Minyonumm :(

Öyle deme be. Ben de 22 yaşındayım sanırsın 25. Minyon tiplilere çok özeniyorum. Bi kere yaşlanmıyorsunuz kolay kolay
Sizdee böylee laflara mağruz kalmıyorsunuz kolay kolayy ne biliyimm uzun yapılıı olmayıı tercih ederdim kendi açımdann insan kendinde olmayanı istermişş ya hani o misal

Haha yok yok onu demiyorum. Ne zaman boyle bi konu acilsa hep bu tarz yorum yapiyosun.. simdi su kadar genc gosteriyorum diye soyleyenler olacak filan diyosun. Belki gercekten oyledir yani
kuzenim dermatolog .yani ona görede mümkün değil anca fotoğrafta görünürler reelde olmaz 15 20 yaş .yalana tahammulum yok kuzum ne yapayım doğrucu davut um

Ama var ya arkadaşların dediği gibi cilt tipi de önemli. Benim yüzüm çocuksu. Beyaz tenliyim zaten. Bakım çok yaparım. Saçım da uzun. Ama doğum kilolarından dolayı şu aralar kendimi yaşlı hissediyorum. Zayıflık zaten uzun da olsan kısa da olsan genç gösteriyorsun. Apartmanda bir kız var benden kısa ama kız yaşlı gösteriyor, yüzünden belli yani.

Boyu boyuna huyu huyuna birini bulursan sorun kalmaz.

Evet 25 yaşındayım ama hala kimlik soruyorlar bazen
Ama ben çocuksu göründüğümü düşünmüyorum sadece genç görünüyorum
Gayet de memnunum
Daha geç yaşlanacağız işte ne istiyorsun

İştee bazılarının cildii kartt boylada alaksı yok pekk çok öyle iyidee değill

Aynı ben Düğün salonu tutmaya gittiğimizde amca reşit misin kızım erken değil mi diye sormuştu (25dim o zaman).
Kv hatta ilk gördüğünde bu kısa biraz demiş boylu poslu oğluşuna yakıştıramamış sanarsın oğlu da Mc grady
İlerde değerlencez kafaya takmayalım

kuzenim dermatolog .yani ona görede mümkün değil anca fotoğrafta görünürler reelde olmaz 15 20 yaş .yalana tahammulum yok kuzum ne yapayım doğrucu davut um
15-20 yaş genç gösteremezler imkansız zaten. Ama yaşıtları 30 olduğunda minyon, ya da uzun da olsa zayıfsa ve yüzü de çocuksuysa 25 gösterebilir... Yüz çok önemli. Minyonlar bu konuda avantajlı olsalar da uzun olup çok küçük gösterenler de var. Yeni nesil çok uzun geliyor bana ama bir o kadar da 18 yaşındayım diyen kişiyi ben 25 ten yukarı sanıyorum.

Yaw bazende hani uzaktan yorum yapiyolar:) gelipte suratinin her mm sini incelemiyor ya. Birde makyaj giyim kilo boy pos gercekten etkili. Tabii belli zsman sonra kirisiklik illaki
Kacinilmaz yani

Bu konular da niyeyse bi uzun boylu kadınları yermeye dönüyor bi yerden sonra çok ilginç ki

Boyum 170 kilom 56 beni de hala üniversite öğrencisi sanarlar bitireli 4 yıl oldu oysa. Yani bunun boyla alakalı olduğunu sanmıyorum yüz tipiyle tarzla alakalı daha çok. Bi de yeni nesilin maşallahı var o yüzden küçük gösterdiğinizi değil küçük olduğunuzu varsayıyolardır insanlar. Her bodur piliç değil yüklenmeyin kendinize. Bi saç değişikliği iki yeni kıyafet hop 5 yaş atarsınız. En büyük derdiniz bu olsun :)

işte 15 20 yaş genç duruyorum diyenlere sözüm sadece mumkunatı yokkkkk.yüz çok önemli yüz tıpi guzel değilse cilt bebeksi değlse mınyon olunca gene küçük gösterilmez haklısın.şimdiki nesil ortaokulda lisede full makyajlı saçlar boyalı giyim abartılı tabiki yaşlarından olgun dururlar

bende 25 yasimdayim.
ama beni gören evli olduğuma inanmiyor hele de 2 cocugum oldugunu duyan sasiriyor.
bence guzel bisi.

