- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi morsevenbayan
-
Canım bende sığır iliği kürü yaptım bunlar hormondan dolayı dökülmede pek bir işe yaramıyor2 yemek kasigi zeytinyagi 1 tatli kasigi sarimsak ve corek otu yagi 1 cay kasigi da lavanta yagi 2 tatli kasigi çiçek poleni bunlari karistir iyice sacina sur 15 dk. Beklet strecle sonra sacini islatmadan direk sampuani sur soguk suyla yika sacini biraz pis kokar ama ben cokfaydasini gordum hem dokulmeyi azaltti ben saci guclendirdi parladi
Umarım canım buraya yaz olur mu3 aydır dökülüyor saçlarım ve azaldıklarını fark ediyorum bi 3 ay daha böyle olursa kel kalicam :) hormon sonucum yarın çıkacak umarım genetik değildir
Kaşlar dökülüyorsa tiroidin az çalışmasıda kaş dökülmesinde etkiliBende aynı dertten müzdaribim kaşlarım bile dökülüyor bende çinko fazlalığı vardı bir dönem çinko içerikli yiyecekleri bıraktım dökülme durdu şimdi yine başladı henüz doktora gitmedim ama konuyu takipte kalacağım
Lr ürünü mü bahsettiğinizBen bi markaya üye oldum. Lr diye. Onun acil durum spreyinin saç kıranı geçirdiğini ve çok yakın bi arkadaşımın saçlarını artırdığını bizzat gördüm. Ama onlarda herhangi bir sistemik rahatsızlık veya kan değerleriyle ilgili bi sıkıntı yoktu. İnternette bi araştır derim, çünkü sonuçlarının resmini çekmiş çok fazla üye ve kullanıcı resmi var.
Genel bir baktırmam lazım o zaman troid az çalışması yada fazla çalışması sıkıntı teşkil ederKaşlar dökülüyorsa tiroidin az çalışmasıda kaş dökülmesinde etkili
Evet canım tiroid ve erkek hormonuna baktırGenel bir baktırmam lazım o zaman troid az çalışması yada fazla çalışması sıkıntı teşkil eder
Biotin güvenle kullanılabilir.Düzenli kullanırsan işe yarayacağını göreceksin☺Saç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
Hormonlar henüz tamamen çözülemedi ,o nedenle deneme yanılma yoluyla ilaç veriliyo ya düzelirse diye düzelmezse başka ilaç başka tedavi çünkü dr lar bilim adamları ortaya çıkaramıyor sebebini ki sebebi bilmeden sonuca nasıl ulaşsınlar ,bu nedenle de sebebi bilinmeyen bi bozulmayı hormonlarla oynayan kimyasal tedavilerle, (kendi kendine başka sebeplerle dengesi şaşmış ama yine düzelebilecek olan)hormonların dengesini iyice bozuyor uzun süreli ilaçlar tedaviler bazıları ömür boyu sürüyor tedavilerin ve vücut genel anlamda bu kimyasallardan geri dönüşümsüz zararlar görüyor. Oysa bitkisel dengeleyiciler dahil hiçbişey kullanılmasa bile kendiliğinden tiroidi düzelen ya da asla çocuğu olmaz denilip tüp bebek denemeleri yapılıp en sonunda vaZgeçilip 5yıl 10 yıl sonra hamile kalanlar var.Bu konuda ben fitoterapiye yani bitkisel desteğe ve tıkanmış çakraların tıkanma sebeplerini gidererek olumlamalarla tedavi edilmesine sıcak bakıyorum.Çakra tıkanıklığının mantıklı gelme sebebi ise (o para avcısı psikolojisi bozuk insanları asla onaylamıyorum, internette hangi çakra tıkalı testler var ve çözümleri de var kendikendimize yapabileceğimiz çünkü bozan da bizdik tamir eden de biz olabiliriz)insanın bi enerji bütünü olması ve bunun psikolojik sebeplerle bi yerlerde kısadevre yapabiliyo olması :))Zaten daha hiç birini almadım hormon sonuclarim da yarın çıkacak bekliyorum. Açılma var dedi doktor hormonel değilse genetik dedi eğer öyleyse çok üzülücem, bitkisel şekilde tedavi etmek mantıklı aslinda düşünebilirim peki neden hormon tedavisini önermiyorsunuz
