Minyon olmak...🤷🏻‍♀️🐥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi de kocan da kısaymış
Sanki oğlu 190 😀
Ah tatlım işte anlatamıyorsun bunu kendisine. Eşim 175 ama emniyet mensubu ondan mıdır fit ve üçgen vücut ondan mıdır nedir yahu bu tutumu bu kadının?🤦🏻‍♀️ Birde kaynımlar filan hep bir erkek için ortalamanın altında ve tıfıllar bir erkeğe göre yani mesela bana 175 gayet ideal geliyor diğer oğlanlardan ikisi 165 filandır. Galiba bir tek eşim böyle diye farklı bakıyor eşime kusursuz gibi görüyor.🤦🏻‍♀️😂

Merhaba herkese. Benim boyum 151 kızlar. 150 diyin gitsin. Ve kilom da 54-55. Eskiden bunu pek sorun etmezdim kendimle barışıktım ama eşimin annesi tarafından arkamdan boyu kısa onun demeleriyle ve yüzüme karşı da sitemle ben oğluma boyunca bir kız aradım taradım yok bulamadım demesiyle başladı. Sana kaldım der gibi. Uzun gelin istiyormuş. İsteyebilir belkide öyle kızları beğeniyordu ve gelini öyle olsun istiyordu ama niye yüzüme yüzüme söylüyorsun ki.🤦🏻‍♀️ Zaten kendisini hiç sevmiyorum sırf boy muhabbetinden dolayı değil sinsi biri ve mesafemi sınırımı da koydum.

Ben kısa olduğumun farkındaydım zaten ama bazen gerçekten kendimi çok aşırı kısa hissediyorum. Eşim de 175 boyunda. Nişan fotoğraflarımıza bakıyorum ve 12cm topuklumla bile o kadar minnoş ve kısa duruyorum ki. Zaten nişan fotoğraflarına bakıp dertlenip buraya konu açmaya geldim.🙈
.... Onun yanında annesinin sözlerinden ötürü iyice kısa hissetmeye başladım, halbuki o beni böyle çok seviyor. Sağlığım yerinde çok şükür ve yüzümün de çok güzel olduğunu söyler herkes. Ama işte maalesef ki bu boy muhabbeti canımı çok sıkıyor bazen. Ortaokul lise zamanlarımda da zorbalık yapan oluyordu ama güler geçerdim. Fakat işte hayatın bazı alanlarında bu mesele yüzüme çarpılıp durdu. Çok isterdim ya en azından şöyle bir 160 olmayı. Hatta 158. Hatta 5 cm bile razıydım.😇 Boyu ortalama ve uzun olanlar. Çok şanslısınız bence.🥰

Benim gibi kısa boylu ve mutlu olan kendiyle barışık ve hiç kafaya takmayan var mı kızlar?🐥🐥🐥
Önemli olan boy değil huy, onlar size kurban olsun. Bende küçük bir kadinim ne yapalım Allah öyle yaratmış benim eşim 1.80 küsür yanında çocuk gibi kalıyorsun diyen bile var.
Mutlu musunuz?
Tekrar ediyorum kötü düşünenler bize kurban olsunlar ne diyelim

Merhaba herkese. Benim boyum 151 kızlar. 150 diyin gitsin. Ve kilom da 54-55. Eskiden bunu pek sorun etmezdim kendimle barışıktım ama eşimin annesi tarafından arkamdan boyu kısa onun demeleriyle ve yüzüme karşı da sitemle ben oğluma boyunca bir kız aradım taradım yok bulamadım demesiyle başladı. Sana kaldım der gibi. Uzun gelin istiyormuş. İsteyebilir belkide öyle kızları beğeniyordu ve gelini öyle olsun istiyordu ama niye yüzüme yüzüme söylüyorsun ki.🤦🏻‍♀️ Zaten kendisini hiç sevmiyorum sırf boy muhabbetinden dolayı değil sinsi biri ve mesafemi sınırımı da koydum.

