Miranda Kerr

Sizin de sabahtan beri bana laf sokmaya çalışmanızla özgüveniniz belli
Kişisel gelişim kitapları okumanızı tavsiye ederim
Hiç tanımadığınız biri hakkında bu kadar önyargılı yaklaşmayın
Kimseye kötü bir şey söylemedim ben

Kötü niyetin olmayabilir
Ancak bazı insanlar, böyle farkında değilmiş gibi, anlamamış gibi safa yatarak laf sokuyorlar insana belki öyle düşünmüştür yengen talihsiz bir durum olmuş. Bazen istemeden gönül kırıyoruz bir daha ki görüşmende bir iki kompliman yapsan bir şey kaybetmezsin.
Bu arada doğum sonrası epey tartışılmış konuda maalesef ki doğum insanı değiştiriyor, bir bakanın bir baktığı dünyalar güzeli bir kardeşim var, ne hamilelikte ne sonrasında kilo problemi olmadı 48 kilo hamile kalıp 56 kiloyla doğuma girdi iki hamileliğinde de. Çok bakımlı, sürekli sporunu yapan özenli bir kadındır ama ne yaparsan yap değişiyor vücut, sarkmış göğüsler, deforme bir karın, sezeryan izi, gevşemiş bir görüntü kaçınılmaz oluyor, yengeniz aslında biraz haklı annelik fiziği değiştiriyor ister istemez. Estetik ve bakım mucizelerini kullanacak paranız varsa mankenler gibi olmak mümkün tabi.

Hanımlar,
gerilip sinirlenmeye gerek var mı? Burada ne Miranda Kerr isimli mankeni, ne de birbirinizi gömmeniz gerekmez, herkesin genetiği farklıdır, kimi 10 çocuk doğurur bir gram kilo almaz, kimi ilk çocukta kilo alır, bazısı evlenir eli sıcak sudan soğuk suya değmez, kimi akşama kadar ev işine boğulur.

Bazen fazla alınganlık yapıyoruz, sonra kimse kimsenin yanında kendi hayalini bile dile getiremiyor, sakinleşin lütfen, konu içeriği ilerisi için bir temenni sadece, ileride inşaallah Anna Lee Fisher, Türkan Saylan gibi olurum demekten bir farkı yok.

Belki yengeniz alinmamistir da anneniz onun uzulmus olabilecegini dusunmustur sadece. Belki yengeniz iyi niyetle size dogumdan sonra kilolarinizin uzun sure kalma ihtimali oldugunu belirtmek istemistir sonradan uzulmeyin diye. Olamaz mi yani? Cok mu fesat bu yenge?

Neyse, ben asil seyi merak ettim konu sahibi, dogumdan sonra Miranda Kerr vucudu istiyorsunuz ya skmdi hangi unlu gibi vucudunuz varbur benzetme yapacak olsaniz?

"ilerde anne olursam inşallah Doğumdan sonra onun kadar fit ve güzel olacağımı falan söyledim"

bence soyledikleriniz gayet de yanlis anlasilabilir sekilde. oncelikle miranda kerr kadar guzel olamazsiniz onu gecin. Koskoca victoria secret modeli. Bence dua edin ki "bu tiple biraz zor olursun onun gibi" dememis. Cevrenizde guzel bilinseniz bile gidin basvurun hadi bakalim victoria secret'a. Bakalim kabul ediyorlar mi? Ikincisi o insanlar cok zengin. Anne olsalar da surekli bakim yaptirdiklari icin ve vucutlariyla para kazandiklari icin etkilenmemek zorundalar. Dogum yapinca onun gibi fizige sahip olmak istiyorum derken dediginiz cevremde gordugum tipler hep kilo aliyor, fizikleri bozuluyor, ama miranda kerr oyle degil demekle esdeger. cevrenizde gordugunuz tiplerden biri de yengeniz. bilincli olmasa da aslinda bilincaltinizla onu ezmissiniz boyle bir laf ederek.

Yorumlarina bakinca konu sahibinin pek de duzgun konusamayan laf sokmadan duramayan bi tip oldugu belli oluyor yengenin neden alindigi belli, huyunu biliyor demek ki

Çok büyük konuşma, yasamadan gitmezsin derler.

Hele evlen çocuk yap, ondan sonra görürsün Miranda Kerr fitligini. Tabi gorebilirsen ;)

:KK50:
Ben doğumdan sonra 1 sene içinde hamilelikten önceki kilomun altına indim. Kilolu olsam kompleks yapabilirdim en doğal hakkım bence.. :p

Ama tavrım sanırım böyle hariçten gazel okuyan birine bakıp gülmek "he canım he doğur bir tane o zaman görürüz" olurdu. :KK48:
ya aynen bende bu şekilde tepki veremem, tamam kompleks yapabilirim ama bunu bilmelerine gerek yok :D :D

Back
X