Minyonumm :(

Aynenn ne kadar minyon olursan ol cilt bir yaştan sonra gidiyor zatenn bende bunu diyorum 30 larımdaa genç durcam belki uzaktan ama yakına gelince yine anlaşılcakki yaşım yani avanyaj değil pek işte

Allah vergisi kardeş napçan

İşin gerçeği ben de iri yapılı erkekleri beğenirim böyle yanında minik kalmak, bana sarıldığında yok olmak hoşuma gidiyor
Bendee tam öyleyimm şöylee dağ gibi dursun yanımdaa güçlü güçlüü ama işte ı tiplerde uzun manken gibi kızlara balarlar diye düşünüyorum geneldee

Ben de 1.57-58 im seviyorum valla. Eşim de 1.85 beni de çocuk gelin sanmışlardı. Benim için avantaj. Genellikle çok tatlı oluyoruz ehliyet sınavında bile öğretmenim dediğimde, oradaki hoca "kız ben seni bizim okuldaki 9. Sınıflara alırım" demişti hamileyken de yazık diyenler olmuştu küçük sanıp

Bana hangi lisede okuduğumu soruyorlar. Başta mutlu oluyordum ama işyerinde insanlar benimle değil daha yetkili biriyle görüşmek isteyince sinirim bozulmaya başladı. Oysa ki yetkili bendim. Neyse sonra işten atıldım zaten. Şimdi insan içine çıkmadığım için kimse beni öğrenci de sanmıyor. Ay yine geldi bir hüzün.

Evde kardeşlerim gerçeği söylüyor ama. Abla yüzün yaşlandı belki maske taksan çocuk sanarız ama yok diyorlar. Acımasız ve dürüstler Daha 24 yaşındayım acaba yüzüm nasıl yaşlandı diye küçük depresyonlara sokuyorlar beni.

Şimdi saçma bir iddia atacağım ortaya ama iri yapılı uzun erkekler minyon kadınlardan hoşlanıyor bence. Hep öyle çiftler görüyorum çünkü. O yüzden umudunuzu kaybetmeyin

Bendee tam öyleyimm şöylee dağ gibi dursun yanımdaa güçlü güçlüü ama işte ı tiplerde uzun manken gibi kızlara balarlar diye düşünüyorum geneldee

Hiç belli olmaz şu an birinden hoşlanıyorum çok iri değil ama uzun boylu. Arkadaşımın arkadaşı. Arkadaşım da olur gözüyle bakmıyor. Arkadaşa sorduk tipi mi değilim de bakmıyor diye yoo aslında o minyonlardan hoşlanır filan dedi. Yani çoğu erkek minyon kadınları seviyor bence öyle düşünme. Yanlarında güçlü durmak hoşlarına gidiyor.

Ayy benzer durumu bende yaşamıştım yeğenimi parkta sallarken teyzeninn birii kızım sen daha çocuksunn bu çocuk ne demiştii yok çocuğum ılsa nolcak bilmiyolarkii

Haha senin bu konuda takintin var bence:)))

Aynenn ne kadar minyon olursan ol cilt bir yaştan sonra gidiyor zatenn bende bunu diyorum 30 larımdaa genç durcam belki uzaktan ama yakına gelince yine anlaşılcakki yaşım yani avanyaj değil pek işte
6 7 yaş genç durursun ama kendine de bakarsan ben mesela cilt bakımı takıntılıyımdır.makyaj malzemesi 40 yılda bir alırım ama peeling maske serım krem göz kremleri termal kil maskeleri her gün yüzümdedir kırışmaktan deli gibi korkarım yaşım 40 ama kırışıklığım 0 dır.aloe vera yetıştırıyorum onuda koparıp her gun sürerim.avakado yu yıyınce dışını yüzüme maske yaparım yoğut sürerim afyondan termal kıl maskesi getırttım .lekelere dermokil iyi geliyor.pilli yuz temızleyıci tavsiye ederim çok faydasını gördüm .vitamınde çok kullanırım oraya hiçççç girmeyeyim

Bu arada kardeşimin bir sözünü söyleyeceğim, sözüm meclisten dışarı "minyon kadın her daim daha çekici gelir, erkeklere, özellikle uzun erkekler kısa boylu kadınları çok beğenir" der zaten eşim de 1.85 belki daha uzun.

iştee bi yerden sonra sinir bozucuu oluyorr insallahh bulurumda özgüvenim gelir yerinee yoksa hepten karalar bağlayacamm

Haha senin bu konuda takintin var bence:)))
ne alaka ben 40 ım 33 gösteriyorum takıntı nerede.aileden genetik halam da çok genç gösterir.artı cildimiz kalitelidir o da etki edıyor ve bakıyorum ihmal etmıyorum tabiki daha genç duracağım normali bu zaten.ben ayyy 20 görünüyorum mu dedim burda ne alaka

Maşallahh siz valal hiç yaşlanmazsınızz bu kadar bakımaa :)

Ne alaka arkadaşım kimse uzunlara kötü demiyor ama insan kısaysa kendini böyle sevmeli, sonuçta böyle çıkmış gelmiş dünyaya. Aynaya bakmak nedir, küçük minyon kadınlar gerçekten genç gösteriyor. Arkadaşlar yalan söylüyor, tanımayan insanlarda mı yalancı. Doktor ben sağlık raporu almaya gittiğim zaman üniden mezunken, lise mi diye sormuştu. O da sıkı yalancı o zaman

Haha yok yok onu demiyorum. Ne zaman boyle bi konu acilsa hep bu tarz yorum yapiyosun.. simdi su kadar genc gosteriyorum diye soyleyenler olacak filan diyosun. Belki gercekten oyledir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…