Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Minoxil ve Biotin

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Hadi ya of bende röfleden sonra iyice arttı

Kixlar benimde saclarim 6 ay kadar avuc avuc dokuluyordu denemedigim sey kalmadi karanfil.suyu vs snra doktora gittim b12 eksikligim cikti hap kullandim 1 ay ama oda tamamen kesmedi ardindan son care naturwayin sarimsak sampuanini kullandim icinede (500ml )dogum kontrol hapi ezerek attim yaklasik 15 tane ikinci yikamadan snra baya farketti ama hangisi daha yararli oldu bilmiyorm.ayri ayri kullanmadm cnku ikisinede ayni aynda basladm 2 aydir kullaniyorm bi ara yok denecek kadar azaldi dokulmem ama.smdi biraz artti gibi sampuanim.yeni bitecek denemeye deger benim tek cozum bulabildigim yontem buydu

Canım rofle çok ağır bir işlem saç için o işlemden sonra saç kaldıysa şukretmelisin ve vakit kaybetmeden onarıma baslamalısın yanma kopma da var mı saçında ?
Yanma Yok malesef kopma oldu şuanda da dökülüyor of nasıl böyle bir salaklık yaptım ki kendime çok kızıyorum

Ne kadar sürede çıktı ablanınız saçları

Şuan nasıl saçlarınız peki iğnenin ismi nedir

Hormon bozukluğunuz erkeklik hormonu mu birde demir eksikliği için hangi ilaçları kullandınız

Kallavi derken canım
Etkili yani benim saçlarım ıslakken hamur gibi olurdu mesela kuruykende çok sertti sende de var mı bilmem ama ben keratin maskeleri kullandım en son keratin ampulü kullandım ondan baya fayda gördüm birde arı poleniyle yapılan bir kür var ondan da çok fayda gördüm yine birde günlük durulanmayan saç kremi kullandım gerçi onu hala kullanıyorum elseve boya saçlar için olan mucizevi krem yani yaptıklarından aklıma gelenler bunlar çok faydalarını gördüm bunların

Ben yıllardır arada biraz Z.yağını ısıtıp ılık olacak içine badem yağı ve birazda hint yağı koyup karıştırıp saç diplerime ve kalanıda saçlarıma iyice yedirip streçle sarıp 2 saat bekletip yıkıyorum bu saçlara parlaklık canlılık verir saçı besler bakımlı görünen ışıl ışıl saçlarınız olur

Ben Zaten o röfleli o yıpranık sönük saçlarımı kestirdim canım birde dökülmede olunca yine kestirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…