Neyse ölen ölmüş gitmiş diyemeyiz bence. Evli olduğu adam katilse çok şey değişir.Hem de baya çoook şey.
Ben zaten buna odaklandığım için adamın boynuzlu olmayı kabul etmesi durumlarına yani psikolojisine yoğunlaşamadım bile.
öldüren kişi belli lütfen bu konuyu uzatmayın..eşimle de bi alakası yokValla ben ki vücut dilinden bile dizi ve filmlerde en önce katili bulurum ama hiç dikkat etmedim bu noktaya. Konu sahibi de çok üstünkörü geçmiş ondan herhalde.
Ama o kadar da fail-i meçhul olamaz diye düşünüyorum. Katili er geç bulurlardı.
Valla canım,adalet her zaman eşit işlemiyor. Konu gerçekse, boşanma evraklarının hazırlanması /mahkemeye verilmesi olaylarıyla bu adamın vefatı aynı gün, böyle tesadüf olabilir mi?Hastalık filan da değil öldürtülmüş.Valla ben ki vücut dilinden bile dizi ve filmlerde en önce katili bulurum ama hiç dikkat etmedim bu noktaya. Konu sahibi de çok üstünkörü geçmiş ondan herhalde.
Ama o kadar da fail-i meçhul olamaz diye düşünüyorum. Katili er geç bulurlardı.
Kimmiş peki,niye yazmıyorsun?öldüren kişi belli lütfen bu konuyu uzatmayın..eşimle de bi alakası yok
film senaryosu gibi hikaye.Kızlar, diyelim ki karşı tarafın ısrarıyla mantık evliliği yaptınız. Adam sizin ona aşık olmadığınızı biliyor ve 'ilerde birgün başkasına aşık olma ihtimalini göze alarak seninle bir hayat kurmak istiyorum, öyle birşey olursa sana yolun açık olsun demeye hazırım' bile diyiyor. Evliliğinizde hiç mutlu değilsiniz gel zaman git zaman başka birine deliler gibi aşık oluyorsunuz. Evlendiğiniz adama bunu söyleyerek ayrılma sürecine giriyorsunuz. Dilekçeye vermek istediğiniz gün işlemler yetişmiyor ertesi güne kalıyor ve o gün aşık olduğunuz adamın öldürüldüğünü öğreniyorsunuz. Aileler boşanma olayından haberdar oluyor. Bir takım özel durumlar nedeniyle eşiniz kağıt üstünde evliliğin kalmasını öneriyor.(sizin yararınıza olduğunu düşünerek) Bu süreçte inanılmaz destek oluyor ve kendi aşkı için insan üstü bir çaba gösteriyor. Bu adam sizi tabiri caizse b.k çukurundan kurtarmış( o olmasa hayatınızda çok kötü bir insan olabilirdiniz) hayatınızda kimsenin sunmadığı desteği sunmuş, maddi manevi hep yanınızda olmuş.. Ona inanılmaz minnettar hissediyorsunuz kendinizi. Tekrar gel zaman git zaman oluyor evli olduğunuz adamla devam etme kararı alıyorsunuz.Bir süre sonra öğreniyorsunuz ki; boşanma muhabbetleri esnasında ailenize sizin bi başkasıyla ilişkiniz olduğunu ve o yüzden ayrılmak istediğinizi anlatıyor ve bunu yeni öğreniyorsunuz.
not:Şu an ufak tefek karakter farkından kaynaklanan problemler haricinde bir sorun yok
dipnot:lütfen yıkıcı yorumlar yazmayın..yaşadıklarımdan yeterince pişmanım
söz konusu durumda kanaatiniz-tepkiniz ne olurdu?
öldüren kişi belli lütfen bu konuyu uzatmayın..eşimle de bi alakası yok
Valla canım,adalet her zaman eşit işlemiyor. Konu gerçekse, boşanma evraklarının hazırlanması /mahkemeye verilmesi olaylarıyla bu adamın vefatı aynı gün, böyle tesadüf olabilir mi?Hastalık filan da değil öldürtülmüş.
adam psikopatKızlar, diyelim ki karşı tarafın ısrarıyla mantık evliliği yaptınız. Adam sizin ona aşık olmadığınızı biliyor ve 'ilerde birgün başkasına aşık olma ihtimalini göze alarak seninle bir hayat kurmak istiyorum, öyle birşey olursa sana yolun açık olsun demeye hazırım' bile diyiyor. Evliliğinizde hiç mutlu değilsiniz gel zaman git zaman başka birine deliler gibi aşık oluyorsunuz. Evlendiğiniz adama bunu söyleyerek ayrılma sürecine giriyorsunuz. Dilekçeye vermek istediğiniz gün işlemler yetişmiyor ertesi güne kalıyor ve o gün aşık olduğunuz adamın öldürüldüğünü öğreniyorsunuz. Aileler boşanma olayından haberdar oluyor. Bir takım özel durumlar nedeniyle eşiniz kağıt üstünde evliliğin kalmasını öneriyor.(sizin yararınıza olduğunu düşünerek) Bu süreçte inanılmaz destek oluyor ve kendi aşkı için insan üstü bir çaba gösteriyor. Bu adam sizi tabiri caizse b.k çukurundan kurtarmış( o olmasa hayatınızda çok kötü bir insan olabilirdiniz) hayatınızda kimsenin sunmadığı desteği sunmuş, maddi manevi hep yanınızda olmuş.. Ona inanılmaz minnettar hissediyorsunuz kendinizi. Tekrar gel zaman git zaman oluyor evli olduğunuz adamla devam etme kararı alıyorsunuz.Bir süre sonra öğreniyorsunuz ki; boşanma muhabbetleri esnasında ailenize sizin bi başkasıyla ilişkiniz olduğunu ve o yüzden ayrılmak istediğinizi anlatıyor ve bunu yeni öğreniyorsunuz.
not:Şu an ufak tefek karakter farkından kaynaklanan problemler haricinde bir sorun yok
Belki kendi yapmamıştır da azmettirmiştir?Valla ormanda boş arazide öldürülenin katili bile bir şekilde iz sürülüp bulunuyor. Ben kocaya ihtimal vermem. Müge Anlı'lık bir durum yok ortada.
