- 20 Haziran 2016
- 1.618
- 2.781
- 133
- 40
- Konu Sahibi Hellohappiness
-
hayir artik buyuk pay cocuklarda kaliyorZaten en büyük pay annenize degil mi?
E sizde böyle güzel düşüncede iseniz sorunnolmaz böylede kalsa .
Otursun anneniz evde o şekilde.
Bilmiyordum ne zamandan beri pekihayir artik buyuk pay cocuklarda kaliyor
baya oldu yani soyle babam vefat edeli 10 sene oldu ozaman bile oyleydiBilmiyordum ne zamandan beri peki
İki kardesiz biz. İkimiz de evliyiz. Kardesim yeni evli ve henüz cocugu yok. Rahmetli babamdan kalan ev ve arabadaki paylarimizi anneme devredilim istiyorum. Sonucta annemden yine bize kalacak. Annem cok hassas bir kadin. Allah göstermesin evlatlariyla ya da gelin damatla bir sorun yasarsa kendi evim der ceker kapisini oturur. Diger türlü herkesin söz hakki olur kadin rahat edemez. Kardesim basta kabul etti sonra mal devrinin acelesi yok falan demeye basladi. 2 sorum var. 1.si kardesimi nasil ikna ederim? 2.si kabul ederse devir nasil yapiliyor bilen var mi?
Bir yandan iyi bir yandan kötü.hayirli evlat ve anne baba olması şart her açıdan.baya oldu yani soyle babam vefat edeli 10 sene oldu ozaman bile oyleydi
kadinlar evlenebiliyor 2.esleri cocuklarin oz babadan kalan haklarini sattirip yiyebiliyor falan diye annelere payi az vermeye basladilar asil mirascilari cocuklari kabul etti yasalar yani
rica ederimBir yandan iyi bir yandan kötü.hayirli evlat ve anne baba olması şart her açıdan.
Teşekkür ederim canım.
taraflardan biri izalei şuyu davasi acarsa evin parasi hiç olurBence kime ne dusuyorsa oyle kalsin
Belki annenize manevi olarak yakinsaniz kardesiniz yanlis dusunuyor olabilir
ayrica kimin soz hakki olacakki
birsey satilacak olsa ucunuzun onayi gerekiyor
anneniz sizden habersiz birseye karar veremiyor keza kardesinizde oyle
Geregi yok bence herkes hayatina ayni sekilde devam etsin
Mirasta büyük kisim çocuklarda, mesela 3/4 çocukta 1/4 eşteZaten en büyük pay annenize degil mi?
E sizde böyle güzel düşüncede iseniz sorunnolmaz böylede kalsa .
Otursun anneniz evde o şekilde.
Öyle imiş ben eş de büyük pay sanıyordum.Mirasta büyük kisim çocuklarda, mesela 3/4 çocukta 1/4 eşte
Bu miras hukuku konusunda bilginiz var sanırım öyle ise bende bir soru sormak istiyorumtaraflardan biri izalei şuyu davasi acarsa evin parasi hiç olur
gecenlerde bu sekilde bir arsamizi satti kuzenim 90 binlik arsa 52 bine gitti mahkeme satisiyla
boyle durumlarda annede kalmasi en iyisi evlenmeyi dusunmeyecekse anne
dahil oldugum konular hakkinda bilgim var ama sorun biliyorsam yanitlarimBu miras hukuku konusunda bilginiz var sanırım öyle ise bende bir soru sormak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?