Valla ceyz açıklama yapmadıgı için ben dogal olarak bilemem ama sanırım eşii degil öldürenNeyse ölen ölmüş gitmiş diyemeyiz bence. Evli olduğu adam katilse çok şey değişir.Hem de baya çoook şey.
Ben zaten buna odaklandığım için adamın boynuzlu olmayı kabul etmesi durumlarına yani psikolojisine yoğunlaşamadım bile.
çok sağolun yorumunuz için.üzerinden bayağı zaman geçti evet. minnettarlık üzerine yürütmüyorum evliliğimi, zamanla ben de onu sevdim hala da çok seviyorum. bu arada bilen benim ailem onun ailesi ya da başkaları biliyor mu bilmiyorum.benim ailem de son zamanlarda eşim beni çok zorladığı için acaba tehdit mi ediliyorum diye endişe ettikleri için konuyu açtılar. hayır bu mevzuyu bahane edip ayrılmayı düşünmüyorum. ben evliliğimi sonlandırma aşamasına gelmeden çok mücadele ettim ama yürümedi eşim kendi hatalarını da biliyordu o yüzden de telafi etmek istedi hatalarını belki kendince. kendi bağımlılığı yüzünden beni iyice itekledi ben de barınmak istemedim o evlilikte. o kadar koruyup kollayan bir adamın aileme bunu söylemesine şaşırdım sadece(daha kötüsünü yapabilirdi ona bişey demiyorum zaten)film senaryosu gibi hikaye.
anladığım kadarıyla üzerinden baya zaman geçmiş.
ailesinin bildiğini yeni öğrendiğin için bozulmuşsun.
ee bu aile bunca zaman sana bişey demediyse,konuyu açmadıysa
ne bileyim hakaret filan etmediyse sen daha ne istiyosun ki.
onlar da geçmişe sünger çekmiş demek ki.
eşimle sorunum yok ta diyosun.
eşinin duygu halini anlamak zor biraz açokcası.
başkasını seven kadını isteyebilen erkek çok nadirdir
sen sadece minnettarlık üzerinden mi yürütüyosun bu evliliği.
yoksa şu an öğrendiğin bu gerçek ile eşinden ayrılma niyetin mi var.
ne bileyim sanki bu mevzuyu bahane edecekmişssin gibi algıladım.
eşin sana çok büyük iyilikler yapmış anlatımına göre.
çok ta şanslıymışsın açıkcası.
milyonda bir olabilecek bir şans bu.
berbat bi hayattan kurtardı diyosun üstüne başkasına aşık oldum demişssin onu
bile kabullenmiş.
herneyse benim merak ettiğim ailesinin biliyor olmasının ne önemi var şu anda ve senin
niyetin ne?
eşin seni neyle tehdit ediyor?çok sağolun yorumunuz için.üzerinden bayağı zaman geçti evet. minnettarlık üzerine yürütmüyorum evliliğimi, zamanla ben de onu sevdim hala da çok seviyorum. bu arada bilen benim ailem onun ailesi ya da başkaları biliyor mu bilmiyorum.benim ailem de son zamanlarda eşim beni çok zorladığı için acaba tehdit mi ediliyorum diye endişe ettikleri için konuyu açtılar. hayır bu mevzuyu bahane edip ayrılmayı düşünmüyorum. ben evliliğimi sonlandırma aşamasına gelmeden çok mücadele ettim ama yürümedi eşim kendi hatalarını da biliyordu o yüzden de telafi etmek istedi hatalarını belki kendince. kendi bağımlılığı yüzünden beni iyice itekledi ben de barınmak istemedim o evlilikte. o kadar koruyup kollayan bir adamın aileme bunu söylemesine şaşırdım sadece(daha kötüsünü yapabilirdi ona bişey demiyorum zaten)
niyetimi şu an ben de bilmiyorum, sadece çok şaşkınım. tekrar teşekkürler
eşim tehdit etmiyor beni. ailem endişe etmiş sadece. ailem hiçbişey ima etmedi bugüne kadar. evet eşim istemiyordu asla ayrılmayı, onu da belki bi baskı anında söyledi bilemiyorum. eşimin en büyük hatası mutlu olmadığımı göre göre beni hep yanında istemesi ve boşanma taleplerimi ciddiye almamasıydı. yeni öğrendim ben bu durumu konuşacak fırsat bulamadımeşin seni neyle tehdit ediyor?
