Minyon kadinlari kiskaniyorum:(

benimkocam daha önce evliydi. 2 çocuğu var boşanmış ve cocukları da karısı da minyon annesine çekmiş. Kocamın ailesinde de en yüksek olan kocam zaten. Hamileyim eşim bana diyor ki çocuğun benimkilerin yanında yaşı küçük olsa da kocaman olcak ve cocuklarımı kendinden utandəracak yanı. Çocuklarının özgüveni düşecekmiş. Daha doğmayan bebeye bunu söyleyene ne cevap veriym? Kıçın kadarı almasaydın çocuklarn da adam gibi geni olsaydı dedim bende. Şimdi kim kaba allah aşkına
Özrünüz kabahatinizden büyük ne diyim. Adam gibi geni sadece boya bağlıyorsanız acırım size. Tabi ki siz kabasınız.
Sizden bi dolu laf yiyeceğim de yine de söyledim.
Ay iyi ki etrafımda sizin gibi biri yok

Ben 178 im. Kurur duyuyorum hava atiyorum. Annem öğtetdi saolsun. Kendimi sevmeyi. Bana uzun diyenede ben uzn diğlm sen deformesin engellisin dünya standartı 170 ister derim. Ay biri yanmda laf sokunca çocuğu minyon olcak annesi gibi falan diynce bi bkasna ben diyorm o ne la öyle raxit. Oğlu olsa kız gibi top gibi olcak kıçı kadar.askerde kavgada şak diye ezecekler. Mankmısn kız sen? Kurut duy. Kizin manken oğlun boylu posunlu olcak. Onlara da şak diye sok lafı. E askerde görürz senin minyon torunununu minnoş olmaz inş diye :super:ben topuk giysem eşimi geçiyorum herkes maşallah falan diyo. Eşim eskiden dalga geçerdi özgüvenimi görünce şak diye cevabını verince artk yanında eksik kalyorm falan deçeye başladı

Sizinkisi özgüven değil kompleks oluyor.
Nasıl bu kadar abartabiliyor sunuz? Bir insan en çok neyden bahsediyorsa ondan muzdariptir.
Yok engelli yok minnoş .. yok top gibi olacak... siz hayata şak şak laf sokmaya mı geldiniz
Annenizin öğrettiği kendini sevme olayını siz yanlış anlamışsınız ne yazık ki:KK3:

Bence gayet boyun normal çok uzun değilsin. Eşinin aile tarafı yüzünden takıntı yapmış olabilir misin bu durumu? Yani hepsi minyon ve bunu hep dile getiriyorşar besbelli o yüzden sende kuruntu yapıyorsun bence.
Minyonum,buyum 1,63 zayıfım bide herkes çocuk gibisin şirine filan diyor :KK70: hangisi daha kötü bilemedim :KK33: ama kuruntu yapmıyorum kendimle barışığım. Bence en önemlisi özgüvenli olmak. Yani boymuş,başka birşeymiş mesele o değil. Sen kendinle barışık olursan eminim daha farklı düşünürsün..

benimkocam daha önce evliydi. 2 çocuğu var boşanmış ve cocukları da karısı da minyon annesine çekmiş. Kocamın ailesinde de en yüksek olan kocam zaten. Hamileyim eşim bana diyor ki çocuğun benimkilerin yanında yaşı küçük olsa da kocaman olcak ve cocuklarımı kendinden utandəracak yanı. Çocuklarının özgüveni düşecekmiş. Daha doğmayan bebeye bunu söyleyene ne cevap veriym? Kıçın kadarı almasaydın çocuklarn da adam gibi geni olsaydı dedim bende. Şimdi kim kaba allah aşkına
"Kıçın kadarı almasaydın" mı:KK57:
İkidir yorumunuza denk geliyorum,sizdeki bu uslup sorununu nasıl yapsak ya:confused:

Ben 178 im. Kurur duyuyorum hava atiyorum. Annem öğtetdi saolsun. Kendimi sevmeyi. Bana uzun diyenede ben uzn diğlm sen deformesin engellisin dünya standartı 170 ister derim. Ay biri yanmda laf sokunca çocuğu minyon olcak annesi gibi falan diynce bi bkasna ben diyorm o ne la öyle raxit. Oğlu olsa kız gibi top gibi olcak kıçı kadar.askerde kavgada şak diye ezecekler. Mankmısn kız sen? Kurut duy. Kizin manken oğlun boylu posunlu olcak. Onlara da şak diye sok lafı. E askerde görürz senin minyon torunununu minnoş olmaz inş diye :super:ben topuk giysem eşimi geçiyorum herkes maşallah falan diyo. Eşim eskiden dalga geçerdi özgüvenimi görünce şak diye cevabını verince artk yanında eksik kalyorm falan deçeye başladı

Düşünce yapından midem bulandı! İnsan olmak gerek şu hayatta! Seninki özgüven değil başka birşey güzelim!

