- Emoji Skoru
- 31
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi hiiicccoylesine
-
Çocuğa tepkiniz ne peki? Konuştunuz mu hiç? Çocuk 6-7 yaşında otoriter bir ses tonuyla bunun yanlış olduğunu tekrar olmasını istemediğinizi söyleyin. Arkadaşınıza da kibarca anlatın lütfen. Benim çocuğum böyle bişey yapsa ve uyarmak amacıyla bana söylense çocuğuma çeki düzen verirdim. Yani normali bu. Bu normal tepki yerine küserse kendi bilir. Yani bence.Merhaba, çok sevdiğim bir arkadaşım var aynı zamanda eşimin akrabasi oluyor. Bire giden bir çocuğu var, evime her geldiklerinde çocuğumun oyuncaklarindan birini kırıyor hep de sorunsuz en güzel oyuncaklar oluyor. Bugün de geldiler atari vardi sorunsuz çalışıyordu ben bile cok seviyordum bugün de onu paramparça etmis, bizim çocuk okulda kavanozdan kar küresi yapmıştı onun suyunu bosaltmis. Bizimki de hic sesini çıkarmıyor yaşı küçük olduğu için. Arkadaşımı kırmak istemiyorum ama çok da zoruma gidiyor ve çocuğunun eğitilmesi gerekiyor kendi çocuğum bunu yapsa bana soylemelerini isterdim ama eşime danıştım hayir soyleme arkadasligindan olursun diyor. Bir iki olsa tamam ama her gelişinde heeerr seferinde aynısı oluyor öneriniz nedir?
Atariyi vermedim ki benim çocuğum gayet uslu kırmadan oynayan bir çocuk o yüzden evde çocuk odasında kızımın ulaşabileceği yerde oyuncaklar. Onlar da çocuk odasında oyun oynuyorlardı. Çocuğun yaşı büyük olduğu için hadi diğerleri yanlışlıkla olmuştur falan diye düşündüm artık kırmaz herhalde dedim ama kırıyor bir de saklıyor üstüne üstlük. Bir yandan oyuncaktir oynasnlar diye var diyorum ama bir yandan da öküz gibi oynuyor böyle çocuklar. Kırılsın istemiyorum yazıkvermeyin eline oyuncak falan salonda sıkılsınlar. ya da evinize cagirmayin siz gidin misafirlige. defalarca oyuncagini kiran cocuga oynasin diye atari vermek senin sucun. daha dikkat edersin bir dahakine. kirilacak, pahali, kiymetli oyuncaklari bazaya kaldirirsiniz
Onlar geldiğinde çocuğumun oyuncaklarını saklardımMerhaba, çok sevdiğim bir arkadaşım var aynı zamanda eşimin akrabasi oluyor. Bire giden bir çocuğu var, evime her geldiklerinde çocuğumun oyuncaklarindan birini kırıyor hep de sorunsuz en güzel oyuncaklar oluyor. Bugün de geldiler atari vardi sorunsuz çalışıyordu ben bile cok seviyordum bugün de onu paramparça etmis, bizim çocuk okulda kavanozdan kar küresi yapmıştı onun suyunu bosaltmis. Bizimki de hic sesini çıkarmıyor yaşı küçük olduğu için. Arkadaşımı kırmak istemiyorum ama çok da zoruma gidiyor ve çocuğunun eğitilmesi gerekiyor kendi çocuğum bunu yapsa bana soylemelerini isterdim ama eşime danıştım hayir soyleme arkadasligindan olursun diyor. Bir iki olsa tamam ama her gelişinde heeerr seferinde aynısı oluyor öneriniz nedir?
Ailenin haberi yok söylesem mi acaba. Çocuğun yaşı büyük ablaları var annesi ile de epey yakınız güzelce söylesem ayıp mi olur ya da ablalarina mi desem diye düşünüyorum. Annesini tanıyorum yani öğrense kesinlikle kızar çocuğuna, terbiye verir eminimYa çağırmazdım ya da pahalı, hediye gelen, değerli olan şeyleri ortadan kaldırırdım. Hatta çocuk bu aklına gelir dolaptan alır göstermek arkadaşına oynatmak ister falan. O yüzden çocuğun fikrini almaz direkt yok ederdimÇocuk bunlar tabi anlamaz bilemez kırar ama sizin bahsettiğinize göre çocuk sınır bilmiyor. Aile de sesini çıkarmıyor. Telafi etmek için bile uğraşmıyor. Ben çağırmaktan vaz geçerdim açıkçası
Oyuncakları saklayın ve gerekirse Z hayır canım lütfen kırma diyin uyarın, sınırlarınızı çözmeniz lazım.Merhaba, çok sevdiğim bir arkadaşım var aynı zamanda eşimin akrabasi oluyor. Bire giden bir çocuğu var, evime her geldiklerinde çocuğumun oyuncaklarindan birini kırıyor hep de sorunsuz en güzel oyuncaklar oluyor. Bugün de geldiler atari vardi sorunsuz çalışıyordu ben bile cok seviyordum bugün de onu paramparça etmis, bizim çocuk okulda kavanozdan kar küresi yapmıştı onun suyunu bosaltmis. Bizimki de hic sesini çıkarmıyor yaşı küçük olduğu için. Arkadaşımı kırmak istemiyorum ama çok da zoruma gidiyor ve çocuğunun eğitilmesi gerekiyor kendi çocuğum bunu yapsa bana soylemelerini isterdim ama eşime danıştım hayir soyleme arkadasligindan olursun diyor. Bir iki olsa tamam ama her gelişinde heeerr seferinde aynısı oluyor öneriniz nedir?
Annesiyle epey yakınız sizce annesine güzellikle söylemek nasıl fikir. Size böyle bir şey söylense tepkiniz ne olurOnlar geldiğinde çocuğumun oyuncaklarını saklardım
Başkasının çocuğunu eğitemezsiniz neticede
Size söylense tepkiniz ne olurdu güzellikle söylesem bence küsmez yaArkadaşınızdan olmak istemiyorsanız onlar gelince herseyi kaldırmalısınız yavaş uygun bir dille konuşun arkadaşınızla
Ben dikkate alırımAnnesiyle epey yakınız sizce annesine güzellikle söylemek nasıl fikir. Size böyle bir şey söylense tepkiniz ne olur