Ben kısa olduğumun farkındaydım zaten ama bazen gerçekten kendimi çok aşırı kısa hissediyorum. Eşim de 175 boyunda. Nişan fotoğraflarımıza bakıyorum ve 12cm topuklumla bile o kadar minnoş ve kısa duruyorum ki. Zaten nişan fotoğraflarına bakıp dertlenip buraya konu açmaya geldim.🙈
.... Onun yanında annesinin sözlerinden ötürü iyice kısa hissetmeye başladım, halbuki o beni böyle çok seviyor. Sağlığım yerinde çok şükür ve yüzümün de çok güzel olduğunu söyler herkes. Ama işte maalesef ki bu boy muhabbeti canımı çok sıkıyor bazen. Ortaokul lise zamanlarımda da zorbalık yapan oluyordu ama güler geçerdim. Fakat işte hayatın bazı alanlarında bu mesele yüzüme çarpılıp durdu. Çok isterdim ya en azından şöyle bir 160 olmayı. Hatta 158. Hatta 5 cm bile razıydım.😇 Boyu ortalama ve uzun olanlar. Çok şanslısınız bence.🥰

Benim gibi kısa boylu ve mutlu olan kendiyle barışık ve hiç kafaya takmayan var mı kızlar?🐥🐥🐥
1.60 olunca da ortalama boy olmazdınız. En büyük çocuk ve en kısa boy ailedeki 1.60 benim diğer kardeşlerim 1.68 ve 1.70. Sürekli benim kardeşler bunu dalga konusu yapardı. Aldıran kim peki😂 ben değilim..

eşinizin boyu ortalama bir erkeğe göre kısa zaten annesi önce kendi oğluna baksın
O eşimi 190 görüyor gizlikiz🤫😅 bugün bir kez daha ikna oldum buna sizlerin yorumlarıyla hahah😂🙈

Bende 152 boyundayım eşimle aramda 20 cm fark var bize gayet normal geliyor hiç yanında kendimi kısa hissetmedim. Sizinki de ideal bir boy farkı eşiniz de uzun boylu sayılmaz zaten. Kayınvalineniz oğlu 195 boyundaymış gibi tribe girmiş ki öyle olsa bile karı koca birbirini beğendikten sonra laf söylemek kimsenin haddi değil

Oglu da uzun degil ki ,kayinvalideye bak oglunu basketbolcu gibi göruyorsa demek ki.Oglu gözünde Cedi Osman ,e sen de el kızı seni de oldugundan kisa gorunce konustu apır sapır.Topukluyla 160 olmussun ,esin ya da eş adayin 175 .Nasil cok kisa durabilirsin ki?Cok kisa durman icin 185 adam lazim yanina.Kv oyle dedigi icin kendini öyle gormeye basladın.Silkelen ve döndür o lafi kayinvalideye enkisa zamanda.Bi bitmedi su kendinde her lafı soyleme hakkı var sanan kv.ler

IMG_20230330_011046_1.webp

Eşiniz 190 sandım gayette yakisirsnz bence. Eniştem 195 ablam 160 boyunda ablam her zaman genç durur yanında kemik yapısı da incecik çok kibar. Eniştem buna bayılir kimsenin lafına bakmayın kendinizi kotu hissetmyn.
Şükredelim sağlığımız tüm uzuvlarmz için.
Bir daha böyle şey olursa ses kaydı alin ve bir daha aynı ortamda olmycgm deyin esinize

Sanki oğlu dalyan gayet orta bir boyu var adamın. Üzülme bacım bodur tavuk her daim piliçtir. Yemekte kimyon kadında minyon. Eşin de seni böyle beğeniyormuş.

Kiskaniyor sizi. Kusur bulamayinca boy ile vururum demis. Ise de yaramis. Ben 1.40larinda bir kiz biliyorum gayet istedigi erkegi elde eder, oyle cok guzel degil ama yuzu sevimli cunku. Onemli olan fit olmak yuz guzelligi ve karakter. Boy hic onemli degil. Ben de aksine uzun boylu diye gelini begenmeyen kaynana biliyorum. Minyon gelin istiyorlarmis.

175 erkeğe 170 kız mı istiyordu kaynananız :işsiz:

Benim boyum 157, kilom da genelde 48-50 arası. Memnunum ya ben bana ne kaynanamın beğenip beğenmemesinden, benim görümceler de hadsizlik edip boyumdan bahsediyordu da napim, bence onlardan daha güzel ve tatlı bir tipim var minnaklığımı seviyorum ben canım kendim🤣🤣

Benim de boyum 1.68 çok uzun değilim ama 1.75 erkekler de dünya ahiret bacım olsun o zaman 😂
Vallahi kaynananız o hayal dünyasından çıksın erkeğin 1.75i bence kadının 1.58-1.60ıdır.
1.60 olarak topuklu giyince 1.75 erkeklerle hemen hemen aynı boyda oluyorum.1.75 kısa gibi erkekler için sanki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X