Valla uzun çok istemyorumdaa iri yapılı birini istiyorum nedenseekendimdee yok diyemi acabaa
Aynenn ne kadar minyon olursan ol cilt bir yaştan sonra gidiyor zatenn bende bunu diyorum 30 larımdaa genç durcam belki uzaktan ama yakına gelince yine anlaşılcakki yaşım yani avanyaj değil pek iştebirazdan gelirler şu üyeler:ayyyyy ben de mınyonum yaşım 30 35 ama beni lisede sanıyorlarrrrrrrrr ayyyyyy.bilime aykırı yav aynaya hiç bakmıyorlar galiba ya da arkadaşları sıkı yalancı kandırıyorlar bunları
Allah vergisi kardeş napçanEvett sorunum bu enine boyuna ufak biriyim ama kadınsı fizipim var kalcam yerinde yani armut tipliyim hatlarım var boy 158 kilo 53 ama yüzümden kaybeyorum çünkü fazla bebeksi ve fazla çocuksuu ne kadar makyaj yaparsam yapim ne kadar elbiseler şık giysemde değşmiyor Bugun yine çıldırdım misafirler geldi kadının biri şimdi üniversteyemi geçtin sen dedi ya yuhh üniversteyi bitireli iki sene oldu yeminlen çıldırıcam bir taneside anneme dedi kızında küçükmüş dedi Daha önceden şehirler arası yolculıkta soför yaşımı sordu 24 deyince kaldı öyle bii ben seni 13 14 sandım dedi pes dedim vallahi pes. Ya avantaj falan değil insan yerine konulmuyosun ilk başta küçük sanıyorlar öyle devam ediyor bilmiyorum uzun yapılıı kadınlar her zaman daha ön planda sözü daha çok geciyor baktığımda durum bu avantaj falan değil avantaj olsa kendimi iyi hissederdim niye böylee varmı aranızda benim gibi olan ve birde bi iki sene önce bir çocuk vardı hayatımda istememişti beni kısayım ufak tefeğim diye ordanda kırılmıştı özgüvenim benim gibi olupta eşi sevgilisi uzun i yapılı olan varmı merakedyorum(
Bendee tam öyleyimm şöylee dağ gibi dursun yanımdaa güçlü güçlüü ama işte ı tiplerde uzun manken gibi kızlara balarlar diye düşünüyorum geneldeeİşin gerçeği ben de iri yapılı erkekleri beğenirimböyle yanında minik kalmak, bana sarıldığında yok olmak hoşuma gidiyor
Bendee tam öyleyimm şöylee dağ gibi dursun yanımdaa güçlü güçlüü ama işte ı tiplerde uzun manken gibi kızlara balarlar diye düşünüyorum geneldee
Ayy benzer durumu bende yaşamıştım yeğenimi parkta sallarken teyzeninn birii kızım sen daha çocuksunn bu çocuk ne demiştii yok çocuğum ılsa nolcak bilmiyolarkiiBen de 1.57-58 im seviyorum valla. Eşim de 1.85beni de çocuk gelin sanmışlardı. Benim için avantaj. Genellikle çok tatlı oluyoruz ehliyet sınavında bile öğretmenim dediğimde, oradaki hoca "kız ben seni bizim okuldaki 9. Sınıflara alırım" demişti hamileyken de yazık diyenler olmuştu küçük sanıp
Haha senin bu konuda takintin var bence:)))birazdan gelirler şu üyeler:ayyyyy ben de mınyonum yaşım 30 35 ama beni lisede sanıyorlarrrrrrrrr ayyyyyy.bilime aykırı yav aynaya hiç bakmıyorlar galiba ya da arkadaşları sıkı yalancı kandırıyorlar bunları
6 7 yaş genç durursun ama kendine de bakarsan ben mesela cilt bakımı takıntılıyımdır.makyaj malzemesi 40 yılda bir alırım ama peeling maske serım krem göz kremleri termal kil maskeleri her gün yüzümdedir kırışmaktan deli gibi korkarım yaşım 40 ama kırışıklığım 0 dır.aloe vera yetıştırıyorum onuda koparıp her gun sürerim.avakado yu yıyınce dışını yüzüme maske yaparım yoğut sürerim afyondan termal kıl maskesi getırttım .lekelere dermokil iyi geliyor.pilli yuz temızleyıci tavsiye ederim çok faydasını gördüm .vitamınde çok kullanırım oraya hiçççç girmeyeyimAynenn ne kadar minyon olursan ol cilt bir yaştan sonra gidiyor zatenn bende bunu diyorum 30 larımdaa genç durcam belki uzaktan ama yakına gelince yine anlaşılcakki yaşım yani avanyaj değil pek işte
iştee bi yerden sonra sinir bozucuu oluyorr insallahh bulurumda özgüvenim gelir yerinee yoksa hepten karalar bağlayacammBana hangi lisede okuduğumu soruyorlar. Başta mutlu oluyordum ama işyerinde insanlar benimle değil daha yetkili biriyle görüşmek isteyince sinirim bozulmaya başladı. Oysa ki yetkili bendim. Neyse sonra işten atıldım zaten. Şimdi insan içine çıkmadığım için kimse beni öğrenci de sanmıyor. Ay yine geldi bir hüzün.
