minnettarlık duyduğum..

Adam seni değil kendini seviyor.O kadar aciz ki sevdiği sadece bedenen yanında olsun istiyor.Başkasına aşık olma ihtimalini kabullenmek sevginin değil acizliğin göstergesi.
haklısınız

açıklamak istemedim, kocam mafya falan değil tabi ki alakası yok bu durumla
E sen onun yapmış olabileceğinden şüphelenmiyor musun? Boşanma işlemlerinizle o adamın ölmesi nasıl aynı güne denk geliyor?Ben çok pis şüphelenirim,canavarla evlenmişim diye kendimi yerim.Bence senin canın da tehlikede.

adamı başının üstünde taşı bence...ailene veya ailesine tabikide söyleyecek...bunda nevarki..sen aşık olurken kötü değilde o söyleyince mi kötü..

O adamı haketmiyorsun bence bosan adamda hayatini yaşasın yazıktır!!!

haklısınız daha beterini de yapabilirdi benim gibi birine..bana yaptığı o kadar iyilikten sonra bağdaştıramadım onunla bu davranışı sadece

iyilik birine yardım etmektir ayıplarını örtmek değil..
bağdaştıramıycak bir şey yok bence.. sormuşlardır o da söylemiştir..

Kimse öldürülen adamın nasıl öldüğünü ya da kimin öldürdüğünü merak etmemiş? Bir ben hayretle okudum herhalde

Adam basiretsiz bana göre
Sırf onu sevmedigini bildigi bir kadına evlilik için ısrar edip başkasına aşık oldugunda yolundan çekilirim demekle melek adam olunmuyor hanımlar bunun adı başka birşey oluyor ama yazmayacagım..

Konu sahibesi sana gelince hem pastam dursun hem karnım doysun diye bir hayat yok..

Ya adam gibi boşanıp hayatınıza bakarsınız ya da boşanmayıp oturup bu sacma evliligi daha mantıklı zemine oturtmaya karar verisiniz çünkü sizin ilişkinizde alan razı veren razı durumu var, normalde böyle yorum asla yapmazdım ama durum bunu gerektirdi.

Bu adam öyle melek felan değil bildiginiz basiretsiz net bir duruşu olmayan hatta size karşı takıntısı zaman içerisinde nefrete dönüşme ihtimali olan da bir adam..

En sevmedigim erkek tipleridir..

Bu adam sizi pavyondan çekip çıkarmamış sonuçta hani sırf o kötü hayatı yaşama diye gel seninle evleneyim ben sana bakarım da dememiş

Sizinle cinsel bir hayatı olan bedeninize dokunan bir adam size başkasının dokunabilmesi de hesab ederek 5+1 bile az gelir diyebileceğim türde bir genişlik göstermiş..

Varın durumu dışarıdan bir izleme gayretinde bulunun ve bize evliligin nasıl olması gerektigi ve nasıl olmaması gerektigi arasındaki 7 farkı bulun

katilin o herseye"peki"diyen eş olabileceğini cok yogun düşünür buna odaklanirim

sonuç olarak şimdi boşanmayacaksanız, aşık olduğunuz kişide öldü..
Yeni birine aşık olana kadar evli kalıp sonra mı boşanmayı düşünüyorsunuz

katilin o herseye"peki"diyen eş olabileceğini cok yogun düşünür buna odaklanirim
Evet bu ihtimal de var

Neyse ölen ölmüş gitmiş diyorum ben bunu konu sahibesi cevaplamadıgı müddetçe bilemeyiz ama burada adama melek demesinler mesela..

Ne melegi ya ?

Adam bildiginiz boynuzlu p.... olmaya razıyım yeter ki evlen benimle demiş

Neyse ölen ölmüş gitmiş diyemeyiz bence. Evli olduğu adam katilse çok şey değişir.Hem de baya çoook şey.
Ben zaten buna odaklandığım için adamın boynuzlu olmayı kabul etmesi durumlarına yani psikolojisine yoğunlaşamadım bile.

bence oyle degil adam saf masum melek iyi niyetli degil..bazi kisilikler vardir hayatlarinda Hayır lafi yoktur
hayiri duymamak icin her halin kabul der takintilidir aşırı megolomandir ama cok guzel rol keser saf asik sanirsiniz.onlar herseyi planlar kadinin hayatindaki her detayi bilir tepki göstermez bekler..sonunda kadin ah canim masum kocam der yuvaya döner adam amacina ulasir onun olan onun kalmis ustune kahraman olmuştur.

böyle adamlar olduguna inanmadığım için yorum yapamayacagım

Bir de garip olan kadın ölüm acısı yaşıyor ki ne zordur.
Koca kişisi de onu teselli etti sanırım.
O acı da öyle kolay kolay geçmez ki evlerden ırak...

Bu kadar destek olan adam neden hemen ailelere sizin başkasını sevdiğinizi ötsün ki?
İlk başta ve sonda anlattığınız adamla uyuşmamış bu hareketi.
Şimdi iyiyseniz gerisi boş.

Sevgili niye ölmüş peki ince hastalıkmıymış yoksa

Böyle hikaye film olsa ne saçma film der kapatırım.Olur mu öyle şey ya adam seni sırf aşkı için aşık olursan başkasına gidersin diye nasıl evlendirir yani.Hadi diyelim ki oldu ee sevgilin öldü nasıl öldü neden öldü??çok garip geldi bana enteresan bir psikolojiniz var bence aile olarak.Herşeyi bir kenara bırakın o adamdan boşanın evlilik değil ki bu durum.

böyle adamlar olduguna inanmadığım için yorum yapamayacagım
Böyle adamlar vardır bence, birebir aynısı olmasa da benim eşim de öyleydi. Ben ondan nefret ederken,zerre sevmezken sürekli peşimdeydi yine de kabul etmem için senelerce şans istemişti,sevmesen bile benimle ol derdi.Yalnız zamanla ben de ona deliler gibi aşık oldum. Şu yönden bu konudaki adamdan farklı,asla "başkasına aşık olursan hayatından çekilirim" gibi bir şey demedi,öyle diyen insanın aşkına sevgisine güven olur mu? Dese bile ozaman işin içinde başka çıkarlar vardır.

O değil de şu katili çok merak ediyorum ya, belki de konu sahibinin kocası aşık olursan boşanırız diyip arkadan da saman altından su borusu döşeyip gidip adamı öldürdü ya da öldürttü.Olur mu olur. Cevap da alamıyoruz,adam kadını b.k çukurundan çıkarmış,o yüzden kadın bu kişiye minnettarmış. Nasıl bir hayatı vardı o kısmı da anlamadım. Galiba fake.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…