- 16 Şubat 2011
- 5.286
- 2.585
- 248
- Konu Sahibi minnakmimar
-
zafını mı çözmüş san kiNasıl ağlatıyorsunuz yaa benimki bekarken kendiliğinden ağlardı ben ondan daha çok üzülürdüm
Kıyamıyorummm
Ama haklı olduğum bir konuda lafımı da esirgemem bazen kırıcı olurum ta ki ağlarsa biterim işte
valla benimki kendi yaptığı hatadan dolayı ağladı tatlım ben birşey yapmadım çok kıyamamak da iyi değilNasıl ağlatıyorsunuz yaa benimki bekarken kendiliğinden ağlardı ben ondan daha çok üzülürdüm
Kıyamıyorummm
Ama haklı olduğum bir konuda lafımı da esirgemem bazen kırıcı olurum ta ki ağlarsa biterim işte
ay sen ne kıskançmışsın yabi bana ağlasın ama
yok onu kıskançlık için şırpmadım..ay sen ne kıskançmışsın ya
hım tabi canım rabbim ağlatmasın kimseyi hele onlar bizim kıymetlilerimizyok onu kıskançlık için şırpmadım..
rabbim dert vermesin üzmesin onu.
birlikte çalıştığım arkadaşlarımdan biri de kocası rusyaya iş gezisine gidecek diye çamaşır makinesinde pasaportu yıkamıştıhım tabi canım rabbim ağlatmasın kimseyi hele onlar bizim kıymetlilerimiz
Bir iki defa oldu artık ağlamıyor ablasızafını mı çözmüş san ki
Benimki de kendi yaptığı hatadan ağladı ben sadece neye kırıldığımı üzüldüğümü söylemiştim o da çok üzüldü ağlayıverdi ben şokkvalla benimki kendi yaptığı hatadan dolayı ağladı tatlım ben birşey yapmadım çok kıyamamak da iyi değilboşver sen ağlayacağına o ağlasın
yok artıkbirlikte çalıştığım arkadaşlarımdan biri de kocası rusyaya iş gezisine gidecek diye çamaşır makinesinde pasaportu yıkamıştı
tabi canım öyle durduk yere ağlatılmazBir iki defa oldu artık ağlamıyor ablasıBen de dozunu öğrendim galiba bu arada
Benimki de kendi yaptığı hatadan ağladı ben sadece neye kırıldığımı üzüldüğümü söylemiştim o da çok üzüldü ağlayıverdi ben şokk
Bir de askerdeyken çok çekilmez olmuştu. Telefonda hem o hem ben ağlardık. Şu da bir gerçek ki ağlıyorsa değer veriyordur. Bir açıdan katılıyorum yani
tüm yolları deneyip çıkış yolu bulanmayınca da ağlıyorlarBir iki defa oldu artık ağlamıyor ablasıBen de dozunu öğrendim galiba bu arada
Benimki de kendi yaptığı hatadan ağladı ben sadece neye kırıldığımı üzüldüğümü söylemiştim o da çok üzüldü ağlayıverdi ben şokk
Bir de askerdeyken çok çekilmez olmuştu. Telefonda hem o hem ben ağlardık. Şu da bir gerçek ki ağlıyorsa değer veriyordur. Bir açıdan katılıyorum yani
yani avcıya av teslim etmekyok artıkama haketmiş rusya ne demek
iyi ki erkek değiliz ya bu kadınlar fenayani avcıya av teslim etmek
e haklı olarak tabi değil miokula gitmek istemeyince buluşmayı ekmek isteyince falan zırt pırt niye gelmiyosun diyen arkadaşlara her seferinde hastayım diye diye soğuttum kendimdenyalan söylediğimi anladılar sanırsam
okula gitmek istemeyince buluşmayı ekmek isteyince falan zırt pırt niye gelmiyosun diyen arkadaşlara her seferinde hastayım diye diye soğuttum kendimdenyalan söylediğimi anladılar sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?