- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi morsevenbayan
-
İnşallah görürsün canımDaha almadım o yuzden kc mg verdi bilmiyorum, 3 ay kullan dedi bana da zaten an biraz sabırsız bi yanım var kısa süre de etki görsem en azından daha umut dolu olurum
Çok düşük benimki gibi canım 80 olması lazım ben haftalık yaptırıyorum iğneleri hemen yükselsin diye birde damlasını kullanıyorum
Diplere açıcı uygulandıysa muhtemelen saç derisi de hasar görmüştür sana yazdığım arı poleni kürü o soruna da iyi geliyor ben başka bir sitede keşfettim bunu burada yazmam doğru olmaz belkiBen Zaten o röfleli o yıpranık sönük saçlarımı kestirdim canım birde dökülmede olunca yine kestirdim
Bende arı poleni var canım gördüğün site kozmik bakım mıDiplere açıcı uygulandıysa muhtemelen saç derisi de hasar görmüştür sana yazdığım arı poleni kürü o soruna da iyi geliyor ben başka bir sitede keşfettim bunu burada yazmam doğru olmaz belki
Evet evet doğru o siteBende arı poleni var canım gördüğün site kozmik bakım mı
Tamam canım çok sağol umarım dökülenler tekrar çıkarEvet evet doğru o site
Tabiki de mutlaka yazicamUmarım canım buraya yaz olur mu
Sarımsak yağı kullandım ben 2 sene önce çok ise yaramıştı ama bu sefer hiç etki etmedi insallah siz fayda görürsünüz :)Bana demir takviyesi vs ilaclar yaramadi saçım cok uzundu belime kadar, kestir uzar dediler omuzlarimakadar kestirdim yaramadi... sarımsak kesin denemeye kararlıyım artik ne kadar kokarsa koksun :)
Ne demek canımM morsevenbayan canım çok sağol böyle bir konu açtığın için hepimize faydalı olur inşallah
Doktorum %5lik olanı yazdı, ayrıca yazınız için de çok teşekkür ederimTatlım geç gördüm kusura bakma
Minoxil bayanlar için olan %2
Erkekler için olan %5
dr un kaçlık tavsiye etti bilmiyorum ama ben bayanlara da %5 lik tavsiye ediyorum.
Etkisini gören çok var.
Biotin hap olarak mutlaka kullan saç dökülmesi yaşamayanlar bile saçın kalitesini arttırmak için kullanıyor rahatlıkla gerçekten etkilli. sana tavsiyem dermokozmetik şampuan kullanman ayrıca içinde biotin de olsun. Çünkü normal kozmetik şampuanlarda aşırı kimyasal var saçı edavi etmiyor aslında kullanmayı bırakınca saç eski haline dönüyor buradan anlayabiliriz gerçekliğini.
Hormonların iyi çıkar inşallah iyi (çıkmazsa) saç dökülmesi için olan bütün sıvı yıkama ürünlerini şampuan kem sprey gibi olanlar yani başını yıkayarak kullan çünkü vücutta da etki ediyor kıllanma yapıyor bazı kişilerde sende önlem almış olursun.
Zaten 3 ila 6 ay belki daha uzun süre kullanman gerekli saçının durumuna göre. düzenli kullandığında bu süreçler sonunda hala fayda etmiyorsa direk saç çıkaran ilaç önerebilirim dr una danışırsın tabi. Ama bu en son aşama kel kalma ihtimalinde tavsiye edilen bir şey.
Bir hafta boyunca saçlarını yeşil sabunla yıka ve saç kremi kullanma iyi gelir inşallahSaç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
Biotin kullandım ve memnun kaldım birkaç günde dökülmem durduSaç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
evet kullanıyorum ilaçTriod için ilaç kullanıyor musun peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?