arkadaşlar 5 aylık kadar evliyim ilçede oturuyorum ve kv ile altlı üstlü oturuyoruz.
annemgıl 1 saat kadar uzaklıkta,komşularımız kızına gidelim görüşelim demişler bize gelecekler inş.çok da sevdiğim insanlar.
bi yandan seviniyorum bir yandan da şimdi ben kv de çağırmak zorundamıyım?çağırmasam da dikkat çeker bak çağırmadı beni diyeçağırsam da ben rahat edemem,zaten özlemişim annemi komşularımı..
bi akıl verin kimseyi kırmadan nasıl çıkarım ben bu işin içinden?
kayınvalide iyi niyetli ise etliye sütlüye karışmıyorsa gelsin otursun bi köşecikte ne zararı olur ki.. gelinlerimizin biraz daha anlayışlı olmaları lazımçağır bence ya neden çağırmıyosun yazık kadıncağız üzülür benim annecimde geliniyle altlı üstlü oturuyor gelin hanım çağırmaz annemi annem üzülür bazen insan dışlanmış hissediyor çağır bence iyi niyetli olmakta yarar var
ben de iyi niyetliyim ama annemle komşularımla yapacağım o muhabbeti kv varken yapamam ki,rahat edemiyorum yanında.zaten her gün görüyorum,zaten ben onların yanına taşındığım için kendimi yanlız hissediyorum.kırk yılda bi bnm komşular gelecek onda da kv ile oturmak istemiyorum açıkcasıçağır bence ya neden çağırmıyosun yazık kadıncağız üzülür benim annecimde geliniyle altlı üstlü oturuyor gelin hanım çağırmaz annemi annem üzülür bazen insan dışlanmış hissediyor çağır bence iyi niyetli olmakta yarar var
evet ben de ondan korkuyorumEğer ii biriyse bişeye karismiyorsa çağır değilse çağırma yoksa evine kim gelse neden cagirmadin der baştan nasıl alisirsa öyle gider
komşular benim annemin komşuları kv tanımıyorlarkı cnm,yine de çağırmak lazım mıKendi arkadaşların gelse tabi ki çağırmazsın. Ama annen ve komşuları gelecekmiş, k.valideni de çağırmalısın. Çağırmasan zaten diğerleri soracaktır.
Ben kayınvalidem den uzaktayim ama Eltim aynı mahallede eltime misafir gelince cagirmaz neden cagirmadin demediler dediklerinde ise cavabi hazır evime misafir demi gelmeyecek iki sohbet edemeyecekmiyim ben olsam bende aynı tavrı koyardim çünkü ben sevmiyorum kv mi ama sen kv ii tanıyorsun her gelen misafirde cagiracaksan bunda da çağır yoksa hiç alıştırma sonra sana derse tamam bi günde siz gelin dersin yok ben onlarla gelmek ıstedım derse deki ne yani evime kim gelirse sende yanlarinda mi olacaksın veya eşine dersin kv ile yüz göz olmazsınevet ben de ondan korkuyorum
işte ben de aynen siz gibi düşünüyorumNeden çağırmak gerektiğini anlamadım.
Şahsen kayınvalideme her misafir geldiğinde beni çağırmasını istemem.
O yüzden ben de onu çağırmaya gerek duymam.
komşular benim annemin komşuları kv tanımıyorlarkı cnm,yine de çağırmak lazım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?