Ahahahahahahaha kıyamam ya...Belki kendi yapmamıştır da azmettirmiştir?
benim gibi birine cümleni hiç sevmedim. ne yaşamış olursan ol nerden gelmiş olursan ol.haklısınız daha beterini de yapabilirdi benim gibi birine..bana yaptığı o kadar iyilikten sonra bağdaştıramadım onunla bu davranışı sadece
Kızlar, diyelim ki karşı tarafın ısrarıyla mantık evliliği yaptınız. Adam sizin ona aşık olmadığınızı biliyor ve 'ilerde birgün başkasına aşık olma ihtimalini göze alarak seninle bir hayat kurmak istiyorum, öyle birşey olursa sana yolun açık olsun demeye hazırım' bile diyiyor. Evliliğinizde hiç mutlu değilsiniz gel zaman git zaman başka birine deliler gibi aşık oluyorsunuz. Evlendiğiniz adama bunu söyleyerek ayrılma sürecine giriyorsunuz. Dilekçeye vermek istediğiniz gün işlemler yetişmiyor ertesi güne kalıyor ve o gün aşık olduğunuz adamın öldürüldüğünü öğreniyorsunuz. Aileler boşanma olayından haberdar oluyor. Bir takım özel durumlar nedeniyle eşiniz kağıt üstünde evliliğin kalmasını öneriyor.(sizin yararınıza olduğunu düşünerek) Bu süreçte inanılmaz destek oluyor ve kendi aşkı için insan üstü bir çaba gösteriyor. Bu adam sizi tabiri caizse b.k çukurundan kurtarmış( o olmasa hayatınızda çok kötü bir insan olabilirdiniz) hayatınızda kimsenin sunmadığı desteği sunmuş, maddi manevi hep yanınızda olmuş.. Ona inanılmaz minnettar hissediyorsunuz kendinizi. Tekrar gel zaman git zaman oluyor evli olduğunuz adamla devam etme kararı alıyorsunuz.Bir süre sonra öğreniyorsunuz ki; boşanma muhabbetleri esnasında ailenize sizin bi başkasıyla ilişkiniz olduğunu ve o yüzden ayrılmak istediğinizi anlatıyor ve bunu yeni öğreniyorsunuz.
Hala iddia ediyorum valla iki konu arasında ilişki olduğunu. :)Konu sahibi mantıklı bir cevap verse mesela dese ki "sarhoşmuş arkadaşlarıyla kavga ederken bıçaklanmış" ya da ne bileyim buna benzer bişey olmuş dese bu kadar üstüne düşmezdim. Konu sahibini de çözemediğim için çıkıyorum ben konudanAhahahahahahaha kıyamam ya...
Taktın kocaya.
Tamam adam normal değil belli ki takıntılı da katil demiş işte ya kadın da söylüyor işte.
Sıkma sen güzel canını.
ben o aşık olduğunuz kişiyi kim öldürdü onu merak ettim alakası var mı eşinizle o durumun?Kızlar, diyelim ki karşı tarafın ısrarıyla mantık evliliği yaptınız. Adam sizin ona aşık olmadığınızı biliyor ve 'ilerde birgün başkasına aşık olma ihtimalini göze alarak seninle bir hayat kurmak istiyorum, öyle birşey olursa sana yolun açık olsun demeye hazırım' bile diyiyor. Evliliğinizde hiç mutlu değilsiniz gel zaman git zaman başka birine deliler gibi aşık oluyorsunuz. Evlendiğiniz adama bunu söyleyerek ayrılma sürecine giriyorsunuz. Dilekçeye vermek istediğiniz gün işlemler yetişmiyor ertesi güne kalıyor ve o gün aşık olduğunuz adamın öldürüldüğünü öğreniyorsunuz. Aileler boşanma olayından haberdar oluyor. Bir takım özel durumlar nedeniyle eşiniz kağıt üstünde evliliğin kalmasını öneriyor.(sizin yararınıza olduğunu düşünerek) Bu süreçte inanılmaz destek oluyor ve kendi aşkı için insan üstü bir çaba gösteriyor. Bu adam sizi tabiri caizse b.k çukurundan kurtarmış( o olmasa hayatınızda çok kötü bir insan olabilirdiniz) hayatınızda kimsenin sunmadığı desteği sunmuş, maddi manevi hep yanınızda olmuş.. Ona inanılmaz minnettar hissediyorsunuz kendinizi. Tekrar gel zaman git zaman oluyor evli olduğunuz adamla devam etme kararı alıyorsunuz.Bir süre sonra öğreniyorsunuz ki; boşanma muhabbetleri esnasında ailenize sizin bi başkasıyla ilişkiniz olduğunu ve o yüzden ayrılmak istediğinizi anlatıyor ve bunu yeni öğreniyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?