yaa bu sene üniversiteye gideceğim ama hiç o yaşta göstermiyorum boyum 1.58 kilom 47 yüz hatlarımda yumuşak gören inanmıyor üniversiteye gideceğime hiç yaşımı göstermiyorum çok sinir oluyorummmetrafımdaki kızlar at gibi ne yaparsam daha büyük gösteririm sizce? kilo almak istiyorum alamıyorum boyumda biraz zor uzar artık. bana bir şeyler önerin lütfeen
ben de küçük gösteriyorum ama çok memnunum bu durumdan
at gibi ne demek kızben de minyon değilim ama küçük gösteriyorum. çok memnunum bu durumdan
tatlım sana moral olsun öyle geçiştireym diye söylemiyorumbende üniv mezunu artık çolugu çocuga karışmış bi bayanım benide gören daha lise ögrencisi sanıyor, hatta gçen gün adres arıyordum amcanın biri haa anladım kızım sen üniverste sınavına girceksinde gireceğin okulu arıyosun dimi diye sormuştu:)) niye canını sıkıyosun keyfini çıkar bitanem ya(bende minyonum bu arada hele evlendiim de tam senin ölçülerindeydim) benim eşimde uzun boylu ama hep senin bu ufaklığını çok seviyorum der:) bence kendini sevmeyi bilmelisin tatlım yıllar geçince bunu daha iyi anlcaksın, hele o çıtırlığını korursan çok çok daha iyi anlıcaksın, öptüm tatlım:)
ay ama ben değiliiim
öyle derler ya işte:)) bi ben mi memnun değilim acaba?
ayy çok şekersiniiizinşallah benim kocamda bana öyle der
bende minyonumm küçük gösteriyorum neyseki allah izin verrde yaşarsak ilerde bu bize avantaj olcak :)
bende minyonumm küçük gösteriyorum neyseki allah izin verrde yaşarsak ilerde bu bize avantaj olcak :)
erkekler minyonlardan hoşlanır :)
ayy çok şekersiniiizinşallah benim kocamda bana öyle der
der canım der, bak ne demiş büyükler bodur tavuk her dem taze piliç gibidir, daha yaşın çok küçük bitanem şu an anlamıyosun (bende sen kadarken anlamıyodum çok üzülüyodum) ama biraz daha bi büyü, okulu bitir evlen hatta çoluga çocuga karış, helede kilo sorunun olmassa (varsa minyonlar için fena:) bu dediklerimi çok iyi anlıcaksınherkes yaşlanmaya başlarken sen daha genç gözüceksin o zaman ne kadar mutlu olcaksın bak:)) (bende fzlalıklarımı verince olcam inşAllah )
ilerde tamam şimdi nolcak çağatay ulusoyla aramda 3 yaş var yolda görse dönüp bakmaz heralde çocuk diyee ama benim yaşmdaki kızlarla çıkabilir pekalamm şimdi nerden çıktıysa bunu çok dert ettimde kendime
aslında sorun edilicek bi durum değil ama madem sorun ediyosun nasıl giyindiğini bilmiyorum ama topuklu ayakkabı ve spor şık kombinlerle daha alımlı görünebilirsin makyajda yardımcı olabilir..bol giysiler yerine üzerine oturanları tercih etmende yardımcı olabilir..
hiç topuklu denemedim desem büyümüşte küçülmüş gibi durmuyum diyeama deniycem artık teşekkür ederim:))
canım feriha da ufak ona bakılırsa ya=)) senaryo icabı görebildiğine göre gerçekte de aşk için boy mu lazım:)) ya bak aklıma geldi bi arakdas vardı uzun boylu iri bi aile idi, kardeşi 1 90 dalyan gibi yakışıklı arkadsım hep isyan ederdi arkadsımın boyuda 175 di, ya bacagım kadar kızlarla çıkıyor derdiii=)))) burdan bi bakış açısı yakalayabilirsin=))
bütün olarak taşımalısın topukluyu..üstüne ne giydiğin saçın makyajın herşey önemli..ki dediğin gibi emanet durmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?