eşinin de büyük hataları var gibi tam anlayamadım nedir?
kendi ailen bunca zaman sana bişey ima etmedi mi sormadı mı yani?
eşin ,ben değil kızınız suçlu,ben değil o bitiriyor bu evliliği demek istemiştir muhtemelen.
kendinden bilinmesin diye.
peki eşine sormadın mı neden söyledin diye?
eşin saplantılı bir biçimde mi seviyor seni.eşim tehdit etmiyor beni. ailem endişe etmiş sadece. ailem hiçbişey ima etmedi bugüne kadar. evet eşim istemiyordu asla ayrılmayı, onu da belki bi baskı anında söyledi bilemiyorum. eşimin en büyük hatası mutlu olmadığımı göre göre beni hep yanında istemesi ve boşanma taleplerimi ciddiye almamasıydı. yeni öğrendim ben bu durumu konuşacak fırsat bulamadım
ben katili merak etmiyorum zira anladığım kadarıyla pek ehil bir tip değilmiş ve ayrıca konu sahibinin böyle bela işlerine bir meyili var.diyelim ki böyle adamlar var nereye kadar konu sahibini beladan koruyacak, bir noktada yeter deyip kıçına tekmeyi vuracak.Böyle adamlar vardır bence, birebir aynısı olmasa da benim eşim de öyleydi. Ben ondan nefret ederken,zerre sevmezken sürekli peşimdeydi yine de kabul etmem için senelerce şans istemişti,sevmesen bile benimle ol derdi.Yalnız zamanla ben de ona deliler gibi aşık oldum. Şu yönden bu konudaki adamdan farklı,asla "başkasına aşık olursan hayatından çekilirim" gibi bir şey demedi,öyle diyen insanın aşkına sevgisine güven olur mu? Dese bile ozaman işin içinde başka çıkarlar vardır.
O değil de şu katili çok merak ediyorum ya, belki de konu sahibinin kocası aşık olursan boşanırız diyip arkadan da saman altından su borusu döşeyip gidip adamı öldürdü ya da öldürttü.Olur mu olur. Cevap da alamıyoruz,adam kadını b.k çukurundan çıkarmış,o yüzden kadın bu kişiye minnettarmış. Nasıl bir hayatı vardı o kısmı da anlamadım. Galiba fake.
evet eşimin bana olan sevgisi saplantılı. ama dediğim gibi yıllar geçti, olay çıkarmayı düşünmüyorum asla. başka sıkıntılar var evet. meseleye insanca yaklaştığınız için çok sağoluneşin saplantılı bir biçimde mi seviyor seni.
eşimi seviyıorum artık boşanmak istemiyorum da diyosun.
o zaman bunu tolore edebilirsin bence.
sonuçta senin de büyük hataların var.
ailen de melek gibi insanlar sanırım hiç hesap sormamışlar sana.
ee bunca alttan alınmaya karşılık senin bu mevzudan olay çıkarma çok çirkin olacaktır
dahası şımarıklık olacaktır.
ama bence eşinle ilgili başkaca sıkıntıların var ve bu biraz bahane olacak gibi.
es geçmemenin üzerinde durmanın sebebi bu.
rica ederim.evet eşimin bana olan sevgisi saplantılı. ama dediğim gibi yıllar geçti, olay çıkarmayı düşünmüyorum asla. başka sıkıntılar var evet. meseleye insanca yaklaştığınız için çok sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?