Ayy paçadan akıyor.. kız sus bence konuştukca batıyorsun.

Bence senin özgüvenin yerle bir olmuş. Sana ne desek seni kurtaramayız. Bir kere esinin arzularini niye takinti yaptin anlamiyorum. Esinizin kölesi değilsiniz kizlar ona mukemmeli sunmak zorunda degilsiniz. Ki neye gire mukemmel kime gore mukemmel ? Orasi da tartisilir. Bende o boydayim ve kiloluyum. Ama hicbir zaman bunu takinti etmedim. Hele esim minyonlardan mi hoslaniyor diye acaba hayati kendime hic zehir etmedim. Esinizin sevgisinden emin iseniz bosuna kendinize dert edinecek seyler aramayin. Kaynanangde minyon sevebilir herkesin kendi tercihi.

Yahu git biraz eğitim al da konuşmayı öğren! Ne kadar ayıp ne kadar çirkin kelimelerin var senin böyle?

Okadar cok isterdim ki.minyon olmak:KK43: benim boyun 170 sayilir ve oldukca kemikli biriyim omuzlar genis legen kemiklerim bile baya belirgin kemikliyim.bariz gorunuste kendimi kaba hissediyorum akrabalarim ve esimin akrabalari ailesi icinde neredeyse en kalipli benim diyebilirim esimin aile ve akrabalarinin erkekleriyle ayni kaliplardayim ayni boylardayim genelde ..esimde 175 anca..aramizda cok ama cok az fark var hatta ayakkabi giyince ben ayni boydayiz...esim beni gorerek evlendi tamam ama cinsellik konusunu dusununce acaba diyorum? Kim ne derse desin erkekler icgudusel olarak minyon kadinlari daha seksi buluyormus..bunu bazen esim de de seziyorum ya da paranoya yapiyotum bilemiyorum..ama genelde kucuk seylerden hoslaniyor mesela esyalarin bile kucugunu seviyor sunu alalim kuchk sirin heryere sigar tarzi konusuncs icime bisey oturuyor..kaynanam falan da mesela biriinin gelininden falan bahsdince ay cok guzel.minyon piti piti bayildik tarzi konusuuyolar...onlar resmen ole sevdiklerini belli ediyolar ama mesela gecen biriinden bahsediyilar kaynannamin kiz kardesi goruch usulu bazen kiz goruyo ogluna biyerlerde sora konusuyolar aralarinda aman cok iri hantal begenmedim ben falan diyolar...bide gorumcem minyon onun kizi icin annesi gibi minuon olcak diye seviyilar hani anlarsiniz hosuna gidiyor hepsinin minyon olmasi torunlarinin falan..ama benim kizim icin bu sen gibi iri olcak diyolar sadece...onlar iri dedikce ben hakaret gibi hissediyorum...iyice taktim ya yanimizdsn minyon ve bakimli biri gecse resmen kiskaniyorum acaba ne dusundu falan diyorum...sevgi anlaminda degil.sevgisinden eminim cok sukur sever sayar ilgilenir oper koklar sma cinsrllik konusunda tek takintim...beni sevdi evlendi ama mecburiyetten bole kalipli belkide cok da arzulamadigi biriuyle iliski yasiyor diye paranoya yapiyorum.ben minyon olsam sanki daha cok zevk alcak gibi hisssediykrum afedersiniz biraz kelimeler acik oldu ama..nebilim.kendimi onla yatakts ozellikle erkek gibu hissediuorum bazen irilihimdem kemiklerimden oturu..o da ole dusunuuomudur acaba..bazen cok pardon ama ereksiyin sorunu da yasiuor acaba etkilenmiyormu benden ..ona da gidip sen minyon mu seviyosun tarzi bise sormam essegin aklina karpuz kabugu sokmayalim.simdi..ama bu dusuuncrden kurtulamiuorum...:KK43:boyu 155 160 arasi olanlar ozellikle lutgen hicbizaman takinti yapmayin kisayim.diyr falan ..her erkegin yatak fantazisinde minyon kadin varmis genelde diye duydum esleriniz sevgilileriniz konusunda icinizde rahattir boylelikle:KK43:

160 boylu biri olarak uzun boylu kadınlara bayılıyorum, daha dikkat çekici daha gösterişli ve daha seksi oluyorlar.

Sen italyancayı öğrensen hemen selist mi yazacaksın yanı? O kadar zekan fışkırıyor dimi. Hadi ordan sinir etme beni. Keyfim istediğm gibi yazarım
.mantığından belli yabancı dil öğrenmemişsin hiç

Güzelim benim de kaçıncı dilim türkçe ve ana dilim de değil. Ama kelimelerime ve uslup'uma dikkat ediyorum bu çok zor birşey değil. Sen resmen insanları kışkırtıyorsun!
Kitap oku emin ol geliştireceksin ve biraz olsun birşeyler öğrenmiş olursun. Böyle konuşursan insanlar tabi ki seni ezer bu ne böyle?

