minnakın itiraf köşesi:)

haha nasıl bir haldir bu koşarak niye uzaklaşıyorsun ya

haha nasıl bir haldir bu koşarak niye uzaklaşıyorsun ya

haha ne bileyim o zamanlar çok saftım liseyi bitireli 10 yıl olmuştur. o zamanlar telefon internette yoktu. ancak böyle konuşmak için farklı yöntemler bulmak gerekiyordu facebookta yoktuki çocuğu ordan dürtim

haha ne bileyim o zamanlar çok saftım liseyi bitireli 10 yıl olmuştur. o zamanlar telefon internette yoktu. ancak böyle konuşmak için farklı yöntemler bulmak gerekiyordu facebookta yoktuki çocuğu ordan dürtim

çocuğa yürüyüceğine koşmuşsun ama yanlış yöne çocukluk güzeldi

haha balık manyağı edicekmiş adam seni ayrıca o nasıl yemekmiş ya vişneli defneli

haha bu çok iyiymiş işte

zaten hep bir şeyler uyduruyorum nazını tribini çekmemek için son sonuncusunu söyleyeyim barii
Makyaj yapmama çok kızıyor o günde nikah vardı süslendim gittim geldim akşam msjlaşırken tel şarjda yüzümü yıkayıp gelicem dedim makyajmı yaptın dedin yooookkkk canım sen bilmezsin ben yüzümü yıkamadan yatmam dedim. Peki dedi.
yedi inşallah keyfi bilir ne istiyorsa olacak sanıyor

Cimri deği şuan aslında ama yarin bir gün bana cimrilik yapmasın diye ordan burdan konu açıp cimrilik hastalık bence falan diyorum mesajı almıştır herhalde
Çok kiskanacagim bişey varsa bile aa aşkım olabilir tabiiki git ne yapmak istiyorsan yap tabiiki ben saygı duyarım gibisinden konuşuyorum hehehhe bugun ona yarın bana ama cidden oyle

e nikaha düğüne de yapılır yani o kadar da karışmasın yoksa böyle olur değil mi

sende yerini iyi sağlama almışsın piroşum alemsin valla

ne yaptın len söyle bende yapayım
misal ben yemek kurallarına çok dikkat ederim benimki biraz dikkat etmezdi bende ona küçük küçük hikayeler anlatırdım işte benim de kuzenim şöyle yapıyordu ıy hiç sevmem diye ama ne ona sen şöyle yapıyorsun dedim aslında ne kuzenim de öyle şeyler yapardı kuzenimle tanışmadılar allahtan daha

Bende dişlerimi her Fırçaladığım da bilgilendirme yapıyorum fırçalıyor ama ben yinede hatırlatayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…