minnettarlık duyduğum..

Erkek kadınını sahiplenmeli ama böyle değil.Bu tür bir hata yaptığında eşini affeden erkeğe güvenmem ben.Kendisi aldatsa da normal gelir.Yazdıklarınızdan günümüz dizisi çıkar.Geçenler de de bir ünlü demişti,eşim evliyken başka birini sevebilir,Onu ben aldatma saymam diye.Sizin eşinizin kabul ettiği durumlar yüzünden nice cinayetler işleniliyor.Ailenize söylemesini kafaya takacağınıza,neden bu durumu kabullendi,ne tür psikolojisi var ona kafayı takın.

Valla ceyz açıklama yapmadıgı için ben dogal olarak bilemem ama sanırım eşii degil öldüren

çok sağolun yorumunuz için.üzerinden bayağı zaman geçti evet. minnettarlık üzerine yürütmüyorum evliliğimi, zamanla ben de onu sevdim hala da çok seviyorum. bu arada bilen benim ailem onun ailesi ya da başkaları biliyor mu bilmiyorum.benim ailem de son zamanlarda eşim beni çok zorladığı için acaba tehdit mi ediliyorum diye endişe ettikleri için konuyu açtılar. hayır bu mevzuyu bahane edip ayrılmayı düşünmüyorum. ben evliliğimi sonlandırma aşamasına gelmeden çok mücadele ettim ama yürümedi eşim kendi hatalarını da biliyordu o yüzden de telafi etmek istedi hatalarını belki kendince. kendi bağımlılığı yüzünden beni iyice itekledi ben de barınmak istemedim o evlilikte. o kadar koruyup kollayan bir adamın aileme bunu söylemesine şaşırdım sadece(daha kötüsünü yapabilirdi ona bişey demiyorum zaten)
niyetimi şu an ben de bilmiyorum, sadece çok şaşkınım. tekrar teşekkürler

Siz aşık olmadığınız bir adamla evlenseniz bile onunla evli olduğunu süre içerisinde ona sadakat göstermek zorundaydınız ne biçim şey öyle evli olayım ama aşık olduğum adamı bulursam da terk ederim ne şiş yansın kebap öyle bir şey var mı? sevdiğiniz insan ölmüş bile olsa o sürece girdiniz mi boşanmalıydınız. Sizin yaptığınızda hiçbir sorun yok o ailesine dedi diye mi kızıyorsunuz ne yapacaktı o aşamada tabii anlatacaktı.

Böyle adamlar bir tek filmlerde olur zannederdim..Ki sizin hikayede yeşilçam tadında

eşin seni neyle tehdit ediyor?
eşinin de büyük hataları var gibi tam anlayamadım nedir?
kendi ailen bunca zaman sana bişey ima etmedi mi sormadı mı yani?
eşin ,ben değil kızınız suçlu,ben değil o bitiriyor bu evliliği demek istemiştir muhtemelen.
kendinden bilinmesin diye.
peki eşine sormadın mı neden söyledin diye?

eşim tehdit etmiyor beni. ailem endişe etmiş sadece. ailem hiçbişey ima etmedi bugüne kadar. evet eşim istemiyordu asla ayrılmayı, onu da belki bi baskı anında söyledi bilemiyorum. eşimin en büyük hatası mutlu olmadığımı göre göre beni hep yanında istemesi ve boşanma taleplerimi ciddiye almamasıydı. yeni öğrendim ben bu durumu konuşacak fırsat bulamadım

Evliyken başkasıyla görüşüp aşık olamaya kadar işi vardırmaya utanmıyosunuz. aileler duyunca mı zorunuza gitti.
Eşinizde de iyi mide varmış.

Ben olsam bir kadin bana bunlari yapsa çok daha kotu şeyler yapardim.

Katile niye bu kadar taktınız ya hu, konu sahibi anlatmak istemiyorum demiş, konu da katille uzaktan yakından alakalı değil zaten.

Saçma, garip bir ilişkiniz var çift taraflı olarak.
Adam bu durumu kabulleniyor diye dünyalar iyisi diyemeyiz, ama dünyalar iyisi bile olsa ailenize durumu bu şekilde açıklayabilirdi.

