- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi morsevenbayan
-
Hadi ya of bende röfleden sonra iyice arttıO zaman stres yapma canım boş yere benim doğumdan sonra rahat bir yıl döküldü stres sadece dökülmeyi arttırır o yüzden mümkün mertebe relax ol bir yıl sonra dökülenler çıktı ama tabi ben uslu durmadım küllü kumral yapmak için açıcı kullandım ve hazin son
Amin canım aminSaçların Nası iyi mi canım Allah bağışlasın bebeğini
Canım rofle çok ağır bir işlem saç için o işlemden sonra saç kaldıysa şukretmelisin ve vakit kaybetmeden onarıma baslamalısın yanma kopma da var mı saçında ?Hadi ya of bende röfleden sonra iyice arttı
D vitamini seviyeniz kaç ?Meraba bendede d vitamini ve cinko eksikligi var d vitamini icin 10 gunde bir igne vuruluyorum birde cinko kullaniyorum cinko ne zaman sonra etki eder ben baslayali bir hafta oldu gerci
Yanma Yok malesef kopma oldu şuanda da dökülüyor of nasıl böyle bir salaklık yaptım ki kendime çok kızıyorumCanım rofle çok ağır bir işlem saç için o işlemden sonra saç kaldıysa şukretmelisin ve vakit kaybetmeden onarıma baslamalısın yanma kopma da var mı saçında ?
24 duD vitamini seviyeniz kaç ?
Hmm yanma yoksa iyi yine de durumu ama kallavi bir bakımı hakediyor saçlarınYanma Yok malesef kopma oldu şuanda da dökülüyor of nasıl böyle bir salaklık yaptım ki kendime çok kızıyorum
Ne kadar sürede çıktı ablanınız saçlarıAblamda da olmuştu resmen bir tarafı açılmıştı. Gidip kestirdi saçlarını ama fayda etmedi. Sonra hormon testi yaptırdı ve anladık ki tiroidleri aşırı çalışıyor ve vücudunda birçok azalma var tedaviye başladıktan sonra küçük küçük saçlar çıktı suan eskiye döndü. Yani eğer mevsimsel değil de çok dokulmeniz varsa ki bunu siz daha iyi bilirsiniz kesinlikle kan degerlerinize baktirin. Çok geçmiş olsun. Kafanızı çok takmamaya çalışın kökü sizin emin olun dökülen kadar çıkan da olacaktır.
Kallavi derken canımHmm yanma yoksa iyi yine de durumu ama kallavi bir bakımı hakediyor saçların
Sarımsak yağına 5 damla ekleyerek kullandım 3 4 kez ama kesmedi bile dökülmeyi
Şuan nasıl saçlarınız peki iğnenin ismi nedirBahsedilen ürünleri kullanmadım.
Ama saç dökülmesi ciddi bir sağlık problemi.Ve kesinlikle bir hekime danışılmalı.
Cinko B12 vb gibi tahlilleri yaptırmalısınız
Bir dönem bende yaşadım bu problemi. Ama sadece mevsimsel bir şeydi. Yinede doktora göründüm. Bana saçin temizlenmesi icin ketoral şampuan ve birde saç derisine sürülmesi icin bir losyon verdi. Ama sadece şampuanı kullandim.
Ayrica birde kortizon ignesi verdi. Sac dökülmesini ciddi oranda durduruyormuş. Kortizonun zararlarını bildigim icin igneyi yaptırmadım
Of inşallah en kısa zamanda dururAmin canım aminAslında gerçekten bayağı gelişme göstermişti ama şu emzirme doneminde yine dökülmeler başladı
Banada yazar mısınız aynı sorun bende de var malesefBurdan yazamam reklam olur. Ama özelden yazarsanız saç dökülmesi için bişey önerebilirim. Dökülen saçlar bile yeniden çıkıyor
Hormon bozukluğunuz erkeklik hormonu mu birde demir eksikliği için hangi ilaçları kullandınızM morsevenbayan biotin kullandım solgar marka. Saç ve tırnağa çok iyi geliyor. Kerastase ın aminoxil serumunu tavsiye ederim. Bir dönem hormon bozukluğu ve demir eksikliğinden saçlarım dökuldu. Kerastase kullandım. Hem kesti hem de dökülenkerin yerine çıkmasıni saglıyor. Kerastase satan kuaförlerde bulabilirsin. Kesin kanda demirine baktır
Etkili yani benim saçlarım ıslakken hamur gibi olurdu mesela kuruykende çok sertti sende de var mı bilmem ama ben keratin maskeleri kullandım en son keratin ampulü kullandım ondan baya fayda gördüm birde arı poleniyle yapılan bir kür var ondan da çok fayda gördüm yine birde günlük durulanmayan saç kremi kullandım gerçi onu hala kullanıyorum elseve boya saçlar için olan mucizevi krem yani yaptıklarından aklıma gelenler bunlar çok faydalarını gördüm bunlarınKallavi derken canım
Ben Zaten o röfleli o yıpranık sönük saçlarımı kestirdim canım birde dökülmede olunca yine kestirdimEtkili yani benim saçlarım ıslakken hamur gibi olurdu mesela kuruykende çok sertti sende de var mı bilmem ama ben keratin maskeleri kullandım en son keratin ampulü kullandım ondan baya fayda gördüm birde arı poleniyle yapılan bir kür var ondan da çok fayda gördüm yine birde günlük durulanmayan saç kremi kullandım gerçi onu hala kullanıyorum elseve boya saçlar için olan mucizevi krem yani yaptıklarından aklıma gelenler bunlar çok faydalarını gördüm bunların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?