haklısınızAdam seni değil kendini seviyor.O kadar aciz ki sevdiği sadece bedenen yanında olsun istiyor.Başkasına aşık olma ihtimalini kabullenmek sevginin değil acizliğin göstergesi.
E sen onun yapmış olabileceğinden şüphelenmiyor musun? Boşanma işlemlerinizle o adamın ölmesi nasıl aynı güne denk geliyor?Ben çok pis şüphelenirim,canavarla evlenmişim diye kendimi yerim.Bence senin canın da tehlikede.açıklamak istemedim, kocam mafya falan değil tabi ki alakası yok bu durumla
haklısınız daha beterini de yapabilirdi benim gibi birine..bana yaptığı o kadar iyilikten sonra bağdaştıramadım onunla bu davranışı sadece
Evet bu ihtimal de varkatilin o herseye"peki"diyen eş olabileceğini cok yogun düşünür buna odaklanirim
Neyse ölen ölmüş gitmiş diyemeyiz bence. Evli olduğu adam katilse çok şey değişir.Hem de baya çoook şey.Evet bu ihtimal de var
Neyse ölen ölmüş gitmiş diyorum ben bunu konu sahibesi cevaplamadıgı müddetçe bilemeyiz ama burada adama melek demesinler mesela..
Ne melegi ya ?
Adam bildiginiz boynuzlu p.... olmaya razıyım yeter ki evlen benimle demiş
bence oyle degil adam saf masum melek iyi niyetli degil..bazi kisilikler vardir hayatlarinda Hayır lafi yokturEvet bu ihtimal de var
Neyse ölen ölmüş gitmiş diyorum ben bunu konu sahibesi cevaplamadıgı müddetçe bilemeyiz ama burada adama melek demesinler mesela..
Ne melegi ya ?
Adam bildiginiz boynuzlu p.... olmaya razıyım yeter ki evlen benimle demiş
böyle adamlar olduguna inanmadığım için yorum yapamayacagımKızlar, diyelim ki karşı tarafın ısrarıyla mantık evliliği yaptınız. Adam sizin ona aşık olmadığınızı biliyor ve 'ilerde birgün başkasına aşık olma ihtimalini göze alarak seninle bir hayat kurmak istiyorum, öyle birşey olursa sana yolun açık olsun demeye hazırım' bile diyiyor. Evliliğinizde hiç mutlu değilsiniz gel zaman git zaman başka birine deliler gibi aşık oluyorsunuz. Evlendiğiniz adama bunu söyleyerek ayrılma sürecine giriyorsunuz. Dilekçeye vermek istediğiniz gün işlemler yetişmiyor ertesi güne kalıyor ve o gün aşık olduğunuz adamın öldürüldüğünü öğreniyorsunuz. Aileler boşanma olayından haberdar oluyor. Bir takım özel durumlar nedeniyle eşiniz kağıt üstünde evliliğin kalmasını öneriyor.(sizin yararınıza olduğunu düşünerek) Bu süreçte inanılmaz destek oluyor ve kendi aşkı için insan üstü bir çaba gösteriyor. Bu adam sizi tabiri caizse b.k çukurundan kurtarmış( o olmasa hayatınızda çok kötü bir insan olabilirdiniz) hayatınızda kimsenin sunmadığı desteği sunmuş, maddi manevi hep yanınızda olmuş.. Ona inanılmaz minnettar hissediyorsunuz kendinizi. Tekrar gel zaman git zaman oluyor evli olduğunuz adamla devam etme kararı alıyorsunuz.Bir süre sonra öğreniyorsunuz ki; boşanma muhabbetleri esnasında ailenize sizin bi başkasıyla ilişkiniz olduğunu ve o yüzden ayrılmak istediğinizi anlatıyor ve bunu yeni öğreniyorsunuz.
not:Şu an ufak tefek karakter farkından kaynaklanan problemler haricinde bir sorun yok
dipnot:lütfen yıkıcı yorumlar yazmayın..yaşadıklarımdan yeterince pişmanım
söz konusu durumda kanaatiniz-tepkiniz ne olurdu?
böyle adamlar olduguna inanmadığım için yorum yapamayacagım
Böyle adamlar vardır bence, birebir aynısı olmasa da benim eşim de öyleydi. Ben ondan nefret ederken,zerre sevmezken sürekli peşimdeydi yine de kabul etmem için senelerce şans istemişti,sevmesen bile benimle ol derdi.Yalnız zamanla ben de ona deliler gibi aşık oldum. Şu yönden bu konudaki adamdan farklı,asla "başkasına aşık olursan hayatından çekilirim" gibi bir şey demedi,öyle diyen insanın aşkına sevgisine güven olur mu? Dese bile ozaman işin içinde başka çıkarlar vardır.böyle adamlar olduguna inanmadığım için yorum yapamayacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?