minnettarlık duyduğum..

insanların sıkıntılı durumlarıyla alay etmenin acısını çıkmaz inşallah sizden

insanların sıkıntılı durumlarıyla alay etmenin acısını çıkmaz inşallah sizden
Aman hep aynı hikaye.kusura bakma gerçek gelmedi.yorumumda gerçek olmadığını düşündüğüm birşeye yapılan bir yorum.ki bitek bana hikaye gibi gelmemiş yorumlara bakarsan görebilirsin.gerçek olduğunu varsayıp yorum yapıyorum ozaman : ben hem eşinizin hem siZin bu ilişkiden çıkar sağladığını ve bunun komple yanlış olduğunu düşünüyorum.he alan memnun satan memnun durumu varsa bize laf düşmez.

Daha geçen kendinden önce evlenip boşanmış nişanlısını bakire değil diye öldüren adamın haberini okuyunca bu hikaye bana yok deve dedirtti. Eğer gerçekten böyle bir erkek varsa da sizi sevmiş belli ki. Vay be

Kocaniz sizi sevmiyor ki. Ki boyle midesiz bi adamin sevgisinden de bi cacik olmaz. Seven insan sahiplenir kiskanir kuser kizar bu nasil iliski? Bu nasi erkek gururu karakteri yok mu bu adamin? Ne itici

böyle adamlar kaldı mı ya bu devirde? ben olsam sizinle başından beri evlenmezdim.. hadi diyelim evlendim başkasına aşık olup boşanmaya kararverdiğinizde bidaha asla barışmazdım.. adama büyü mü yaptınız vazgecemiyo sizden bi türlü? ay biz bunun binde birini yapsak tekmeyi yeriz.. çok mu güzelsiniz ya da başka bi üstün özelliğiniz mi var? bence bu adamı başınızın üstünde taşıyın kıymetini bilin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…