Aynen yüze katılıyorum. O 15-20 diyen kendini kandırır zaten bizim apartmanda da var, kız benden de kısa ama kocaman duruyor, daha öğrenci. genetik de önemli.

iş yüz güzelliği ve çocuksu yüz hatlarında artı fresh basic giyim tarzında

Saçla başla çözülmüyor o ya yüzden kaynaklanan bi bebeksilik varsa naparsan yap kar etmiyor yakın bi arkadaşımla konuşuyodum başka bi arkadaşımız var yüzü çok çok güzel onu öven bi şey söyledim ay o mu güzel bacağım kadar boyu var falan dedi kıza da diyemedim bacak kadar boyu var ama senden güzel diye. Dünya güzeli de olsan seni kıskanan biri varsa vuracağı yer direk hazır o da boy o yüzden seni anlıyorum itibarsızlaştırılmak ya da ciddiye alınmamak hoşuna gitmiyor. O yüzden bir ortamda gerekirse zekanla ve bilginle sana laf eden insanlara alaycı bi dille haddini bildirmelisin ki ağızlarını açamasınlar ama şu bodur tavuk piliç falan öyle klişeler değil tabii ki. Bi de squat falan yapmanı tavsiye ederim şekilli ve güzel bir kalça ince bir bel kadında önemlidir boy erkeğe daha çok yakışıyor

Bnde öyleyim 160 boyunda 53 kıloyum göğüsün kucuk olsa da kalça yarim dünya masallah kot tişört makyajsiz oldugumda 15 16 gösteriyorsun diyolar 25 yaşındayım kızım var kimse inanmıyor disarda sen anne olamazsin kimligini goster valla inanmam diyenler bile oldu ben hiç takmıyorum ama hoşuma bile gidiyor bide hiperaktif cocuk gibi cıvıl civilim biliyorum ki bu durum ileri yaşlarda işime yarayacak eşimde cok iri olmasada yapili biri ve 7 yas büyük benden hiç sorun olmuyo o komplekse giriyor buyucegine iyice gençlesiyosun diyor sen de takma ben barışığım kendimle sana da tavsiye ederim guzel bisey bence bi daha dünyaya gelsem ayni gelmek isterdim tek kompleksim ucu yamuk burnum

Yaw bazende hani uzaktan yorum yapiyolar:) gelipte suratinin her mm sini incelemiyor ya. Birde makyaj giyim kilo boy pos gercekten etkili. Tabii belli zsman sonra kirisiklik illaki
Kacinilmaz yani
ben mesleğim gereği ünlüleri her haliyle gördüm size tavsiyem tv deki ya da makyajlı halleriyle izlemeye devam edin hayalleriniz yıkılmasın aha haaa.

Benim boyum da 157-158 ama hayatımın tek bir saniyesinde bile buna üzülmek aklıma gelmedi. Değiştiremeyeceğim şeyler için üzülmem ki bunda üzülecek, takacak bir şey de yok.
Boy yüzünden beğenilmediğim ya da reddedildiğim de olmadı. Erkekler için boy ne derece önemli bilmiyorum ama gayet uzun sevgililerim oldu.
Küçük görünmek şimdi sinirinizi bozuyor ama onun ekmeğini ileride yersiniz :)

Ama ben de oyleyim ve geldiminanin 37 yasindayim 20 li yaslarda saniliyorum.2 cocugum var surekli bir şok olunuyor buna.hatta abartmiyorum universite ogrencisi sanildigim cok oluyor.kimse kandirmiyor valla beni
Bu arada konu sahibi evet simdi benim icin guzel ama o yaslarda cok can sikiciydi anliyorum seni.ama malesef ne yaparsan yap degismez

kıyafetlere tadilat masrafı koyuyor ama 15 liralık pijama altına 7 lira tadılat parası verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…