Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Minoxil ve Biotin

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Canım bende sığır iliği kürü yaptım bunlar hormondan dolayı dökülmede pek bir işe yaramıyor

Kaşlar dökülüyorsa tiroidin az çalışmasıda kaş dökülmesinde etkili

Lr ürünü mü bahsettiğiniz

Doğumdan sonra saç dökülmem hızlandı. Kan ilacı kullanıyorum şampuanıma bepanten b12 ve bemiks ampul kırıyorum karıştırıyorum ama başka yöntem bilmiyorum. Bu konuda benim de bilgim yok açıkçası

Kan değerlerinize baktırdıysanız herhangi bir problem çıkmadıysa bana dermatoloğumun önerisi shen min women ilacı olmuştu bitkisel içerikli elbette
ayrıca Vichynin derkos (mor renkli) şampuanını kullanıyordum bir süredir gebelik dolayısıyla yine dökülme önleyici fakat bitkisel bi şampuan kullanıyorum çevremden duyduğum priorin adındaki şampuanda epey başarılıymış :) umarım bi faydam dokunmuştur geçmiş olsun.

Hormonlar henüz tamamen çözülemedi ,o nedenle deneme yanılma yoluyla ilaç veriliyo ya düzelirse diye düzelmezse başka ilaç başka tedavi çünkü dr lar bilim adamları ortaya çıkaramıyor sebebini ki sebebi bilmeden sonuca nasıl ulaşsınlar ,bu nedenle de sebebi bilinmeyen bi bozulmayı hormonlarla oynayan kimyasal tedavilerle, (kendi kendine başka sebeplerle dengesi şaşmış ama yine düzelebilecek olan)hormonların dengesini iyice bozuyor uzun süreli ilaçlar tedaviler bazıları ömür boyu sürüyor tedavilerin ve vücut genel anlamda bu kimyasallardan geri dönüşümsüz zararlar görüyor. Oysa bitkisel dengeleyiciler dahil hiçbişey kullanılmasa bile kendiliğinden tiroidi düzelen ya da asla çocuğu olmaz denilip tüp bebek denemeleri yapılıp en sonunda vaZgeçilip 5yıl 10 yıl sonra hamile kalanlar var.Bu konuda ben fitoterapiye yani bitkisel desteğe ve tıkanmış çakraların tıkanma sebeplerini gidererek olumlamalarla tedavi edilmesine sıcak bakıyorum.Çakra tıkanıklığının mantıklı gelme sebebi ise (o para avcısı psikolojisi bozuk insanları asla onaylamıyorum, internette hangi çakra tıkalı testler var ve çözümleri de var kendikendimize yapabileceğimiz çünkü bozan da bizdik tamir eden de biz olabiliriz)insanın bi enerji bütünü olması ve bunun psikolojik sebeplerle bi yerlerde kısadevre yapabiliyo olması :))

Nasıl bir tedavi gördünüz peki şuan hormonlarınız nasıl

Nasıl bir tedavi gördünüz peki şuan hormonlarınız nasıl
Vallahi canım hormonlarım hakkında hiçbir fikrim yok yüksek dedi doktorun ama ben hiç ilaç falan kullanmadım sadece sarımsakla tedavi ettim saçlarımı.Zaten doktorun adet olduğumda çağırdığı ay hamile kalmışım ilaç kullanmak istemedim şimdi emziriyorum hala tedaviye başlamadım

Bahsettiğiniz ürünün adını bana özelden atar mısınız

Saçların Nası iyi mi canım Allah bağışlasın bebeğini

Kesinlikle stres çok önemli inşallah bizlerde şifa buluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…