- Konu Sahibi minnakmimar
-
ben liseye giderken uzaktan uzaktan bir çocuktan hoşlanıyordum. birgün bu basket oynarken gittim yanına ezik büzük bir haldeyim tabi. (birde sınav vardı, bende sınav soruları çıkarmıştım kendi kendime) dedim bak sınav sorularını aldım. bunlar çıkacakmış. iyi çalış.sonra koşarak uzaklaştım ordan. sınav oldu bitti. o günden sonra kaçacak delik aradım
hahanasıl bir haldir bu koşarak niye uzaklaşıyorsun ya
haha ne bileyim o zamanlar çok saftım liseyi bitireli 10 yıl olmuştur.o zamanlar telefon internette yoktu. ancak böyle konuşmak için farklı yöntemler bulmak gerekiyordu facebookta yoktuki çocuğu ordan dürtim
çocuğa yürüyüceğine koşmuşsun ama yanlış yöneçocukluk güzeldi
zaman makinesi istiyorumgeri dönmem gerek çocukluğuma
haha balık manyağı edicekmiş adam seniben de eski sevgilimle süper luks bi mekana gitmiştim ilk buluşmamızda böyle mekanlala ilgili sorunum yok çok şükür ama ağız tadım pek yenilikçi değil bilindik tatları severim. menüye bi baktım vişneli bonfile defne sarması falan hayatta yiyemem ağzıma uygun değil yani :) balıktan nefret ederim ve ordaki bana en uygun yemek levrek ızgaraydı düz mantıkaaaa dedim balık yiyelimmi ben balığa resmen canımı veririm ondan sonra her buluşmamızda balık yiyelim diye tutturdu adam ben de hep ay yok dün yedim ay yok süt içtim bi şekilde yırttım iyi ki öğrenemdi ohh
haha bu çok iyiymiş işteben liseye giderken uzaktan uzaktan bir çocuktan hoşlanıyordum. birgün bu basket oynarken gittim yanına ezik büzük bir haldeyim tabi. (birde sınav vardı, bende sınav soruları çıkarmıştım kendi kendime) dedim bak sınav sorularını aldım. bunlar çıkacakmış. iyi çalış.sonra koşarak uzaklaştım ordan. sınav oldu bitti. o günden sonra kaçacak delik aradım
AHAHAHAH sorma canım ya meyve ve et uyumunu hayal edemedim o andahaha balık manyağı edicekmiş adam seniayrıca o nasıl yemekmiş ya vişneli defneli
haha bu çok iyiymiş işte
adında meymenet yokki yemeğin neyse allahtan balık demişsin sende kokoreç falan desen 7/24 kokoreç yedirirdiAHAHAHAH sorma canım ya meyve ve et uyumunu hayal edemedim o andaadamın da huymuş söyleneni asla unutmazmış ne bileyim ben
e nikaha düğüne de yapılır yani o kadar da karışmasın yoksa böyle olur değil mizaten hep bir şeyler uyduruyorum nazını tribini çekmemek için son sonuncusunu söyleyeyim barii
Makyaj yapmama çok kızıyor o günde nikah vardı süslendim gittim geldim akşam msjlaşırken tel şarjda yüzümü yıkayıp gelicem dedim makyajmı yaptın dedin yooookkkk canım sen bilmezsin ben yüzümü yıkamadan yatmam dedim. Peki dedi.
yedi inşallah keyfi bilir ne istiyorsa olacak sanıyor
sende yerini iyi sağlama almışsın piroşumCimri deği şuan aslında ama yarin bir gün bana cimrilik yapmasın diye ordan burdan konu açıp cimrilik hastalık bence falan diyorum mesajı almıştır herhalde
Çok kiskanacagim bişey varsa bile aa aşkım olabilir tabiiki git ne yapmak istiyorsan yap tabiiki ben saygı duyarım gibisinden konuşuyorum hehehhe bugun ona yarın banaama cidden oyle
ya sevmiyorum napayım minnakım bişey istediğimden değil gönlı bol olsune nikaha düğüne de yapılır yani o kadar da karışmasın yoksa böyle olur değil mi
sende yerini iyi sağlama almışsın piroşumalemsin valla
kız bende yapmadım desem yalan olur yaniya sevmiyorum napayım minnakım bişey istediğimden değil gönlı bol olsun
ooooo geldi minnaktan itiraaaaaaaafkız bende yapmadım desem yalan olur yani
kız ben neler yaptım anlatsam roman değil cilt cilt ansiklopedi olurooooo geldi minnaktan itiraaaaaaaaf
ne yaptın len söyle bende yapayımkız ben neler yaptım anlatsam roman değil cilt cilt ansiklopedi olur
misal ben yemek kurallarına çok dikkat ederim benimki biraz dikkat etmezdi bende ona küçük küçük hikayeler anlatırdım işte benim de kuzenim şöyle yapıyordu ıy hiç sevmem diye ama ne ona sen şöyle yapıyorsun dedim aslında ne kuzenim de öyle şeyler yapardıne yaptın len söyle bende yapayım
Bende dişlerimi her Fırçaladığım da bilgilendirme yapıyorum fırçalıyor ama ben yinede hatırlatayımmisal ben yemek kurallarına çok dikkat ederim benimki biraz dikkat etmezdi bende ona küçük küçük hikayeler anlatırdım işte benim de kuzenim şöyle yapıyordu ıy hiç sevmem diye ama ne ona sen şöyle yapıyorsun dedim aslında ne kuzenim de öyle şeyler yapardıkuzenimle tanışmadılar allahtan daha
aynen ya alttan alttan işliycen bunlarıBende dişlerimi her Fırçaladığım da bilgilendirme yapıyorum fırçalıyor ama ben yinede hatırlatayım
Açık açık söylenmiyor böyle şeyler böyle böyle işlerikaynen ya alttan alttan işliycen bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?