Evde kardeşlerim gerçeği söylüyor ama. Abla yüzün yaşlandı belki maske taksan çocuk sanarız ama yok diyorlar. Acımasız ve dürüstlerDaha 24 yaşındayım acaba yüzüm nasıl yaşlandı diye küçük depresyonlara sokuyorlar beni.
Şimdi saçma bir iddia atacağım ortaya ama iri yapılı uzun erkekler minyon kadınlardan hoşlanıyor bence. Hep öyle çiftler görüyorum çünkü. O yüzden umudunuzu kaybetmeyin
ne alaka ben 40 ım 33 gösteriyorum takıntı nerede.aileden genetik halam da çok genç gösterir.artı cildimiz kalitelidir o da etki edıyor ve bakıyorum ihmal etmıyorum tabiki daha genç duracağım normali bu zaten.ben ayyy 20 görünüyorum mu dedim burda ne alakaHaha senin bu konuda takintin var bence:)))
Maşallahh siz valal hiç yaşlanmazsınızz bu kadar bakımaa :)6 7 yaş genç durursun ama kendine de bakarsan ben mesela cilt bakımı takıntılıyımdır.makyaj malzemesi 40 yılda bir alırım ama peeling maske serım krem göz kremleri termal kil maskeleri her gün yüzümdedir kırışmaktan deli gibi korkarım yaşım 40 ama kırışıklığım 0 dır.aloe vera yetıştırıyorum onuda koparıp her gun sürerim.avakado yu yıyınce dışını yüzüme maske yaparım yoğut sürerim afyondan termal kıl maskesi getırttım .lekelere dermokil iyi geliyor.pilli yuz temızleyıci tavsiye ederim çok faydasını gördüm .vitamınde çok kullanırım oraya hiçççç girmeyeyim
Ne alaka arkadaşımbirazdan gelirler şu üyeler:ayyyyy ben de mınyonum yaşım 30 35 ama beni lisede sanıyorlarrrrrrrrr ayyyyyy.bilime aykırı yav aynaya hiç bakmıyorlar galiba ya da arkadaşları sıkı yalancı kandırıyorlar bunları
Haha yok yok onu demiyorum. Ne zaman boyle bi konu acilsa hep bu tarz yorum yapiyosun.. simdi su kadar genc gosteriyorum diye soyleyenler olacak filan diyosun. Belki gercekten oyledir yanine alaka ben 40 ım 33 gösteriyorum takıntı nerede.aileden genetik halam da çok genç gösterir.artı cildimiz kalitelidir o da etki edıyor ve bakıyorum ihmal etmıyorum tabiki daha genç duracağım normali bu zaten.ben ayyy 20 görünüyorum mu dedim burda ne alaka
60 yaşındaki halam banyoda tepeden tırnağa saf zeytınyağı surup 40 dakika oturur üşenmeden e ona çekmişim ben deMaşallahh siz valal hiç yaşlanmazsınızz bu kadar bakımaa :)
60 yaşındaki halam banyoda tepeden tırnağa saf zeytınyağı surup 40 dakika oturur üşenmeden e ona çekmişim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?