Sizdee böylee laflara mağruz kalmıyorsunuz kolay kolayy ne biliyimm uzun yapılıı olmayıı tercih ederdim kendi açımdann insan kendinde olmayanı istermişş ya hani o misalÖyle deme be. Ben de 22 yaşındayım sanırsın 25. Minyon tiplilere çok özeniyorum. Bi kere yaşlanmıyorsunuz kolay kolay
kuzenim dermatolog .yani ona görede mümkün değil anca fotoğrafta görünürler reelde olmaz 15 20 yaş .yalana tahammulum yok kuzum ne yapayım doğrucu davut umHaha yok yok onu demiyorum. Ne zaman boyle bi konu acilsa hep bu tarz yorum yapiyosun.. simdi su kadar genc gosteriyorum diye soyleyenler olacak filan diyosun. Belki gercekten oyledir yani
İştee bazılarının cildii kartt boylada alaksı yok pekk çok öyle iyidee değillAma var ya arkadaşların dediği gibi cilt tipi de önemli. Benim yüzüm çocuksu. Beyaz tenliyim zaten. Bakım çok yaparım. Saçım da uzun. Ama doğum kilolarından dolayı şu aralar kendimi yaşlı hissediyorum. Zayıflık zaten uzun da olsan kısa da olsan genç gösteriyorsun. Apartmanda bir kız var benden kısa ama kız yaşlı gösteriyor, yüzünden belli yani.
15-20 yaş genç gösteremezler imkansız zaten. Ama yaşıtları 30 olduğunda minyon, ya da uzun da olsa zayıfsa ve yüzü de çocuksuysa 25 gösterebilir... Yüz çok önemli. Minyonlar bu konuda avantajlı olsalar da uzun olup çok küçük gösterenler de var. Yeni nesil çok uzun geliyor bana ama bir o kadar da 18 yaşındayım diyen kişiyi ben 25 ten yukarı sanıyorum.kuzenim dermatolog .yani ona görede mümkün değil anca fotoğrafta görünürler reelde olmaz 15 20 yaş .yalana tahammulum yok kuzum ne yapayım doğrucu davut um
Yaw bazende hani uzaktan yorum yapiyolar:) gelipte suratinin her mm sini incelemiyor ya. Birde makyaj giyim kilo boy pos gercekten etkili. Tabii belli zsman sonra kirisiklik illakikuzenim dermatolog .yani ona görede mümkün değil anca fotoğrafta görünürler reelde olmaz 15 20 yaş .yalana tahammulum yok kuzum ne yapayım doğrucu davut um
işte 15 20 yaş genç duruyorum diyenlere sözüm sadece mumkunatı yokkkkk.yüz çok önemli yüz tıpi guzel değilse cilt bebeksi değlse mınyon olunca gene küçük gösterilmez haklısın.şimdiki nesil ortaokulda lisede full makyajlı saçlar boyalı giyim abartılı tabiki yaşlarından olgun dururlar15-20 yaş genç gösteremezler imkansız zaten. Ama yaşıtları 30 olduğunda minyon, ya da uzun da olsa zayıfsa ve yüzü de çocuksuysa... Yüz çok önemli. Minyonlar bu konuda avantajlı olsalar da uzun olup çok küçük gösterenler de var. Yeni nesil çok uzun geliyor bana ama bir o kadar da 18 yaşındayım diyen kişiyi ben 25 ten yukarı sanıyorum.
Aynen yüze katılıyorum. O 15-20 diyen kendini kandırır zatenişte 15 20 yaş genç duruyorum diyenlere sözüm sadece mumkunatı yokkkkk.yüz çok önemli yüz tıpi guzel değilse cilt bebeksi değlse mınyon olunca gene küçük gösterilmez haklısın.şimdiki nesil ortaokulda lisede full makyajlı saçlar boyalı giyim abartılı tabiki yaşlarından olgun dururlar
iş yüz güzelliği ve çocuksu yüz hatlarında artı fresh basic giyim tarzındaBu konular da niyeyse bi uzun boylu kadınları yermeye dönüyor bi yerden sonra çok ilginç ki
Boyum 170 kilom 56 beni de hala üniversite öğrencisi sanarlar bitireli 4 yıl oldu oysa. Yani bunun boyla alakalı olduğunu sanmıyorum yüz tipiyle tarzla alakalı daha çok. Bi de yeni nesilin maşallahı var o yüzden küçük gösterdiğinizi değil küçük olduğunuzu varsayıyolardır insanlar. Her bodur piliç değil yüklenmeyin kendinize. Bi saç değişikliği iki yeni kıyafet hop 5 yaş atarsınız. En büyük derdiniz bu olsun :)
ben mesleğim gereği ünlüleri her haliyle gördüm size tavsiyem tv deki ya da makyajlı halleriyle izlemeye devam edin hayalleriniz yıkılmasın aha haaa.Yaw bazende hani uzaktan yorum yapiyolar:) gelipte suratinin her mm sini incelemiyor ya. Birde makyaj giyim kilo boy pos gercekten etkili. Tabii belli zsman sonra kirisiklik illaki
Kacinilmaz yani
Ama ben de oyleyim ve geldimbirazdan gelirler şu üyeler:ayyyyy ben de mınyonum yaşım 30 35 ama beni lisede sanıyorlarrrrrrrrr ayyyyyy.bilime aykırı yav aynaya hiç bakmıyorlar galiba ya da arkadaşları sıkı yalancı kandırıyorlar bunları
kıyafetlere tadilat masrafı koyuyor ama 15 liralık pijama altına 7 lira tadılat parası verdimBenim boyum da 157-158 ama hayatımın tek bir saniyesinde bile buna üzülmek aklıma gelmedi. Değiştiremeyeceğim şeyler için üzülmem ki bunda üzülecek, takacak bir şey de yok.
Boy yüzünden beğenilmediğim ya da reddedildiğim de olmadı. Erkekler için boy ne derece önemli bilmiyorum ama gayet uzun sevgililerim oldu.
Küçük görünmek şimdi sinirinizi bozuyor ama onun ekmeğini ileride yersiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?