Tüm bu olanların yanında tepki verilmesi gereksiz bir ayrıntı gibi.

konu sahibi katil esim degil uzatmayin tmm kapatin tavrin garip geldi hic kusura bakma deli gibi sevdigin adam bosanma dilekcesi verecegin gun öldürülüyor ve sen bunu laf arasi ustun körü yazip tmm susun diyorsun.birebir degildir de parmagi vardir belki burda bu sorulunca yok boyle boyle oldu demelk yerine üstünü örtmek de masumca değil hicc kusura bakma .Yok b. cukurundaydim diyorsun ,ailem tehtitten endise etti diyorsun bir kadini kocasi baska birine asik diye tehtit eder mi eder ailesine söylemek ile eder e zaten kocan ailene söylemiş neyle tehtit edildigini düşünüyorlar peki?cok celiskili gercektir degildir bilemem vah gidene derim

yaw çok aşıktı adam öldürüldü, nolduu? Kurulu düzenini, evliliğini bile yıkacaktı o kadar aşıktı, öldü bitti aa tmm mı oldu? o zaman diğerine kaldığım yerden devam edeyim gibi bir durum söz konusu olmuş sanki.Okuduğum kitapta olsa böyle bir konu hadi ordan derdim, çok yapay.Ama gerçek hayattaysa çok yazık.Ve bu durumdayken bunları yaşamış yaşatmışken adamın olan bir şeyi ailesine söylemesine takılmak...Çok ta mantık işi değil.

eşin saplantılı bir biçimde mi seviyor seni.
eşimi seviyıorum artık boşanmak istemiyorum da diyosun.
o zaman bunu tolore edebilirsin bence.
sonuçta senin de büyük hataların var.
ailen de melek gibi insanlar sanırım hiç hesap sormamışlar sana.
ee bunca alttan alınmaya karşılık senin bu mevzudan olay çıkarma çok çirkin olacaktır
dahası şımarıklık olacaktır.
ama bence eşinle ilgili başkaca sıkıntıların var ve bu biraz bahane olacak gibi.
es geçmemenin üzerinde durmanın sebebi bu.

bence çok fazla mantık hatası var konuda.

bi kere ben hayatımda böyle godoş adam görmedim. aşık oldun git hee adam öldü neyse canım biraz daha kal..

bence siz bi kez daha aşık olun bakalım o kişi de ölecek mi ?

he bunca şeyin arasında takıldığınız tek şey de ailenize söylemiş olmasıysa diyecek bişeyim yok.
ayrıca ban yicem belki ama söylemeden duramıcam eğer bu konu gerçekse cidden midesizlikte çığır açmış bi kadınsınız gözümde.

ben katili merak etmiyorum zira anladığım kadarıyla pek ehil bir tip değilmiş ve ayrıca konu sahibinin böyle bela işlerine bir meyili var.diyelim ki böyle adamlar var nereye kadar konu sahibini beladan koruyacak, bir noktada yeter deyip kıçına tekmeyi vuracak.

evet eşimin bana olan sevgisi saplantılı. ama dediğim gibi yıllar geçti, olay çıkarmayı düşünmüyorum asla. başka sıkıntılar var evet. meseleye insanca yaklaştığınız için çok sağolun

rica ederim.
başkaca sıkıntıların olduğu çok belli.
ama boşanmak ta istemiyorum diyosun.
o sebeplerden dolayı ayrılamıyomusun eşinden.
eşin sana çok baskı yapıyor muhtemelen ve de ciddi sorunları olan bir insan.
ya bağımlılıkları var -sen de yazmıştın ama bunu mu kastettin bilmem-
ya da ciddi psikiyatrik sorunları var.
eğer baskı ve tehdit altındaysan ailenden yardım iste.

adam eski mevzuları hiç açmıyor mu. sen başkasına aşık oldun falan filan diye kavga çıkarmıyor mu? hiç mi tartışmıyorsunuz.nasıl bir türk erkeği bu ya. şaştım kaldım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…