çok şükür ama ağız tadım pek yenilikçi değil bilindik tatları severim. menüye bi baktım vişneli bonfile defne sarması falan hayatta yiyemem ağzıma uygun değil yani :) balıktan nefret ederim ve ordaki bana en uygun yemek levrek ızgaraydı düz mantık aaaa dedim balık yiyelimmi ben balığa resmen canımı veririm ondan sonra her buluşmamızda balık yiyelim diye tutturdu adam ben de hep ay yok dün yedim ay yok süt içtim bi şekilde yırttım iyi ki öğrenemdi ohh

Yok anlamışlardır canım baktılar hep hastasın bu kızın hastalığı büyük aman bize de bulaşmasın demişlerdir

ben liseye giderken uzaktan uzaktan bir çocuktan hoşlanıyordum. birgün bu basket oynarken gittim yanına ezik büzük bir haldeyim tabi. (birde sınav vardı, bende sınav soruları çıkarmıştım kendi kendime) dedim bak sınav sorularını aldım. bunlar çıkacakmış. iyi çalış.sonra koşarak uzaklaştım ordan. sınav oldu bitti. o günden sonra kaçacak delik aradım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…