- 10 Nisan 2014
- 43.719
- 116.246
- 798
resim görmeden inanmam hocammmAma ben de oyleyim ve geldiminanin 37 yasindayim 20 li yaslarda saniliyorum.2 cocugum var surekli bir şok olunuyor buna.hatta abartmiyorum universite ogrencisi sanildigim cok oluyor.kimse kandirmiyor valla beni
Bu arada konu sahibi evet simdi benim icin guzel ama o yaslarda cok can sikiciydi anliyorum seni.ama malesef ne yaparsan yap degismez
her markada kıyafet bulunuyor artık eskiden yoktu amaaaEeem elimde fazlalık çocuk reyonu kıyafetleri vardır, çocuk kıyafetleri bölümünden giyinenlere duyrulur
kıyafetlere tadilat masrafı koyuyor ama 15 liralık pijama altına 7 lira tadılat parası verdim
arabayı bile bedenime göre alıyorum a segment ya da jeep tarzı arabalarda görünmüyorum ayağım yetişmiyor koltuğu çekıyorum iyice hangi arabaya binsemAy evet unutmuşum işin o kısmını.
Pantolon almaya üşeniyorum resmen. Giy, daracık paçaları zor bela yukarı sıyır ki kabinden çıkabil, sonra tadilat bekle falan tam bir ızdırap. Bir de diz altı etek giyemiyorum, annesinin eteğini giymiş çocuk gibi olmayayım diye.
Bunlar dışında memnunum ama ya, yere yakın olmak güvende hissettiriyor
Evett sorunum bu enine boyuna ufak biriyim ama kadınsı fizipim var kalcam yerinde yani armut tipliyim hatlarım var boy 158 kilo 53 ama yüzümden kaybeyorum çünkü fazla bebeksi ve fazla çocuksuu ne kadar makyaj yaparsam yapim ne kadar elbiseler şık giysemde değşmiyor Bugun yine çıldırdım misafirler geldi kadının biri şimdi üniversteyemi geçtin sen dedi ya yuhh üniversteyi bitireli iki sene oldu yeminlen çıldırıcam bir taneside anneme dedi kızında küçükmüş dedi Daha önceden şehirler arası yolculıkta soför yaşımı sordu 24 deyince kaldı öyle bii ben seni 13 14 sandım dedi pes dedim vallahi pes. Ya avantaj falan değil insan yerine konulmuyosun ilk başta küçük sanıyorlar öyle devam ediyor bilmiyorum uzun yapılıı kadınlar her zaman daha ön planda sözü daha çok geciyor baktığımda durum bu avantaj falan değil avantaj olsa kendimi iyi hissederdim niye böylee varmı aranızda benim gibi olan ve birde bi iki sene önce bir çocuk vardı hayatımda istememişti beni kısayım ufak tefeğim diye ordanda kırılmıştı özgüvenim benim gibi olupta eşi sevgilisi uzun i yapılı olan varmı merakedyorum(
benle eşimi tarif etmişsiniz aha haaaaİnce uzun 32 yaşında bir kadınım, geçeblerde hemşire liseli sandı. Ben memnunum tabi bu durumdan. Boyla moyla alakası yok yani.
Eşimle aramızda üç santim var, orta boylu göbekli bir adam. Çevremde tanıdığım kısa boylu bütün kadınların da kocası kocaman kocaman adamlar. Gönül boya posa bakmıyor pek.
benle eşimi tarif etmişsiniz aha haaaa
Böyle şeylere takma bence.bende 1.50 boyundayım yüzümde küçük gösteriyorum yasım 30 a gelmiş hala herkes beni 19-20 zannediyor okuyorum sanıyorlar buda benim hoşuma gidiyor.Anneannem derdi bodur tavuk her daim piliç diyeEvett sorunum bu enine boyuna ufak biriyim ama kadınsı fizipim var kalcam yerinde yani armut tipliyim hatlarım var boy 158 kilo 53 ama yüzümden kaybeyorum çünkü fazla bebeksi ve fazla çocuksuu ne kadar makyaj yaparsam yapim ne kadar elbiseler şık giysemde değşmiyor Bugun yine çıldırdım misafirler geldi kadının biri şimdi üniversteyemi geçtin sen dedi ya yuhh üniversteyi bitireli iki sene oldu yeminlen çıldırıcam bir taneside anneme dedi kızında küçükmüş dedi Daha önceden şehirler arası yolculıkta soför yaşımı sordu 24 deyince kaldı öyle bii ben seni 13 14 sandım dedi pes dedim vallahi pes. Ya avantaj falan değil insan yerine konulmuyosun ilk başta küçük sanıyorlar öyle devam ediyor bilmiyorum uzun yapılıı kadınlar her zaman daha ön planda sözü daha çok geciyor baktığımda durum bu avantaj falan değil avantaj olsa kendimi iyi hissederdim niye böylee varmı aranızda benim gibi olan ve birde bi iki sene önce bir çocuk vardı hayatımda istememişti beni kısayım ufak tefeğim diye ordanda kırılmıştı özgüvenim benim gibi olupta eşi sevgilisi uzun i yapılı olan varmı merakedyorum(
arabayı bile bedenime göre alıyorum a segment ya da jeep tarzı arabalarda görünmüyorum ayağım yetişmiyor koltuğu çekıyorum iyice hangi arabaya binsem
arkadaşımın jeep ine inmekte binmek te eziyet benim için mesela.katlanır merdıven mi taşısak yanımızdaBana ehliyet kursunda eziyet ettiler. "Ayağım yetişmiyor" dedikçe "bir şey olmaz" deyip deyip değiştirmediler aracı. Allah'a emanet sürmüştüm.
Bazen iş için kamyonet tarzı araçlara biniyorum. Adamlar tek bacakla binerken ben tırmanıyorum resmen. İçlerinden "amma da can çekişti" diyorlardır kesin.
arkadaşımın jeep ine inmekte binmek te eziyet benim için mesela.katlanır merdıven mi taşısak yanımızda
en sinir olduğum bazı mağazalarda askıları yukarda ürün satmaları.çekiştire çekiştire düşürmeye çalışıyorum ben de napayımmmİyi fikir ama merdiven kendi kendini taşıyor gibi görünebilir.
orta boy candır ya.idealim di ama kader işte olmadı naparsınnn.170 in üstü asla olmak istemezdim ama olanlara saygılarrrrBen minyonum. Universite mezunu olmak şöyle dursun liseli sanıyor insanlar beni.
Memnunum ya da değilim diyemem. Duruma göre değişiyor. Ama şansım olsaydı orta boylu bir kız olmayi isterdim ben de.
Ama buna üzülmeyi bırakalı çok oldu. Allah birbirimizi sağlıktan ayırmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?