Nasıl bir tedavi gördünüz peki şuan hormonlarınız nasılarkadaşlar söylemiş ama bir kezde ben söyleyeyim kesinlikle doktora gidilmeli benim de dökülme sorunum vardı bir erkeklik hormonunun yuksekliğinden kaynaklandığı ortaya çıktı.Tabi horman tedavisideğil de bitkisel tedavileri öneririm özellikle sarımsak çok iyi gelir
Vallahi canım hormonlarım hakkında hiçbir fikrim yok yüksek dedi doktorun ama ben hiç ilaç falan kullanmadım sadece sarımsakla tedavi ettim saçlarımı.Zaten doktorun adet olduğumda çağırdığı ay hamile kalmışım ilaç kullanmak istemedim şimdi emziriyorum hala tedaviye başlamadımNasıl bir tedavi gördünüz peki şuan hormonlarınız nasıl
Bahsettiğiniz ürünün adını bana özelden atar mısınızMinoxil diyorum..
Iceriginde Biotin agirlikli olan bir degil bir cok urun kullandi benimki neredeyse bir sene surdu.. ama erken bir sonuc alamadik gozle gorulcek kadar fark yoktu diyim..
sampuanlar serumlar vs..
Kadin ve erkekte farki var midir bilemiyorum ama..
Bir urun denedik adini veremiyorum ne yazik ki..:) @Kazen reklamdan banlar sonra beni
Bu urunu bir ilacla birlikte kullandik tabi..
Iceriginde sadece minoxil var . Biotin yok.
2 ayda olmayan bolgelerde saclar cikti. Suan bildigin sıkı ve gür saclara sahip maşallah.. tabi bu erkek icin..
Gercekten kullanirken buda kesin sonuc vermez adam akilli diye baslamistik ama 2 ay gecti 3. Ayimizdayiz suan ben hala inanamiyorum o olmayan bolgelerde saclarin ciktigina..
Bende biotinli sampuan kullaniyordum bir ara hizli uzamaya yardimci olmustu. Cok sık sampuan degistiren biriyim. Sabit kalamadım bi turlu. Suanda bambaska bir sampuan kullaniyorum yakinda cok sık sampuan degistirmekten benimde saclarim dokulmeye baslar bu gidisle..
Saçların Nası iyi mi canım Allah bağışlasın bebeğiniVallahi canım hormonlarım hakkında hiçbir fikrim yok yüksek dedi doktorun ama ben hiç ilaç falan kullanmadım sadece sarımsakla tedavi ettim saçlarımı.Zaten doktorun adet olduğumda çağırdığı ay hamile kalmışım ilaç kullanmak istemedim şimdi emziriyorum hala tedaviye başlamadım
Ben de uyguladım şöyle yaptım iliği çıkardım benmari usulü eritip saç diplerime sürdüm üstüne bere geçirdim 5-6 saat bekletip yıkadımSığır iliğini nasıl uyguladiniz
Kesinlikle stres çok önemli inşallah bizlerde şifa buluruzHayir degil oncedende cok sıkı saclari vardi..
Biraz sinir stres tetikledi diyelim..
Sinir stres tetiklemesi diyip gecmemek lazim insanin saclari dokulmaya basladi mi gercekten psikolojisi kotu etkileniyor..
Artik hic bir urun ise yaramiyor diye umitsizlige kapilip ektirme islemi icin arastirmalarimiza baslamistik.
Ama gerek kalmadi cok sukur ki..
Tabi besin olarakta dikkat etmeniz gerekiyor..
Hadi derler ya , yediklerin sacina mi gidiyor
Iste bu soz cidden onemli bir soz. Yediklerimiz ictiklerimiz cok onemli..
Bencede açıklayın bizlerede faydası olurKazene sorayim aciklamamda bir sakinca yoksa paylasicam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?