Minyonumm :(

resim görmeden inanmam hocammm

kıyafetlere tadilat masrafı koyuyor ama 15 liralık pijama altına 7 lira tadılat parası verdim

Ay evet unutmuşum işin o kısmını.
Pantolon almaya üşeniyorum resmen. Giy, daracık paçaları zor bela yukarı sıyır ki kabinden çıkabil, sonra tadilat bekle falan tam bir ızdırap. Bir de diz altı etek giyemiyorum, annesinin eteğini giymiş çocuk gibi olmayayım diye.
Bunlar dışında memnunum ama ya, yere yakın olmak güvende hissettiriyor

arabayı bile bedenime göre alıyorum a segment ya da jeep tarzı arabalarda görünmüyorum ayağım yetişmiyor koltuğu çekıyorum iyice hangi arabaya binsem

Ben de minyonum. Senin yaslarda ben de kafaya takardim. Rofle fln yaptirmistim olgun gorunuyum diye ama yas ilerledikce gayet de avantaj oluyor. Rabbim sikinti vermesin. ablam da kisa esi gayet de uzun. Her erkek ayni deil ki. kimi uzun ister kimi minyon. Yani dert edilcek birsey degil. O erkek arkadasin buyuk konismus :) zaten boyle biri de hayatinda olmasin.

İnce uzun 32 yaşında bir kadınım, geçenlerde hemşire liseli sandı. Ben memnunum tabi bu durumdan. Boyla moyla alakası yok yani.

Eşimle aramızda üç santim var, orta boylu göbekli bir adam. Çevremde tanıdığım kısa boylu bütün kadınların da kocası kocaman kocaman adamlar. Gönül boya posa bakmıyor pek.

benle eşimi tarif etmişsiniz aha haaaa

Böyle şeylere takma bence.bende 1.50 boyundayım yüzümde küçük gösteriyorum yasım 30 a gelmiş hala herkes beni 19-20 zannediyor okuyorum sanıyorlar buda benim hoşuma gidiyor.Anneannem derdi bodur tavuk her daim piliç diye.Bu arada eşimde 1.74 boyunda aramızda hiç boy sorun olmadı sadece cevremize dert olmustu onlara neyse umrumda değiller.Eşimle aramızda boy hiç sorun değil hatta topuklu bile giymeme izin vermiyor.Yanlız yüzümün küçük göstermesi bazen sinirimi bozabiliyor bazı yerlere eşimle gittigimizde onu abim yada babam sanabiliyorlar sakallarını kesmemişse eğer buda sinirimi bozuyor.

Boy 1.60 kilo 53 eşimin boy 1.85 kilo 90 Edi ile Büdü gibi takılıyoruz ve evet ben de bir armudum :)) yaş ilerledikçe süper bir avantaj olacak size üniversite öğrencisiyken doktor beni ortaokullu sanmıştı. İşe ilk başladığımda diğer öğretmenler hocam önlük giy öğrencilerden ayıramıyoruz seni diyordu

arabayı bile bedenime göre alıyorum a segment ya da jeep tarzı arabalarda görünmüyorum ayağım yetişmiyor koltuğu çekıyorum iyice hangi arabaya binsem

Bana ehliyet kursunda eziyet ettiler. "Ayağım yetişmiyor" dedikçe "bir şey olmaz" deyip deyip değiştirmediler aracı. Allah'a emanet sürmüştüm.
Bazen iş için kamyonet tarzı araçlara biniyorum. Adamlar tek bacakla binerken ben tırmanıyorum resmen. İçlerinden "amma da can çekişti" diyorlardır kesin.

arkadaşımın jeep ine inmekte binmek te eziyet benim için mesela.katlanır merdıven mi taşısak yanımızda

Ben minyonum. Universite mezunu olmak şöyle dursun liseli sanıyor insanlar beni.

Memnunum ya da değilim diyemem. Duruma göre değişiyor. Ama şansım olsaydı orta boylu bir kız olmayi isterdim ben de.

Ama buna üzülmeyi bırakalı çok oldu. Allah birbirimizi sağlıktan ayırmasın

orta boy candır ya.idealim di ama kader işte olmadı naparsınnn.170 in üstü asla olmak istemezdim ama olanlara saygılarrrr

Bende sizin gibiyim. Ne demek istediginizi cok iyi anlıyorum. Benim en büyük derdim ciddiye alınmamak. Resmen insanlar beni çocuk gibi gordukleri icin takmıyorlar. Is yaşamında da öyle. Küçük göründüğüm için diğer insanlar kadar ciddiye alinmiyorum. Dediğiniz gibi daha iri güçlü görünen kadınların sözü daha cok dinleniyor. Ve bu çok sinir bozucu. Simdi burda herkes yazmış yok ay cok avantajlı ay yok 30 yaşına gelince 25 gosterceksin cok iyi olcak yok bazi erkekler minyon sever bla bla bla.. Ama benim amacım sadece estetik kaygılar ya da birine kendimi beğendirmek değil ki.

Ne güzel işte bende 1.58 boy 53 kiloyum buyur yüzümde çocuksu minibüse binsem öğrenci mi derler hastane kantinine gitsem stajyer misin derler fiyat indirimli ya onlara :) eşim Yanımda 10 yaş büyük duruyor 1 yaş var halbuki. Hatta kardeşi sanan bile oldu. Ama ben çok hiç üzülmüyorum 10 yıl sonra çok ihtiyacım olur çünkü

Bende minyonum.158 boy 47 kiloyum.bir ay sonra 36 oluyorum.Üç çocuğum var, kim görse çokta gençsin nasıl 18 yaşında çocuğun olabilir diyor.Çok genç değilim deyip yaşımı söylüyorum.Belli bir yaştan sonra avantaja dönüşüyor belli yerlerde.Ama bir de hayvanlar aleminde hayatta kalma konusu var o biraz problem oluyor.Mesela yolda yürürken bile cüsse yok diye kişiler kenara çekilmeden üstünüze doğru geliyor.Gittiğiniz bir mağazada yarı yaşınızdaki insandan "canımm" laubaliliğini görüyorsunuz.Hem avantaj hem dezavantaj aslında.

Kilo ve boyla çok alakası oldugunu düşünmüyorum (baya bi uzun olmadıgı sürece) ortalama kilo ve boya sahibim, ama sürekli lisede misin? Küçük duruyorsun , civciv, fındık, minyon tipli gibi söylemlere mağruz kalıyorum. Kötü bir şey oldugu için söylemiyoruz diyorlar ama ben sanırım daha kadınsı yüz hatlarına sahip olmak isterdim kafaya çok takılcak bir durum değil 30dan sonra faydasını görürüz belki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…