minnettarlık duyduğum..

Valla ben ki vücut dilinden bile dizi ve filmlerde en önce katili bulurum ama hiç dikkat etmedim bu noktaya. Konu sahibi de çok üstünkörü geçmiş ondan herhalde.
Ama o kadar da fail-i meçhul olamaz diye düşünüyorum. Katili er geç bulurlardı.

öldüren kişi belli lütfen bu konuyu uzatmayın..eşimle de bi alakası yok

Valla canım,adalet her zaman eşit işlemiyor. Konu gerçekse, boşanma evraklarının hazırlanması /mahkemeye verilmesi olaylarıyla bu adamın vefatı aynı gün, böyle tesadüf olabilir mi?Hastalık filan da değil öldürtülmüş.

film senaryosu gibi hikaye.
anladığım kadarıyla üzerinden baya zaman geçmiş.
ailesinin bildiğini yeni öğrendiğin için bozulmuşsun.
ee bu aile bunca zaman sana bişey demediyse,konuyu açmadıysa
ne bileyim hakaret filan etmediyse sen daha ne istiyosun ki.
onlar da geçmişe sünger çekmiş demek ki.
eşimle sorunum yok ta diyosun.
eşinin duygu halini anlamak zor biraz açokcası.
başkasını seven kadını isteyebilen erkek çok nadirdir
sen sadece minnettarlık üzerinden mi yürütüyosun bu evliliği.
yoksa şu an öğrendiğin bu gerçek ile eşinden ayrılma niyetin mi var.
ne bileyim sanki bu mevzuyu bahane edecekmişssin gibi algıladım.
eşin sana çok büyük iyilikler yapmış anlatımına göre.
çok ta şanslıymışsın açıkcası.
milyonda bir olabilecek bir şans bu.
berbat bi hayattan kurtardı diyosun üstüne başkasına aşık oldum demişssin onu
bile kabullenmiş.
herneyse benim merak ettiğim ailesinin biliyor olmasının ne önemi var şu anda ve senin
niyetin ne?

Böyleyse eşiniz ,başınızın üstünde taşıyın
Saygıda kusur etmeyin , hürmet gösterin

öldüren kişi belli lütfen bu konuyu uzatmayın..eşimle de bi alakası yok

İyi de konuyu bu yönüyle ilk değerlendiren ben değilim ki. Dikkat ettiyseniz olsaydı er geç bulunurdu dedim.
Hiç üstünde durmadan gayet normal bir ayrılıkmış gibi bahsedip insanlara soru işareti yaratan da sizsiniz.

Valla ormanda boş arazide öldürülenin katili bile bir şekilde iz sürülüp bulunuyor. Ben kocaya ihtimal vermem. Müge Anlı'lık bir durum yok ortada.

adam psikopat
seni çözmedim zaten..
ailene de seni itibarsızlaştırmak için doğruları söylemiş.
bu durumda sen sevsende sevmesende seni cok sevdiğini sanan bir adamla yanyanasın. bir daha birini sevip ben bunu seviyorum ve boşanmak istiyorum deme. lütfen gizle.
vee minnettarlık bir yere kadar güzel anlaşılabilir birşeydir ama kölelik karşısında eziklik değildir.
minnettar olduğun biriyle evlenmessin.. evlillik başka bir şey..

Valla ormanda boş arazide öldürülenin katili bile bir şekilde iz sürülüp bulunuyor. Ben kocaya ihtimal vermem. Müge Anlı'lık bir durum yok ortada.
Belki kendi yapmamıştır da azmettirmiştir?

Neyse T taika Konunda çok soru işareti var,sen de kapalı kutusun.Anlatmadığın çok şey var gibi. Ne ben konunu bulandırıp seni kızdırayım ne sen beni çileden çıkar. Kaçtım ben,iyi forumlar

Belki kendi yapmamıştır da azmettirmiştir?
Ahahahahahahaha kıyamam ya...
Taktın kocaya.
Tamam adam normal değil belli ki takıntılı da katil demiş işte ya kadın da söylüyor işte.
Sıkma sen güzel canını.

haklısınız daha beterini de yapabilirdi benim gibi birine..bana yaptığı o kadar iyilikten sonra bağdaştıramadım onunla bu davranışı sadece
benim gibi birine cümleni hiç sevmedim. ne yaşamış olursan ol nerden gelmiş olursan ol.
minnet ile mecbur hissetmek farklı.

Adamın öldürülmesi ile boşanma için dilekçe günü aynı gün. Bana biraz şaibeli geldi dikkat edin kendinize.

Onun dışında ailenize söylemiş olması sizi düşündürmesin kocanız sevgilinize bir şey yapmadıysa ve şuan iyi anlaşıyorsanız devam edin.

bı kere evlılıge bıgun ılerde baskasına asık olursa yolun acık olsun derım dıyerek baslanmaz
bu evlılık degıl etrafdakı ınsanları kandırmak bırbırınızı oyalamaktar
sırf resmılestırdınız dıye evlı sayılmıyorsunuz sonucta aynı evı paylastınız karı koca oldunuz ne sacma sey bu ya öhh !

evlıgınızde hıc mutlu degılseenız ıyılestırmeye calısırsınız olmuyorsa efendıce ayrılırsınız onun yerıne o esnada gonul eglendırmek kendınızı kotu duruma dusurmek yerıne cunku allah ınsana beyın vermıs kullansın dıye bedava yanı soylıyım dedım...
bence burda ısın aslı su dupeduz kadın evlıyken baska erkege yurumus yanı... lama cimi yok kılıf uydurmaya gerek yok...ve o kadın o adamı hak etmıyor

allahım cocugumu boyle sacma ınsanlardan korusun

Ahahahahahahaha kıyamam ya...
Taktın kocaya.
Tamam adam normal değil belli ki takıntılı da katil demiş işte ya kadın da söylüyor işte.
Sıkma sen güzel canını.
Hala iddia ediyorum valla iki konu arasında ilişki olduğunu. :)Konu sahibi mantıklı bir cevap verse mesela dese ki "sarhoşmuş arkadaşlarıyla kavga ederken bıçaklanmış" ya da ne bileyim buna benzer bişey olmuş dese bu kadar üstüne düşmezdim. Konu sahibini de çözemediğim için çıkıyorum ben konudan

ben o aşık olduğunuz kişiyi kim öldürdü onu merak ettim alakası var mı eşinizle o durumun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…