160 boyun var bende miyonum evet.hatta yuz hatlarim bile yasimi gostermez.yasimi soyledigimde benim normalde 10 yas daha kucuk gozterdigimi soylerler.bu da insanlarin esimle bizi kardes hatta babanmi demesine kadar gitti.

Bende bundan hosnut degilim.bende miyon olmak istemezdim.bende boylu poslu olmak isterdim.
Uzun boylu olmak en guzeli.dert etme bunu.
Benim yerimde olmak istemezdin tahminim.

Boyum 170 ve bugune kadar hic sikayetci olmadim boyumdan.
Bende minik olmak istemezdim cevremdeki herkes nerdeyse boyum keske senin kadar olsa demistir. Giydiğim yakisir kilo alinca dahi goze batmaz cok. Su an 60 kiloyum misal 5 kilo aldim 2 ayda ama yakisiyor.
Genel olarak boyu kisa olanlar uzunlari kiskanir ve laf sokustururlar ya oyle olmus sanki sizde de :)
Ozguvenli olun boyu sizin kadar olmak isteyen mikyonlarca kadin var :)

Önce bi boy vereyim: 175.
60 kilodan fazla göstermiyormuşum, bilseler ki 68im :)
Boy, kilo kaldıran bir özellik; iri de olsanız, orantılıysanız fark etmiyor; ki 90 kiloyu gördüm hamilelik sürecinde (Tamam 96 kilo :KK70: ) ancak 160 boyundaki arkadaşımın 75 kilo halinden daha normal duruyordum.
Minyon olmanın da avantajları var, bodur tavuk her daim piliçtir derler :)) Eh imrenmemek elde değil minyon çıtı pıtı hanımlara ama kendinizi salt "Eşim minyon mu seviyordu ki?" diye paranoyaklaştırmalara değmez.

İlla bir sorun olduğunu düşünüyorsanız-size bu yansıyorsa; o sorun sizin iri olmanız değil, eşinizin 188-190lık kaslı ve haşin lumberjacklere göre minyon kalmasıyla ilgilidir belki.
8965incib3198355.webp

neyini beğenmediniz yahu..
minnoş, top , kç yazmayı öğrenmiş her türlü argo var işte. :KK53:

dil bilmeyi bundan ibaret sanıyorsa demek..

Güya türkçeyi pek bilmiyormuş :ıslık:ama en aşağlayıcı lafları da öğrenmiş.
Öyle özümseyerek yazmış ki o sözleri. Bizde yedik.
5 dil biliyorum lafını da o saniye gaza gelip yazdı şimdide geri alamıyor.

Minyon kadinlarin ben de daha sansli oldugunu dusunurum.

Ama bu konuda yapacak birseyiniz yok.
Siz de dev degilsiniz sonucta.
1.70 asiri bir boy degil.
Fazla kilo almamaya bakin
Yapacak basla seyiniz yok
Kendinizi sevin

Ben şu an şoktayım 170 bi insan kendini nasıl bu kadar uzun hissedebilir diye :KK57::KK57::KK57: 1,73 boyum 65 kiloyum.. 2,5 yıl önce ilk evlendiğimde 57 kiloydum bi ara 68 kiloya kadar çıktım kıyafet bedenim bile sadece yarım beden değişti herkese 8-10 kilo aldım diyince inanamayıp inceliyolar ve yine de inanamıyolar çünkü boy olunca biraz(!) kilo bile çok belli olmuyo bu mükemmel bişey :21:avantajları yerine nasıl bu kadar kötü düşünebilirsiniz şaştım kaldım :KK57::KK57: Eşim 185 hep çocuk yapalım demez de"bi tane manken yapmasak mı" der :21::21: 5-6 cm topuklu giyince nerdeyse 180 oluyorum girdiğim her ortamda dikkatleri mıknatıs gibi üstüme çekiyorum.. Herkes manken gibisin diye övgüler yağdırıyo.. Siz nasıl bi ortamdasınız ben anlayamadım 170 bile olmayan bi boyla (nerdeyse 170im dediğiniz için) sırık muamelesi görüyosunuz?
Benim tek sorunum biraz kısa bile giysem aşırı dikkat çekmek.. O yüzden kısa elbiseleri etekleri şortları tatil ve düğün dernek dışında hayatımdan nerdeyse çıkardım.. Aslında eşim gayet modern bi insandır ama biraz asabidir(bana karşı değil) bikaç kez dışarda kavga gürültü olunca ben de artık kısa giymeyi bıraktım.. E malum dışarda öküz maganda çok:KK12:

Back
X