Minyon olmak...🤷🏻‍♀️🐥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen uzun boylu aramışsın ama oğlun böylesini tercih etmiş deyin sizde. 175 te sanki erkeklerde Dalyan gibi bir boyda sizi beğenmiyor.

Ben 158 boyundayım. Eşim 1 86. Benim kendi ailem rahatsız oldu bu farktan ama onlar diyene kadar bana öyle aman aman uzun gelmemişti hiç. Eşimin kocaman olmasını seviyorum yanında mini minnacık kalmayı hiçte dert değil.

Eşimin ailesi de uzundur. Sizin eşinizin boyunda benim görümcem kayınvalidem 1.72. Fotoğraflardan beni ilk gördüğünde kısa olduğumu belirten bir şey demiş. Çok güzel maşallah ama biraz kısa mı demiş. Eşimde öyle deme anne o benim miniğim demiş. Kayınvalidem anlatır.

Eşiniz kendine uygun görmüş kimseye bir şey demek düşmez. Hiç sıkmayın canınızı ayrıca kısa boyu topuklu ile falan uzatıyoruz iyi kötü.uzun boyda güzel ama 1 75 olsan nasıl kısaltacaksın. burada bir konuda görmüştüm sanırım. Erkekler neden minyon kadın seviyor demişti. Uzun boylu bir arkadaş. Sen takma ki onlarda uzatamasın.

Son düzenleme:
Ben şunu anlamıyorum, bu kayınvalideler kim oluyor da gelinin fiziksel özelliği bile onların gönlüne göre olmak zorunda oluyor? Bu ne kendini ve haddini bilmezlik. Bir de ciddiye mi alıyorsunuz böyle insanları?
Böyle cümleleri yüzüne yüzüne kurma cüretini nasıl gösteriyor mesela? Ne münasebet canım.
Sinirlendim

boyum 154
eşim de 170
bnce iyi böyle
160 olsam iyiydi ama olmayınca da bişey olmuyo

eşinizde uzun değilmişki 1.75 kısa bir erkek için,benim boyum 1.79 eşimin 1.91 ama eşimin anneside beni beğenmez imalarda bulunur sürekli işte bankacı kız vardı keşke onunla evleneydi fln diye,boy pos vs önemsiz şeyler bunlar saçmalık hepsi takmayın bunları

Benim gibi kısa boylu ve mutlu olan kendiyle barışık ve hiç kafaya takmayan var mı kızlar?
1,80‘lik kocaya, 1,70’lik bir kız evlada sahip 1,5 metrelik bir kadınım, hayatım boyunca 2 karış olmamı hiç dert etmedim, sizinki gibi kayınvalideyi zıplayarak döverim, merdiven dayar döverim boya çare var da dile yok, kaldı ki kayınvalideniz de 2 metre çocuk doğurmamış, eşinizin boyu erkekler için orta boy kategorisine giriyor.

Eşinizle mutluysanız kayınvalidenizin söylediklerini kafanıza bile takmayın, her şey boy değil.

Ben 155 eşim 184 önemli olan boy değil bende senin gibi takiyodum düğünde Nisan'da 12 cm topuklu giydim şimdiki aklım olsa giymezdim bile

Boyum 160 eski sevgilim 190 dı. Erkekler kendilerinden kısa olan kızlardan hoşlanıyolar bakmayın öyle uzun gelin isterdik vesaire demelerine. Uzun boylu kadınları kendilerine kompleks yapıyorlar.

Bence kilo vermeye bakın sağlığınız için söylüyorum. Kilo boyu geçmemeli fazlası iç organlarda yağlanmaya kadar gidiyor. Kilo verirseniz boyunuz da daha uzun durur.

Evet haklısınız uzun boylu kadınları kendilerine kompleks yapıyorlar.

Kilo verme konusunda da şöyle diyeyim ben yıllarca 45-46 kiloydum hayatım boyunca en fazla 47yi görmüştüm ve bu durumdan öyle rahatsızdım ki. Kilo almak istiyordum. Son bir yılda bu kiloma geldim ve şuanki halim eskiye nazaran çok iyi yani mesela eskiden omuzlarım sırtım küçücüktü zaten boyum kısa bahsettiğim üzere resmen çocuk reyonu bile olurdu üzerime. Daha bir minnoştum. Şimdi bu kilomla mutluyum ama dediğiniz gibi tabi sağlık açısından dikkat etmek gerekiyor.

Kayınvalideniz gidip mankenlik ajansından gelin arasaymış o zaman diyeceğim ama bu seferde eşiniz kısa kalırdı zira oda uzun değil

Aman sanki oğlu da 1,93’lük dalyan, efendime söyleyeyim bir Andrea Denver. İnsanların kendine has fiziksel özellikleri vardır. Uzun olabiliriz, kısa olabiliriz, zayıf olabiliriz, kilo almış olabiliriz; bunlar üstünlük belirten betimlemeler değildir. Sağlığınız yerindeyse, eşinizle birbirinizi sevmiş beğenmiş evlenmişseniz; geride kalanlara avuç yalamak düşer.

Kayınvalidenin boyu kilosu kaç? Siz de onun fiziksel özelliklerinden vurun.. uzun olsaniz başka bir özelliğinize laf ederdi hiç takmayin

Birdahakine Oğlun bakmaya doyamiyor de. bir de kahkaha patlat. biraz da onun içine dert olsun. Ne güzel yaşınızı hiç göstermeyeceksiniz. Elalemin ağzı torba değil ki buzesin.

Boyum 155 kilom hep 49’du son bi kaç senedir 2/3 kilo aldım. Oldum olası ufacık tefecik bi kadınım.
Ben de isterdim tabi 5/10 cm daha uzun olmayı ama yapacak bir şey yok. Sağlığımız yerinde olsun napalım.
Kayınvalideye gelince ince ince gereken cevabı verirsen bi daha sana böyle bir saygısızlık yapamaz diye düşünüyorum. Sesin çıkmıyo diye düşündüm karşısında.
Hatta ben bi kez kayınvalidem bende iken yorulmuştum bi gün bacaklarım ağrıdı demiştim bana dedi ki senin bacağın mı var?
Ben de verdim cevabını bacaklarım yokta sen sırtında mı taşıyoshn beni dedim. O son oldu.
Daha boyumla ilgili yorum yapmadı.
Hem minyon olmanın avantajları çok, bi kere hep genç görünüyosun. Kimsenin lafı ile moralinizi bozmayın kendinizi sevin enerjinizi düşürmeyin

Benim de eşimle aramda 25 cm var. Günlük hayatımda topuklu giymem. Yani umrumda olmaz. 1.75 erkek için uzun sayılmaz zaten. Kısacası he deyin geçin evlenmişsiniz bitmiş, kv boyunuzdan memnun değil diye boşanacak haliniz yok

Kız dev gibi adamlar minyon minnak kız arıyor yana yakıla ben 1.57 im eşim 1.78 kucağına rahatça alabiliyor rahatça eviriyor çeviriyor daha ne olsun :) kız 30 yaşındayım 26 yaşındaki gorumcemi ablam sanıyorlar ben bozmadan millet bozuyor kenafiri minyon olmak gibisi mi var benim görünce 170 de noluyo o çeneyle kim napsin onu ya devede de boy var

İyi de kocan da kısaymış
Sanki oğlu 190

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…